1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Rota:Norveç

Arrow Rota:Norveç

Uzun zamandır Fm 2007 oynamıyordum ve en son açtığım kariyer konusu Fm 2006 içindi .Artık yeni bir kariyere başlamalıyım diye düşündüm.Ve Norveç İkinci Ligi'nden Sogndal IL'yi seçmeye karar verdim.Şimdi neden Sogndal diyeceksiniz onun da hikayesi var anlatıyım:Cm 4 çıktığı zaman adını hatırlamıyorum bir oyuncu vardı,hangi takıma gitsem alıyordum .Birgün o oyuncunun takımıyla açmayı düşündüm,o takım Sogndal'dı işte .Tabi o zamann birinci ligdeydi Sogndal.Başarıdan başarıya koştum,Rosenborg'a 7 attım...Şimdi farklı bir oyun,farklı bir takım,yaşlı oyuncular,küme düşmenin verdiği etki ile farklı bir takım karşımdaydı.Oyunumda Türkiye 1 ve 2.ligi,Norveç 1 ve 2.ligleri var.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Takımın tam adı:Sogndal Fotball

Kuruluş:1926
    Stadyum:Fosshaugene Campus
    Kapasite:6000
    Medya sıralama tahmini:7.lik
    Takım yaş ortalaması:23
    Transfer Bütçesi:212 Bin YTL
    ---------------------------------------------------------------------------
    Haydi başlayalım bakalım .5'er maç yayınlayacağım sürekli güncel tutacağım.Şuan transfer yapmadım.İstediğim adamlar gelmiyor,zaten Sogndal tam ikinci lig kalitesinde bir takım.Norveç ikinci ligini bir görseniz,oyuncu almama hak verirsiniz bütün oyuncular klon gibi .Bu arada bir ek bilgi vereyim Sogndal böyle küçük bir kasabamsı şehir(cümleye bak ):

Önbilgi'yi verdim artık futbol konuşacak..Maçları bugün oynuyorum ama yarın yayınlayacağım.Yorumlarınızı esirgemeyin..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hayırlı olsun Başarılar dilerim
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    -

başarılar.....

Herzaman 5'erli koyacaktım ama ilk maçım özeldir onu koyayım da günü bitireyim dedim :

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

başarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çarşı Norveç'e Karşı Başarılar

Başarılar KaRdeş...

BaşarıLar DiLerim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarıla kardeşim.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar. Açılan kaçıncı kariyer bu?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BöyLe değişik takımLarLa kariyer yapmak güzeL oLuyor.BaşarıLar diLerim.Bende Meksika`dan CLub America (Mex) takımını yönetiyorum.Değişik takımLar yeni heyecan getiriyor.Kariyerinde başarıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

12. Default

başarılar dilerim, ilginç ve zevkli bi kariyer olacak gibi duruyor. umarım devam ettirirsin bi keresinde isveç 2. ligine el atmıştım, iskandinav ligleri keyifli geliyor bana. sogndal yakışır avrupa kupalarına

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Başarılar kardeşim.Başlangıçta 4 lemişsin

ben senin yerinde olsam hooijdonk veya ole martin arst i almaya calisirdim.Olmadi kiralardim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi hayırlı olsun .

Quote Originally Posted by akgulfb View Post
    ben senin yerinde olsam hooijdonk veya ole martin arst i almaya calisirdim.Olmadi kiralardim
    Daha Norveç İkinci Lig'inden bile adam alamıyorum .Klüp kabul ediyor oyuncu maaşı yeterli bulmuyor.Şuan maçları yapıyorum.Müsait olunca bugün koyacağım maçları..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Günün panoraması :

Stromsgodset'e şanssız yenildim
    Yarın lig tablosu eklenecektir.

ilginç,hoş,güzel bir kariyer.. devamını bekliyorum..

aynen bence de çok iyi başlamışsın çok ilginç 1 kariyer hocam turkcell super ligden adam alsana gelmezlermi yada yabancı sınırı falan nasıl bilmioyorum ama bence şampiyon yaparsın böyle gidersen inşallah aksilik olmazda tmmlarsın ama kadronu falan başlarken koysana daha iyi olur

Quote Originally Posted by sosyopat View Post
    aynen bence de çok iyi başlamışsın çok ilginç 1 kariyer hocam turkcell super ligden adam alsana gelmezlermi yada yabancı sınırı falan nasıl bilmioyorum ama bence şampiyon yaparsın böyle gidersen inşallah aksilik olmazda tmmlarsın ama kadronu falan başlarken koysana daha iyi olur
    1.lige çıkarsam belki birkaç kişiyi alabilirim Türkiye'den zaman gösterecek bunu da .İyi herkese teşekkür ediyorum iyi dileklerinden dolayı..

Mesaj Yetkileri