Oyuncu kıyaslama sorularınız buradan...
sizce hakan Şükür'mü ümit karan mı
Oyuncu kıyaslama sorularınız buradan...
sizce hakan Şükür'mü ümit karan mı
ümit karan ...
Ümit karan. . .
bende daha bir atraksiyon iki kişi atayim ortaya . . .
Türkiye'ye transfer olduğunda çok konuşuldu.Alex'mi yoksa o'mu diye.Tabiki anladınız bahsettiğim kişi Ricardinho.Oyunda tam bir lider eksiği yok fazlası war.Peki sizce hangisi ? . . .
İlk soru için ilk yılda hakan şükür diyorum inanılmaz oynuyor alex ricardinho için yorum yapamıcam kullanmadım ikisini de ama alexin özellikleri daha iyi.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
bence ricardinho ..
Ricardinho benim maçlarda daha iyi oynuyor, Alex o kadar oynayamadı. Açıkçası bende şaşırdım.
Konu Sabitlendi.
Bence Ricardinho oyunda daha etkili.
Sizce Carrusca mı? Matias Delgado mu?
Gördüğüm kadarıyla Carrusca. Delgado'yu denemedim ama Carrusca harika oynuyor.
carrusca hakkında hiç bir bilgim yok walla hiç takip etmiyorum . . .
Ama delgado'ya oyunda biraz sorumluluk werdinizmi ( Pişman olmazsınız ) çok harika maçlar çıkarıyor.Tabi tek sorunu onu sürdüremiyor.Yani istirdarsızlığı war . . .
benim oyunumda Delgado daha iyi işler yapıyo BJK de
[SIGPIC][/SIGPIC]
Valla sol kanat`a Ze Robertoyu aldım Carusca Ze Robertoyu kesti, Driblingleri muhteşem, Çok sert ortalar kesiyor ve isabetli, ayrıca çok süratli. Top kapmasıyla birden kontra atağa çıkıyor. Kesinlikle Carusca
carrusca daha iyi ze robertoda.
besiktastan olayli bi sekilde ayrilan tumer mi yoksa cok para verip aldiimiz ama su ana kadar bi numarasini goremediimiz delgado mu tercih yaparsaniz hangisini secerdiniz..........
iksinide al birini vur otekine ama tumer yeerine delgadoyu tercih ederdim genede tumerin dewamliligi yoqtu ama delgado genede biseyler yapmaya calisio ii paslari war we kosuyo tumer hic kosmuo sadece bazi maclarda parlio o kadar
Arkadaslar Biz Tümeri Yine Biliyoruz Delgadoyu Besiktas Getimeseydi Suan Hangi Takımda Oynadıgını Bilmiyorduk Ben Bildiğim Futbolcuyu Tercih Ederim.Bende O Zaman Bi Tane Ülkeden Bi Futbolcu Getiririm İsmi Duyulmamıs 5 Milyon € Verim Herkes İyi Futbolcu Desin...
Tümer metin
***tümer***
Bu konunun yeri oyuncu kıyaslama ve yerine gidiyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Zelenka mi?Leandro Lima mı??
Sizce Martins mi daha iyi, yoksa Ameobi mi?
Fakat isim söylerken gerçek hayata bakarak değil, oyuna bakarak söyleyin.
Bence Martins.....
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Dimitiar Berbatov, Jermain Defoe, Robbie Keane bu üçlü arasında hangi ikiliyi tercih edebilirim?
(Lütfen ve lütfen oyunu oynayan ve bu oyuncuların özelliklerine bakmış olanlar yorum yapsın.)
Jermain Defoe kesinlikle olmalı.Robbie Keane'in yerine de Berbatov'u tercih etmelisin bence![]()
deivid mi semih mi
d`alessandro mu yoksa marcelo mu??????????????
renato augusto mu?????carusca miii????
bence hakan sukuur ve carrusca