beşiktaş la çok uğraşıp şampiyonlar ligi finaline çıkmıştım we maçı 1*0 yeniliyorken son dakkada öyle bir poziyon oldu ki,bom boş kaleye bobo atamadı.ve maçı kaybettim.sizin de böyle önemli finallerde yenilmenize neden olan oyuncu veya olay warmı.
beşiktaş la çok uğraşıp şampiyonlar ligi finaline çıkmıştım we maçı 1*0 yeniliyorken son dakkada öyle bir poziyon oldu ki,bom boş kaleye bobo atamadı.ve maçı kaybettim.sizin de böyle önemli finallerde yenilmenize neden olan oyuncu veya olay warmı.
olmazmı bızım uyuz forvet deıvıd![]()
fenerle ilk sezonumda finale kadar geldim ibrahimovic tak 1 , tak 2volkan açıldı topuda kaptırdı ibrahimovic affedermi attı ya dogru duzgun acılmayan top kaptırmayan kaleci yokmu ya
Daha kısmet olmadı final oynamak..
UEFA da grublardan 1 üst tura çıktık ama ne kadar gideriz orası şans işi..![]()
bende gs ile 2 sezonda finale cıktım..hatta chelsea 2-1 yenerek kupayıda aldım ama aslında hedefim yarı finaldi oda şans yardım ederseydi ama sans cok yardım etti son dk golleri ile finale kadar gelip kupayı aldım..
liverpoolla yarı finalde karşılastım ilk macı kendi evimde 1 gol atıp üstüne yattım
deplesmanda 2-0 yenelirken ümidim yoktu bari gencleri oynatayım dedim emre köroglunu aldım 17 yaşında oda dur durdu 90+3 de bi vurdu reina nın üstüne geldi ama o bile füzeye karşı koyamadı![]()
oraya gelelimde onada razıyız![]()
Her zamankı gıbı PSVm ıle oynuyordum.... CL fınalıne cıkmayı basardım ama mucıze mucıze ustune... son dakıkalarda atılan gollermı ararsın, ceyrek fınalde mılana Eındhovende 3-1 yenılıpte deplasmanda aynı skoru alıp uzatmaya goturup penaltılarda yenmek mı ararsın... Yanı kalbım zor dayandıama Ilahı gucle ve futbol sansıyla bu kadar oluyo demekkı... fınalde chelseayla basabas kıran kırana bı mac yaptık... 90 dk 0-0 bıttı... yanı nerdeyse dengedeyız... kadro olrak benden kat be kat gucluler ama bızım bı ARTImız war... Takımız
Neyse dakıka 112. olmusken ve artık penaltıları dusunurken soldan robben super bı orta yaptı... ama ıcım rahat cunku drogbanın onunde ALex var... Alex topu uzaklastıracak ve penaltılara bı adım daha yaklasıcaz derken Oda ne??? top aglarda... An Own GoaL
ve bu kadar yaklasmısken, kupa chelsea denen(ve bence asla takım olmayan;Parayla takım olunmaz, BKZ.Fenerbahce) topluluga gıttı... Lıverpool yense fınalde o kadar koymazdı...
![]()
Evet daha finale kadar çıkamadım bu oyunda..
inşallah çıkacam yakında
bnde finale kadr çıkamadm ama çeyrek finalde kendi sahamda 2-1 öndeyken penaltıyla skoru 3-1e çıkarma şansını beşiktaşımla bayern e karşı yakalamışken saolsun sezer penaltıyı kaçırdı ve ertesi maç 1-0 yenilince elveda şamp ligi..
finalda değil ama uefa kupasında sevilla ile karşılaştım ilk maçta 4-0 yenildim ikinci maçı 5-0 aldım eledim sonraki rakip az alkmar adamları ilk maçta 4-0 yendim ikinci maçta 5-0 yenildim elendimm her türlü şeyi denedim ama adamlar hayvan gibi oynadı![]()
fenerle ilk sezonumda uefa finaline çıktım leverkusenle kapıştım...4-2 yenildim...ama mataje kezman stafan appiah ve önder turacı kırmızı kart gördüler..ibrahim akın ve alex sakatlandı... sonucta iyi mücadele etmiştim