Sitemizde tarihi olayları, resimleri paylaşabileceğimiz tarih bölümü düşünülebilir mi ?
Sitemizde tarihi olayları, resimleri paylaşabileceğimiz tarih bölümü düşünülebilir mi ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence çok güzel olur.. İlgide gösterilceğini düşünüyorum.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Açılsın, belki millet biraz akıllanırda tarihini öğrenir..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yakın tarihimizde olan olaylarla ilgili problemler çıkabilir malum sitede siyaset konuşmak yasak . Onun dışında yararlı olur ...
Araştırma diye bir bölüm vardı. Tarih'i olaylarla ilgili çok konu açtım oraya; lakin pek rağbet olmadı. Açılırsa yine boşuna açılır, 1 2 gün rağbet görür sonra yine millet es geçer orayı.
Açılması taraftarı değilim, sadece Yavuz Sultan Selim konusunda bile yaşananları gördükten sonra bu bölümün açılması çok tartışmaya gebe olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Her zaman her yerde güzellikleri karalamak isteyenler olacaktır fakat bu karalamalar yüzünden güzellikleri görmek isteyenlere yazık olacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bencede herşeye inat tarih bölümü olmalı bu bizim tarihimiz ve herkes bunu bilmeli bence
Konu açılırken "alınan kaynak"ta çok önemli bu bölümü isteyenler buna da dikkat etmelidir . Yoksa tartışma kaçınılmaz olur
Tarih bölümü olmamalı. Çünkü açılırsa Volkan abi nin korktuğu şeyin olacağından korkuyorum..
Last edited by Sheriff : 01.Haziran.2008 at 20:46
Bu tarz bölümler eskiden çoktu, tarih ve gerçek olaylar bölümleri vardı, yazılan mesajlardan sonra kaldırıldı. Bana göre çok değişik bir konu olmadığı sürece bu bölümler ilgi görmeyecektir.
Gerçek anlamada tarhi konuşulacaksa herkes ister açılmasını ama bende o bölümün siyasi tartışmalara yol açacağını düşünüyorum...
Tarih bölümünü zamanında açmıştık ancak uzun süre ilgi görmedi. Tartışılsın, tarihimiz ya da Dünya Tarihi hakkında bilinenler paylaşılsın isteriz.
Ancak tartışmayı da bilmek gerekir, tarih tartışırken olay birden günümüz hükümetine ya da siyasi bir partiye/kişiliğe dönerse bunu da istemeyiz. Özellikle yakın tarihimiz bu konuda oldukça tehlikeli
Tarih benim en çok sevdiğim ve ilgi gösterdiğim bilim dallarınının başında gelir. Açılabilir ama o bölümün atıl kalması ya da amacının dışına çıkıp kapatılması da beni şuan olmamasından daha çok üzer.
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
Çok güzel olur gerçekten açılması taraftarıyım
evet önceden açılmıştı çok tartışma çıkmıştı ve fazlada ilgi görmemişti
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bencede çok güzel olur tarihimizle ilgili ilginç ve güzel olaylar,resimler vb. şeyleri paylaşırız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok iyi olur artık daha bilinçliyiz bu konulara karsı denemekte yarar var.