Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Romanya - Fransa

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default EURO 08 | 1.Maç | Romanya - Fransa

ROMANYA-FRANSA

Tarih:09.06.2008
    Saat:19:00
    Stadyum:Zürih,letzigrund

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fransa galibiyetle başlar bu gruptan romanyaya puan kaybeden takımın işi çok zor...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fransa'nın oynadığı son üç hazırlık maçını izledim.Gol yemedi bu maçlarda.Savunma kurgusu oturmuş durumda.Tecrübeli Thuram yine deneyimiyle savunmanın en önemli ismi olacak.Önliberolarıda çok iyi savunmaya yardım eden isimler Vireira,Makelele,Diarra.Hücum zaten tartışılmaz.İşte burada tüm gözler Zidane'ı arıyor.O hücum hattına top taşıyacak,oyunu yönetecek bir isim olduğunu düşünmüyorum Fransa'da.Nasri yetersiz şuanda.Ribery ise farklı özelliklere sahip...

Romanya'nın ise kadrosu belli,bir kaç kilit isim var takımda.Chivu,Dica,Mutu,Marica gibi.Bunlar gününde olursa sürprize gebe bir maç olarak görüyorum.Tabi ki favori Fransa ancak olası sürpriz sonuca şaşırmam...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fransa benim gözümde favori.Ama Romanya'nın ne zaman ne yapacağı belli olmaz.İlk tercihim Fransa kazanır.Sonra beraberlik olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006

Romanya gruba süpriz yaparak başlayacaktır. Otariteler tarafından küçümsenen Romanya bu maçtan üç puan veya bir beraberlik alabilir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Romanya çok şanssız bir gruba düştü.B veya D gruplarında bulunsalardı çıkma şansları daha yüksekti.Bu maçta favori Fransa tabiki ama Romanya'nın alacağı puan veya puanlar benim için sürpriz olmaz.Fransa gol yemiyor ancak dikkat ettiyseniz gol yollarında çok etkili silahları olmasına rağmen gol atmakta güçlük çekiyorlar.Herşeye rağmen Fransa kazanır bu maçı..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fransa'nın işi çok çok zor. romanya buraya cok ıyı top oynayarak geldı ve turnuvada da bunu devam ettıreceklerdır bence berabere bıtecek bır mac 0-0 veya 1-1 gibi bir skor olabılır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ne kadar kağıt üzerinde oturmuş büyük bir takım gibi gözükse de, Fransa sürekli kötü , şanssız, süprizlere sahne oluyor, 2002de gruptan çıkamak, 2006da finalde Zidane mevzusu, Fransa sürekli güme gidiyor, Romanya pek iyi değil ama, maçın sonucunu bilemem ama Fransa iyi başlamak istiyorsa yenmelidir, yoksa işleri çok zor, açıkçası bu gruptan italya ve hollanda'nın çıkmasını isterim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu maç berabere bitebilir..Veya Frans 1-0 gibi skorla alabilir maçı..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın başabaş geçeceğinden şüphem yok ama Fransa ağırlığını koyup 1 farklı kazanır diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Süpriz bekliyorum.Romanya kazanacak bence.

Zor bir maç.Fransa'nın kazanacağını düşünüyorum ama maç içinde Romanya Fransa'ya çok zor anlar yaşatacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

''Ölüm Gurubu'' Açılıyor!!

EURO 2008'de 'Ölüm Grubu' olarak adlandırılan C Grubu'nun açılış maçında Romanya ile Fransa karşı karşıya geliyor. İsviçre'nin Zürih kentindeki Letzigrund Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Mejuto Gonzalez yönetecek.

Eleme gruplarında Hollanda ile aynı grupta yer alan ve o grubu Portakallar'ın önünde lider tamamlayarak buraya gelen Romanya'nın rakibi, 2006 Dünya Kupası'nda final oynayan güçlü Fransa. Fransızlar, EURO 2008'de de büyük başarı elde edip kupayı kaldırmak istiyor.

MUHTEMEL 11'LER

ROMANYA (4-4-2)

1-Bogdan Lobont
    2-Cosmin Contra
    15-Dorin Goian
    4-Gabriel Tamas
    22-Stefan Radu
    5-Cristian Chivu
    7-Florentin Petre
    11-Razvan Cocis
    20-Nicolae Dica
    9-Ciprian Marica
    10-Adrian Mutu

FRANSA (4-4-2)

23-Gregory Coupet
    19-Willy Sagnol
    15-Lilian Thuram
    5-William Gallas
    3-Eric Abidal
    22-Franck Ribery
    6-Claude Makelele
    20-Jeremy Toulalan
    7-Florent Malouda
    9-Karim Benzema
    12-Thierry Henry

ROMANYA'DAN NOTLAR

-Bu, Romanya'nın Avrupa Kupaları'ndaki 4. kez katılışı. Romanya henüz açılış karşılaşmalarında galibiyet alamadı.
    -En iyi dereceleri EURO 2000'deki çeyrek finaldi. Daha sonra İtalya'ya elendiler.
    -Şuan Romanya kadrosunda bulunan isimlerden sadece Cristian Chivu, Avrupa Şampiyonaları'nda gol atmayı başardı.
    -Gabriel Tamas ve Niculae futbolculuk yaşantılarını Fransa'nın Auxerre takımında sürdürüyor.
    -Romanya kadrosunda bulunan isimlerden 7'si Bükreş doğumlu.

FRANSA'DAN NOTLAR

-Fransa, kendi ülkesinde düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazanan son takım.
    -Fransa 1984 ve 2000 yıllarında Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazandı. Fransa'dan daha çok kazanan tek takım 3 kez ile Almanya
    -Lilian Thuram, bir maçta bile forma giymesi halinde Avrupa Futbol Şampiyonaları'nda en çok oynayan oyuncu unvanını eline geçirecek.
    -Fransa, 1960'da Yugoslavya ile oynadığı açılış maçını 5-4 kaybetmişti. Bu karşılaşma, hala Avrupa Futbol Şampiyonaları tarihinin en gollü maçı olma özelliğini koruyor.
    -Fransa bugüne kadar sadece bir kez Avrupa Futbol Şampiyonaları'nda gruptan çıkamadı. 1992'de Danimarka ve İsveç'in gerisinde kalan Fransa gruptan çıkamamıştı.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maç berabere bitecek bence.Fransa'nın kadrosu çok çok iyi olabilir ve favori olabilirler ama Romanya'nında az sayıda olsada çok iyi oyuncuları var.Mutu takımını bu maç sırtlayacaktır.Fakat Henry yine gününde olursa o zaman işleri çok zor olur ve turnuvada ilk kez 3 gol görmüş oluruz.

Süper bir mac daha.
    Romanyadan bir süpriz bekliyorum bu turnuvada,kadrolari da kaliteli,bu macta bir süpriz yapabilirler.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kuşkusuz çok iyi maç olacaktır

Sheriff Misafir

Fransa ağır darbe vurur diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fransa'ya çok sempatim var çok da normal zatn.. Ancak sırf Domenech denen insanın gönderilmesini istediğim için Bu turnuvada Fransanın rakiplerini desteklicem..

İnşallah Romanya darmaduman eder..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Romanya bu turnuvada ki sürpriz adayımdı ama çok zor bir gruba düştüler yine de bugün puan şansları olduğunu düşünüyorum.Bu turnuvada hiçbir maçı kaçırmak istemiyorum kesinlikle izlenmesi gereken bir maç zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fransa bastırmaya başladı yavaştan.

Ilk yari Fransanin üstünlügü vardi oyunda,bu skora yansimasa da.
    Etkili ataklar gerceklestirdiler ama bunlardan yararlanamadilar.Gomis Anelka´nin yerine oyuna girmeli.Su Sagnol ne akla hizmetle o sag bekte oynar aklim almiyor,Sagna ondan daha iyi bir futbolcu.

Romanya ise genelde oyunu kendi sahasinda kabul ediyor,oyunu tam kurmakta zorlaniyorlar,ilerde cogalamiyorlar.Oyuna hakim degiller.

Böyle giderse mac Fransa 1 tane atip maci götürür.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

İlk yarı 0-0 bitti..

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

İlk yarısı zevksiz geçti maçın..
    Umarım ikinci yarı seyir zevki artar..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlk yarı pek hareket yoktu maçta ikinci yarı romaya bir gol bulursa maç hızlanır

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

İlk yarı bitti.Turnuvanın en sıkıcı maçı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.Romanya aleyhine 3 sarı kart var.İki takımda beraberliğe razıymış gibi oynuyorlar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Ne oluyor bu takımlara yahu,bütün maçlar böyle kısır geçiyor.Fransa oyun anlayışına göre maçta üstün olan taraftı.2.yarı bulacakları gollerle maçı kazanacaklardır diye düşünüyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Romanya'da oyun kurması beklenen isim Chivu.Fransa bi tane atar ikinci yarı öle bitirirler

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Benzema son vuruşlarda beklediğim kadar etkili değil, Romanya iyi kontra - atak yaparsa golü bulur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu yunanistanı şampiyon yapanın..... !!!! yaa bütün maçlar defansif iğrenç geçiyo bu ne böyle Romanya-Fransa oynuyo en çok pas yapan oyuncular Stoperler

Sheriff Misafir

İnanamıyorum hala Henry kenarda oturuyo..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri