1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Değişik Bir Hata 7.0.2

Default Değişik Bir Hata 7.0.2

arkadaşlar dün fm yi yükledim ondan sonra 7.0.2 yamasını yükledim ondan sonrada Türkçe 2.0 ı yükledim oyunu açmaya oyun açılıyo açılmasına reklamlar geçiyo ama tam başlarken böyle bi hata geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cok gıcık bi hata o ya turkce oynarken bende sık sık karsılasıyorum normal oyna sorun kalmaz bu hatadan dolayı turkce oynamıyorum kac defa aylarca ilerledigim oyunum uctu gitti save dosyam bile bozuldu

3. Default

Quote Originally Posted by DJ. Giray View Post
    arkadaşlar dün fm yi yükledim ondan sonra 7.0.2 yamasını yükledim ondan sonrada Türkçe 2.0 ı yükledim oyunu açmaya oyun açılıyo açılmasına reklamlar geçiyo ama tam başlarken böyle bi hata geliyor
    neyse ben karismiyim bu sefer yoksa banlanacam bu forumu seviyorum ya cidden( ban korkusundan degil ya cidden seviyorum)

birader bu forum düzenlemeye girdi Yöneticiler onla uğraşıyor sırf üyeler mutlu olsun diye.Madem beğenmiyorsun bu formu git başka forma (tabi daha iyisni bulursan)
    Ayrıca o antiyi falanda sil.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DJ. Giray View Post
    arkadaşım sende resmi yanlış upload etmişin bidaha edermisin tam anlayamadım sorunu

Mesaj Yetkileri