1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Sizce kaptanlık seçimi ne işe yarar?

Default Sizce kaptanlık seçimi ne işe yarar?

sızce kaptanlık secımının secılen oyunjcu veya takıma yararı oluyor mu

yaa genelde ben takımın lideri olarak ayarlıyom mesela lyonda juninho olarak ayarlıom ama neden bole bisi yapıom bende bilmiom

mesela genc bır oyuncuyu kaptan yapsak bırsey kaybedermıyız

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Liderlik özelliği yüksek oyuncuları kaptan yapmakta fayda var bence sonuçta tecrübe meselesi.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Liderlik özelliği yüksek oyuncuları kaptan yapmakta fayda var bence sonuçta tecrübe meselesi.
    bende genelde takım oyunu yuksek ve lider futbolcuları yapıom galiba takım daha uyumlu oluo

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bnde mesela türkiye liginde oynuyosam türk ve tecrübeli bir oyuynucuyu kaptan seçerim...

Valla oyun kendisi seçiyor,hiç uğraşmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    EsKiŞeHiR/BoZüYüK

bende her zaman seçerim ama ne işe yaradığını tam bilmem ama tecrübeli ve lider oyuncu özelliklerinde bir kaptan seçerseniz siziniçin iyi olur

Kardeş Bozüyük Bilecik yalnız ne yapıcaz? :P

10. Default

söz geçirmesi en yüksek olanı seciorum bende

Ben takımda en uzun süre forma giymiş oyuncuya veriyorum genelde.

zaten soz gecirmesi en yuksek oyuncuyu kaptan secmek mantik olarak en dogrusu. ama bazen genc oyuncularin soz gecirmesi cok yuksek oluyor. O zaman da tereddutte kaliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Bence söz geçirmesi ve hırsı iyi olan oyuncular kaptan yapılmalı.Çünkü bu oyuncular saha içerisinde senin verdiğin taktikleri arkadaşlarına daha iyi iletebilir..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kaptan kuLLanmak her zaman avantajLıdır.İyi bir kaptan size maç kazandırabiLir.Takımı ateşLer,yaptığınız konuşmaLarın takım üstündeki etkisini arttırır.Boşuna oyuncuLara söz geçirme özeLLiği veriLmemiş herhaLde.İyi bir kaptan her zaman iyidir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bende hep hangi ülkede isem tekım kaptanını ordan seçerim msela f.torres

bende uzun yillar takimin formasini giymis oyuncuya veriyorum

Hem oyun içinde hemde kafa olarak iyi bir adama kaptanlık vermek faydalı olur bence... Ben genelde gerçeğe orantılı seçiyom kaptanı...Olmadı en eskilerden birine veriyom...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

ben orta alanın ortsında veya amc de oyun kuruculara verıyorum oyun kuranlara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genellikle liderlik, yaşı ilerlemiş oyunculara kapğtanlık verince takıma daha fazla uyum sağlıyorlar ve moral olarak daha iyi oluyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

İyi bir kaptanda olması gerekenler, öncelikle 25 yaşının üstünde olmalı, liderlik özelliği ve teamwork'ünün en az 15 olması gerekir. İlla bir katkısı vardır (mantıken düşününce de pozitif geldi zaten). Bu ingilizce yorum yapan bir yerde gözüme çarptı. Paylaşmak istedim.

Quote Originally Posted by !MoRpHeUs! View Post
    Bence söz geçirmesi ve hırsı iyi olan oyuncular kaptan yapılmalı.Çünkü bu oyuncular saha içerisinde senin verdiğin taktikleri arkadaşlarına daha iyi iletebilir..
    benim oyunculara verdiğim taktiği kaptan onlara daha mı iyi anlatıyo öyle bi formatı varmı oyunun?

Benim için farketmiyor açıkçası.

Benim kadrom genç bir kadro, takıma yararlı olmak isteyeni kaptan yapıyorum..

.

ama acaba bu takıma soz gecırme ozellıgı olan oyuncunun kaptan secıldıgı mactakı oynayısla genc ve takıma soz gecıremeyen bır oyuncunun kaptan secıldıgı bır mactakı takımın oynayısı arasında bir fark gördünüz mü

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tolgadayanc View Post
    ama acaba bu takıma soz gecırme ozellıgı olan oyuncunun kaptan secıldıgı mactakı oynayısla genc ve takıma soz gecıremeyen bır oyuncunun kaptan secıldıgı bır mactakı takımın oynayısı arasında bir fark gördünüz mü
    Ben gördüm,sen göremedin mi yoksa? Tabi ki oLucak yoksa kaptan neden seçiyoruz biz ? Yada oyuncu özeLLikLerinde neden LiderLik var..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Arkadaşlar çok bariz bir etkisi yoktur. Olsa olsa %0.001'dir. Adam kaptan diye takımı evirip çevirmez.
    Ertesi gün gazetelerde; " Kaptan gemisini kurtardı" diye başlık beklemeyin.
    Ama gerçekte futbol klüpleri kimi kaptan yapıyorsa, ona denk olması için uğraşıyorum ben açıkçası...saygılar.

Nesil
    2007
    Yer
    EsKiŞeHiR/BoZüYüK

Quote Originally Posted by SiNcE1973 View Post
    bende her zaman seçerim ama ne işe yaradığını tam bilmem ama tecrübeli ve lider oyuncu özelliklerinde bir kaptan seçerseniz siziniçin iyi olur
    kardeş bozüyükün nüfusu 70.000 bileciğin 30.000 farkı anla.zaten kabahat onlatı bize il diye verende.bozüyükte kinse kendini bilecikli olarak görmez herkez eskişehirli olarak bilir kendini.zaten normalde bozüyük eskişehirin ilçesi ama bileciğin kalkınması için verilmişiz...

Anti Bilecik

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sirf sumer beyhani alirim bence kaptanlik icin en iyi secim o bir deneyin tam bir lider... mac kaybettirmeyecek kadar olmasada takimi adam ediyo

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

kaptanın herhangı bır legal etkısı yok oyunda "legal" komık oldu D:

Mesaj Yetkileri