1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Kral'a sürpriz teklif !

Exclamation Kral'a sürpriz teklif !

G.Saray yönetimi Hakan Şükür konusunu masaya yatırdı ve kararını verdi!... Hakan Şükür'e Galatasaray yönetiminden sürpriz bir teklif geldi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat bir süre önce G.Saray'dan ayrıldığını açıklayan Hakan Şükür'e sürpriz bir şekilde 5 yıllık teklif yaptı!..

Ancak bu teklif Hakan Şükür'ün futbol oynamasını kapsamıyor. Polat Yönetim olarak Hakan'dan Futbol Akademisi projesinde yer alacak. Yönetim Kurulu'nda Hakan Şükür ile ilgili bir karar daha alındı. Toplantıda Hakan Şükür'ün Florya'ya heykelinin de dikilmesi kararlaştırıldı... Sosyal sorumluluk projelerinde Hakan Şükür'ü değerlendirmek isteyen G.Saray futbol okullarına ise Hakan Şükür Futbol Okulları ismini verecek. Öte yandan Adnan Polat kendi adına yapılan kamp tesislerini Hakan Şükür Kamp Tesisleri olarak da değiştirmek istediklerini bildirdi.

Jübile hakkında ise Adnan Polat "Önümüzdeki 3 yıl içerisinde ne zaman isterse jübilesini yapmak isteriz" dedi.

Ligtv.com.tr

He de şuna Hakan'ım...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hakan oynamak istiyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Yönetim cok akilli bir hamle yapti.Hakan Sükür zirvedeyken birakmali.
    Zaten futbolu birakacak,Galatasarayi degil.Galatasarayin efsanesidir Kral.Öyle bir cirpida silinemez.Yönetim bunun bilincin de ve kendilerinden bekledigimiz davranisi gösterdiler.Artik top Kralda,ondan bekledigimiz bizi ve kendisini üzmeden teklifi kabul edip,futbol adami olarak kulübe katkilarini sürdürmesidir.
    Ayrica yönetimin Krallara yakisir bir jübile yapacagina eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yönetimden harika bi teklif Kral bunu kabul etmeli artık. Şapkasını önüne alıp düşünmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

İşte budur. Kral bu teklifi kabul etmelidir artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

yapılan teklifler hiç kimseye yapılamayacak cinsten.. artık oturup düşünsün..duygusal olmasından dolayı GS de istenmeyen adam ilan edildim gibisinden bakıyo olaylara.. aksine ne kadar sevildiğinin,değer verildiğinin isbatıdır bütün bunlar..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kral'a Kral teklif...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yönetim iyi teklif sunmuş.En azından vefasızlık yaptılar denilmeyecek.Anladığım kadarıyla hemen jübile yapta denilmiyor.Bakalım Kral ne diyecek..
    So what?
    Saike

jubilede stadın açılış maçında yapılır

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

YÖNETİM HAKAN'A DÜNYALARI TEKLİF ETTİ!..

Galatasaray'da önemli yönetim kurulu toplantısı az önce sona erdi. Adnan Polat, Hakan Şükür'e 5 yıllık biz sözleşme önerdi, "Futbol Akademisi" adı altınd aoluşturacakları proıjenin başına Hakan Şükür'ün geçmesini istediklerini belirten Polat, "Hakan Şükür'ün Florya'ya heykeli dikilecek" dedi.

ADNAN POLAT’IN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

“Son günlerde gündemi işgal eden konu Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür. Hakan’la ilgili birçok şey yazıldı-çizildi. Bundan sonraki dönem için Galatasaray Yönetim Kurulu’nun Hakan kararları şu şekilde:

Kendisine 5 yıllık sözleşme teklifi yapıyoruz. Bu 5 senede Hakan’ı Galatasaray’ın futbol elçisi olarak aramızda görmek istiyoruz. Galatasaray’ın futbol okullarının adını bundan sonra Galatasaray Hakan Şükür futbol okulları olarak değiştireceğiz. Tüm Türkiye ve Yurtdışında da okullarımız için bu böyle olacak.

Hakan’ı Galatasaray’ın tüm sosyal sorumluluk projelerinde görevlendirmek istiyoruz. Bundan sonra Galatasaray’ın altyapısı olan Futbol Akademisi’nde de görevlendirmeyi düşüyoruz.

Ayrıca Florya tesislerinde Metin Oktay heykelinin yanına Hakan Şükür’ün de heykelinin dikilmesine de karar verdik..

Ben kendi adıma da “Adnan Polat Kamp Tesisleri” olan tesisimizin adını Hakan Şükür Kamp Tesisleri olarak değiştirmeyi teklif ediyorum kendisine kabul ederse.

Hakan Şükür bizim için yaşayan bir efsanedir. Katkılarını hepimiz yaşadık ve kabul ediyoruz. Bugüne kadar futbolcu olarak katkıları oldu bundan sonra da futbol adamı olarak katkılarını bekliyoruz. Hakan’a yaşamında başarılar diliyoruz ve bizimle beraber olursa mutlu olacağımızı belirtmek istiyoruz.

Önümüzdeki 3 sene içinde kendisi ne zaman isterse o zaman bir jübile teklifi yapacağız. Kendisi ne zaman kabul ederse o zaman yapacağız.”

Öte yandan Adnan Polat, teknik direktör konusunda yöneltilen sorulara cevap vermedi ve "Bugün gündemimiz sadece Hakan Şükür'dü" dedi.

MARATON.COM.TR

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kralın ıstedıgı olur daıma!!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hakan Şükür kabul edecektir Galatasaray'ı bırakamaz..

Mesaj Yetkileri