Evet,resimde de görüldüğü gibi Süper Lige Anadolu ateşi geliyor.Bu dört kulübümüz son günlerde sıcak gelişmeler yaşadı.Kayseri Erciyesspor Mert Çeken'i,Kayserispor Kerem Çağan'ı,Ankaraspor Samet Süner'i Çaykur Rizespor ise Ömer Faruk Önçırak'ı yeni menejerleri olarak duyurdu.Yeni menejerlerin hepsi birbirinden iddalı,hepsi birbirinden hırslı.İşte menejerlerin basına açıklamaları.
Mert Çeken(cekochan):Büyük bir kulübe geldim.Bu camiaya tarihinde yaşamadığı başarıları yaşatmak istiyorum.Öncelilkli hedefimiz İntertoto Kupasına katılmak.
Kerem Çağan(blackeagle3992):Tarihinde ilk defa Avrupa Kupalarına katılıyor Kayserispor.Bu kulübü sevdim.Hedefim takımı Avrupada söz sahibi yapmak
Samet Süner(samet.suner):Genç ve Tecrübesiz bir kadrom olmasına rağmen Oyuncularıma güveniyorum.Ligi en iyi sırada Bitirmeye çalışacağız...
Ömer Faruk Önçırak(omer-faruk-14):Çok mutluyum. İlk kez memleketimin takımını yönetiyorum. Takımda ilk olarak satılacak ve alınacak futbolcuları belirleyeceğim. Hedefim; Ligde ilk 6'ya girmek.
İşte menejerler böyle konuştular.Hepsininde hırslı oldukları gözden kaçmadı.Kimbilir bu kulüplerimiz 4 Büyüklerin hegemonyasını yıkıp Süper Ligde bir devri başlatırlar,bekleyip göreceğiz.
Not:Resmin fikirinde emeği geçen Murat Abime(Murat Özdemir),Yapımda emeği geçen Serhat Abi'me(nekop) sonsuz teşekkürler

Puan Durumu(Her hafta güncellenir.Şu an 6.Hafta)