Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Toulon Turnuvası - Ümit milli takım

Del Piero_10 Misafir

Default Toulon Turnuvası - Ümit milli takım

Ümitlerimiz ABD karşısında
    Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, Fransa'da yapılacak Toulon Turnuvası'ndaki ilk maçında yarın Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak.

Fransa'nın Toulon kentinde 20-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Toulon Turnuvası'na katılacak Ümit Milli Takım, yarın ilk maçına çıkacak. Ümitler, ABD ile Mayol Stadı'nda TSİ 16.50'de karşılaşacak.

Toulon Turnuvası B Grubu'nda İtalya, Fildişi Sahilleri ve ABD ile mücadele edecek Ümit Milli Takım'ın gruptaki maç programı şöyle:

21 Mayıs 16:50 - Türkiye - ABD

23 Mayıs 21:50 - İtalya - Türkiye

25 Mayıs 19:00 - Fildişi Sahilleri - Türkiye

Bu arada Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Kalelciler: Ufuk Ceylah (Vestel Manisaspor), Sinan Bolat (Genk), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)

Defans Oyuncuları: Durmuş Bayram (Kayserispor), Uğur Uçar (Galatasaray), Aykut Demir (Excelsior), Eren Güngör (Altay), Orhan Şam, Murat Kalkan(Gençlerbirliği Oftaş Spor), Emre Balak (Samsunspor), Caner Erkin (CSKA Moskova).

Orta Saha Oyuncuları: Özer Hurmacı (Ankaraspor), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Mehmet Güven (Galatasaray), Serdar Özkan (Beşiktaş), Aydın Yılmaz (İstanbul B.Ş.B. Spor), Nuri Şahin (Feyenoord), Bilal Çubukçu (Herta Berlin)

Forvet Oyuncuları: İlhan Parlak (Fenerbahçe), Özgürcan Özcan (Gaziantepspor), Adem Büyük (Altay), Tufan Tosunoğlu (MSV Duisburg)

sporx

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye-Abd ümit milli maçını yaırn kanal 1 veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet maçlar Kanal 1'den naklen yayınlanacak...

Özel bir turnuva olmasına rağmen Avrupa'da ve Dünya'da çok prestijli bir turnuva...

Ümitlerimize güveniyorum,çok iyi bir kadromuz var...

Ayrıca konusu açılmışken Aydın Karabulut gibi bir yetenek Ümit Milli takımda nasıl yer bulamaz şaşırtıcı...

Del Piero_10 Misafir

Ayrıca Eurosport yayınlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Davala yönetiminde gruptan cikariz.

Çok önemli bir turnuva gündemin alt sıralarında kalmaması lazım Kanal1 yayınlayacak maçları izlemenizi tavsiye ederim geleceğin yıldızlarını izleme şansı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk Yarı sona erdi.
    Eren Güngör ve Nuri'nin golleri ile 2-0 öndeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

TSİ'nin Araştırma ekibi olarak maçı tam kadro takip ediyoruz arkadaşlar

Güzel maç oluyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Güzel bir kadromuz var, bu turnuvada mutlaka derece yapmalıyız.

İlhan Parlak,Serdar Özkan,Nuri Şahin,Caner Erkin,Onur Recep Kıvrak,Özgürcan Özcan .. Bu isimler ileride A Milli Takımımızın iskeletini oluşturacak inşallah ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Caner'in orta sahadan yaptığı ortaya hareketlenen İlhan topu iyi takip etti ve 1 kaleci 2 defansın arasından kafasını uzatıp topa dokundu ve 3-1 oldu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı 3-2 kazanıyoruz. Cuma günü İtalya ile maçımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ochoa müthiş bir gol attı ve 3-2 bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

------------------Ufuk---------------------

Durmuş-------Eren-----Orhan Şam-----Caner

------------M.Güven-------Özer------------

----S.Özkan---------------------Nuri--------

-----------İ.Parlak------Adem Büyük---------

Maça böyle bir kadroyla bir bakıma kanatsız başladık.Serdar'da Nuri'de aldıkları toplarla çizgiye değil içeri katederek oynadılar.Onların boşalttıkları yerlerede sürekli Durmuş ve Caner koşular yaptılar.Özer ve M.Güven ise hem topsuz oyunda mücadele ederek,hemde top ayaklarındayken iyi top yaparak o.sahayı idare ettiler.Forvetlerimiz ise;İlhan gol atmasına rağmen maç eksikliği hissedildi,İlhan sürekli forma giyerse çok iyi bir forvet olacak.Adem Büyük çok mücadele etti,arkadaşlarına pozizyon hazırlamada çok iyi.Nitekim Nuri'ye de çok güzel bir pozisyon hazırladı ve asisti yaptı.O.Şam çok sağlam bir görüntü verdi.Eren'in kendini biraz daha geliştirmesi lazım.Birebirde kolay çalım yiyor.Bu turnuvada iyi işler yaparız...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Durmuşu ben beğendim sağdan güzle bindirmeler yapıyor tabi daha pişmesi gerek

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İlhan'ın gol atmasına çok sevindim..

Tebrikler Milli Takım...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

M.Güven iyi oynadi. Nuri yine klasini gösterdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kaliteli bir takımımız var şans eseri rast geldim maça iyikide gelmişim.İlhan'ın daha fazla forma buşması lazım.Durmuş Kayseri'ye ilk geldiğinde iyi oynuyordu sonra kestiler nedense onu iyi bir bek bana göre.Nuri Şahin'i artık 2010 dünya kupasında izleriz umarım.Takım genel olarak iyi stoperde biraz eksik gibiyiz.Birde Adem'i ben burda Altay'da ikende izliyordum biraz daha paslı oynarsa daha faydalı olur.2.golde şık bir pas verdi ve gol geldi.Açıkça söyleyeyim ama ben Ufuk Ceylan'ı pek beğenmiyorum bir kaleci hep mi hatalı gol yer yahu tamam fiziği iyi daha genç ama ben başarılı olacağını pek düşünmüyorum Tolga Zengin(bile),Onur Kıvrak daha iyi ondan

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Turnuvayı duymuştum ama naklen yayın olacağını bilmiyordum.Rastgele buldum maçı tamamını izledim.Oyuncularımızın herbiri yetenekli oyuncular.Tabi takımda Nuri ve İlhan gibi diğerlerinden ayrılan oyuncular var.Nuri aradığı forma şansını Feyenoord'da buldu ama İlhan 5 maç oynamış FB'de.Kendini geliştirmesi için kiraya falan gönderilmesi lazım yoksa yedekte oturtarak bu adamı hiçbir yere varamayız çürür gider..

Cuma saat 21.50'de İtalya ile maçımız var.Kanal 1 veriyor yine maçı.Maçtan 1 puan bile alsak gruptan çıkarız..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006

ABD'yi yendik ya başka bir şey istemem. Bu kupayı kazanacağız gibi bir his var içimde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

güzel maçtı sanırım ne zaman maçı açsam o anda gol oluyor zaten 2 defa baktım 2 gol oldu

ABD yi yenmek güzel oldu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ümit Milli Takımımız, İtalya karşısında

Ümit Milli Takımımız, Fransa'da düzenlenen Toulon Turnuvası'ndaki ikinci maçında bugün İtalya ile karşı karşıya gelecek. Fransa'nın La Seyne sur Mer bölgesindeki Marquet Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.50'de başlayacak.

Ümit Millilerimiz, turnuvada oynadığı ilk maçta ABD'yi 3-2, İtalya ise ilk maçında Fildişi Sahilleri'ni 2-0 mağlup etmişti.

Millilerimizin mücadele ettiği B Grubu'ndaki günün diğer maçında Fildişi Sahilleri ile ABD karşı karşıya gelecek.

Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunu şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Ufuk Ceylan (Vestel Manisaspor), Sinan Bolat (Genk), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor).
    Defans Oyuncuları: Durmuş Bayram (Kayserispor), Uğur Uçar (Galatasaray), Aykut Demir (Excelsior), Eren Güngör (Altay), Orhan Şam, Murat Kalkan(Gençlerbirliği Oftaş Spor), Emre Balak (Samsunspor), Caner Erkin (CSKA Moskova).
    Orta Saha Oyuncuları: Özer Hurmacı (Ankaraspor), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Mehmet Güven (Galatasaray), Serdar Özkan (Beşiktaş), Aydın Yılmaz (İstanbul B.Ş.B. Spor), Nuri Şahin (Feyenoord), Bilal Çubukçu (Herta Berlin).
    Forvet Oyuncuları: İlhan Parlak (Fenerbahçe), Özgürcan Özcan (Gaziantepspor), Adem Büyük (Altay), Tufan Tosunoğlu (MSV Duisburg)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnşAllah İtalya'yı da yeneriz...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu akşam fırsat bulursam seyretmeyi düşünüyorum İtalya ile yapacağımız maçımızı.İnşallah kazanırız.Bu gençler geleceğin A milli takımı.Gösterecekleri performans önemli..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

İtalya skoru 1-0 yaptı.

Hakem resmen Italya'yı tutuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul