oyun sanal oyunculari abartmayi bile abartabiliyo
iste abartilmis yildizlardan sadece biri
http://img129.imageshack.us/my.php?i...emresmica9.jpg
oyun sanal oyunculari abartmayi bile abartabiliyo
iste abartilmis yildizlardan sadece biri
http://img129.imageshack.us/my.php?i...emresmica9.jpg
evet regen olayına bır care bulmaları lazım yıllar gectıkce oyun saçma sapanlaşıyor hele bir kere 6 yıl ilerledim. İş çığrından çıktı. regenlerın hepsi sanki pele
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Ya abi her adam da böyle olmuyorki.Bence böyle süper adamların çıkması oyunu güzelleştiriyor bana göre tabi.
oyun bazen değil çoğu zaman abartıyor .. özellikle ingiltere'de 17 yaşındaki isimler büyük maçlarda 2 3 gol filan atıyor vs. ama alışmak lazım işte
Bu sorunun nedeni oyuncularin CA'sinin PA'ya cok cabuk ve cok sik erismesinden kaynaklaniyor.
Genelde yaratilan oyuncularda yuksek PA sahibi oyuncu sayisi fazla oldugu icin ve oyuncular potansiyeline hemen hemen hep ulastigi icin esas sorun oyuncu gelisiminde. FM 2008 ile biraz daha gercekci hale gelecegini tahmin ediyorum.
adam baya iyiğmiş ama yani yiğidi öldür hakkını ver!!! gerçektende çok abartmışlar ama bence ileridi mutlaka bi çare bulunur
Her güzelin bi kusuru vardır ileride düzeltirler.
gs nin altyapısı sanki dünya karması 5 sezon sonra 5 tane ronaldinho çıkıyo ortaya ben milyon dolaralr ödeyip aldığım oyuncular alıp ligi anca 2.bitiyorum
gs paf gençleri ile bana 5 tane çekiyor
2007-2008-2009 da gs ye her maç 3-4 atarken şimdi düştüğüm hale bakın
birde başarılar 5-6 yıl sonra bir düşüşe giriyor nedense
Bence abartı değil oyun yeni Ronaldinho yeni Henry yeni Zidane v.s bu tür yıldız
oyuncuların çıkabileceğini hesaba katıyor bence ve iyide yapıyor çıkmayacağını
hangimiz garanti edebiliriz...
nelson soria, sandro, paulo,yoel.....
daha bir sürü çıkıyor böyle .. bu FM 'nin özelliği
Bunun nedeni oyuncuların yaşlanıp emekli olduktan sonra onların yerlerini doldurmak için yeni oyuncular üretiliyo.
aslında bu tip oyuncuların olması lazı ama daha az sayıda olsalar iyi olur yoksa iş çığrından çıkıyor...
ya tamam da dunyada zidan la henryle dolu deil simdi
ama benim2017 ye uzanan oyunumda 20den asagi finishing i olan forveti dovuolar
Hee o ayrı bir mesele ama bende olmadı![]()
Evet daha bgn arkadaşla oynuyoduk FB de Cemil diye bir adam çıktı... Hemde sanal... Adamın istatistiği Baptısta dan daha iyi... Bu kadar abartılmaması lazım...
abi sen ne bklıyodun işte yenı oyuncu nerden cıkarıcak onu soyle
regenlere ölüüüümmm![]()
yok ya olmeselerde hadlerini bilsinler :-)