1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Tarih Bölümü

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Tarih Bölümü

Sitemizde tarihi olayları, resimleri paylaşabileceğimiz tarih bölümü düşünülebilir mi ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Bence çok güzel olur.. İlgide gösterilceğini düşünüyorum.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Katılıyorum. bende tarihe meraklı birisiyim ve güzel bir alan olabilir kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Açılsın, belki millet biraz akıllanırda tarihini öğrenir..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yakın tarihimizde olan olaylarla ilgili problemler çıkabilir malum sitede siyaset konuşmak yasak . Onun dışında yararlı olur ...

Araştırma diye bir bölüm vardı. Tarih'i olaylarla ilgili çok konu açtım oraya; lakin pek rağbet olmadı. Açılırsa yine boşuna açılır, 1 2 gün rağbet görür sonra yine millet es geçer orayı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açılması taraftarı değilim, sadece Yavuz Sultan Selim konusunda bile yaşananları gördükten sonra bu bölümün açılması çok tartışmaya gebe olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Her zaman her yerde güzellikleri karalamak isteyenler olacaktır fakat bu karalamalar yüzünden güzellikleri görmek isteyenlere yazık olacaktır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

bencede herşeye inat tarih bölümü olmalı bu bizim tarihimiz ve herkes bunu bilmeli bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Konu açılırken "alınan kaynak"ta çok önemli bu bölümü isteyenler buna da dikkat etmelidir . Yoksa tartışma kaçınılmaz olur

Sheriff Misafir

Tarih bölümü olmamalı. Çünkü açılırsa Volkan abi nin korktuğu şeyin olacağından korkuyorum..
    Last edited by Sheriff : 01.Haziran.2008 at 20:46

Nesil
    2006

Bu tarz bölümler eskiden çoktu, tarih ve gerçek olaylar bölümleri vardı, yazılan mesajlardan sonra kaldırıldı. Bana göre çok değişik bir konu olmadığı sürece bu bölümler ilgi görmeyecektir.

Gerçek anlamada tarhi konuşulacaksa herkes ister açılmasını ama bende o bölümün siyasi tartışmalara yol açacağını düşünüyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Tarih bölümünü zamanında açmıştık ancak uzun süre ilgi görmedi. Tartışılsın, tarihimiz ya da Dünya Tarihi hakkında bilinenler paylaşılsın isteriz.

Ancak tartışmayı da bilmek gerekir, tarih tartışırken olay birden günümüz hükümetine ya da siyasi bir partiye/kişiliğe dönerse bunu da istemeyiz. Özellikle yakın tarihimiz bu konuda oldukça tehlikeli

Tarih benim en çok sevdiğim ve ilgi gösterdiğim bilim dallarınının başında gelir. Açılabilir ama o bölümün atıl kalması ya da amacının dışına çıkıp kapatılması da beni şuan olmamasından daha çok üzer.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Çok güzel olur gerçekten açılması taraftarıyım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

evet önceden açılmıştı çok tartışma çıkmıştı ve fazlada ilgi görmemişti
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bencede çok güzel olur tarihimizle ilgili ilginç ve güzel olaylar,resimler vb. şeyleri paylaşırız.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Çok iyi olur artık daha bilinçliyiz bu konulara karsı denemekte yarar var.

Mesaj Yetkileri