Vaaay!Gerçekten çok çekişmeli.Ama sonuna kadar sürmez bence.
yarış gerçekten güzel gidiyorinş. şampiyon olursun
bu sezon karakolda biter![]()
Ben Romayla cekisirken bi baktim milanda gelmis arti bide avarajlar neredeyse esit romayla cekismem 5 hafta flandir suruyo ama milan simdi geldi![]()
güseeel inşallah şampiyon olursun...
sezon sonu puan durumunu bekliyoruz ha![]()
Evet sezon bitince puan durumunu koy![]()
Cok güzel 1 sezon geciriyorsun inş sampıyon olursun![]()
herkese nasip olmaz 3 takım birden kıymetini bil
Birçok defa şahit oldum Serie A'da bu tür olaya. Nedense bu tür çekişme hep Italya'da oluyor. Inter ile kesin şampiyon sensin. (:
insallah ama roma suan 1 puan onumde milani yendim ve puan farkini actim 5-6 hafta var daha ınsallah sampıyon olurum ss koyarım sezon sonunda
Lig muhtesem.
Üst siralar kadar alt siralarda kizmisMüthis bir kümede kalma savasi veriliyor.Ayrica 8.siradaki Torino´nun bile CL´ye gitme sansi var.
İnter'le şampiyon olursun bence.
Ne yazıkki olmadı
Gercekten karsımda çok inatçı bir ekip vardı.Milan'ı yendikten sonra Milan, yarıştan biraz kopmuştu.Ama Roma hep 1 farkla kaznıyordu.
Grosso, maçtan önce arkadaşlarını resmen,umudunu yitirmemeye cağırıyordu''Hala şampiyonluk şansımız var'' deyip.
Roma'nın son maçı Livorno ileydi.İşte Livorno teknik direktörünün yapmış olduğu bu açıklama HERŞEYİ ANLATIYORDU.
İşte Roma'nın yendiği son mac(Berabere kalması yetiyordu bana);
Şampiyon olamamıştım ancak;
![]()
Sezon bittigine gore bundan guzel bir rekor cikartabilirsin (ornegin ilk 3'de puan farkliliklari). Konu GMA'ya gider, bu basina gelen olayi rekorlar basligina eklemeni tavsiye ederim.