Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | Hollanda - İtalya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default EURO 08 | 1.Maç | Hollanda - İtalya

Hollanda
    -İtalya

Tarih:09.06.2008
    Saat:21:45
    Stadyum:Berne,Stade de Suisse

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İlk maçların en zevkli karşılaşmalarından birisi olacak kuşkusuz.İtalya savunmasıyla,Hollanda hucüm gücüyle nam salmış ekipler.Ama İtalya'nın hucüm hattıda çok iyi,Hollanda'nın savunması için aynı şeyi söyleyemeyiz.Ama ben Hollanda'nın bu maçtan puan ve ya puanlar alacağını,yani yenilmeyeceğini düşünüyorum...

Engelaar diyorum,oynarsa diyorum,izleyin diyorum,başka bir şey demiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bi bizim macı heyecanla beklıyorum bı de bu macı.. süper olacak gercekten. favorım hollanda uzun zamandır basarıya aclar ve formlarının zırvesındeler.. ama ıtalya aksam buz gıbı bı portakal suyu ıcmek ısteyebılır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

En güzel maçlarından biri olacak turnuvanın.İtalya'da defans hattı zayıfladı sorun yaşayabilirler.Bence Hollanda bu maçı alır.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

İtalya'yı oturmuş sistemi ve taktiğiyle bu turnavanın en büyük favorilerinden görüyorum.Bu maçtan galip ayrılamasalar bile bir şekilde gruptan çıkacaklardır.Hollanda'yı eleme maçları ve birkaç hazırlık maçında izledim.Bana pek tat vermediler açıkçası oynadıkları futbolla.Bu maçta Hollanda'nın alacağı en iyi sonuç beraberliktir..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

hollanda 1-0 çifte şans diorum ama sürpriz kuponlara 1 yazılabilir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İtalya'nın yenileneceğini sanmıyorum Hollanda'nın defansı büyük sorun olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hollanda bu maçta yenilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

final gibi maçların olacagı grup muthiş bir maçla açılacak turnuvaya , izlemesi keyifli olur umarım, şimdi turnuvalarda tabi ki, az maç var, en yüksek puan hedefleniyor fakat bugrup biraz problemli 3 büyük takım, sanırım lig statüsüne daha yakın taktiksel, bir puana razı bir oyun ortaya koyacaklarmış gibi hissediyorum, Romanya - Fransa maçı için, sölediğimi burda da belirticem, gruptan italya ve hollanda'nın çıkmasını istiyorum, umarım böyle olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bu maç çok zevkli geçicek..İtalya en azından kaybetmez diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Turnuvanın en müthiş maçı olacak belki de.ilk başta olması daha da iyi olmasını sağlayacak.italya daha ağır basıyor ama hollanda da artık turnuvalarda patlama yapmak isteyeceğinden berabere bitmesi muhtemel bir maç olarak görüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hollanda kazanacak. İtalya'nın defansı her ne kadar güçlü olsada Hollanda'nın kazanacağı düşüncesindeyim

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

3 ihtimalede açık.

hollandada robben,babel yok.van persie şüpheli.

italya bir adım önde.

hollandA'nın pek bi varlık göstereceğine inanmıyorum.italya rahat kazanır diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hollanda hücumunda önemli isimler yok.(Babel,V.Persie,Robben) Savunmalarıda İtalya kadar iyi değil.Bana İtalya kazanacak gibi geliyor.Umarım çok zevkli bir mücadele olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hollanda'nın kazanacağını düşünüyorum nedense ama İtalyanlar asla kolay lokma olmazlar.

Nesil
    2006

Hollanda elemelerde iyi bir oyun oynamadı ve burayada grubu Romanya arkasında ikinci sırada bitirerek geldi. Son Dünya Şampiyonu İtalya bu maçı kazanarak gruba iyi bir başlangıç yapacaktır.

Zevkli bir maç olacak gibi. Açıkcası sonucu kestirmek güç. Hollanda'nın kazanmasını istiyorum ama İtalya'da kolay kolay yenilmez ..

Sheriff Misafir

İtalya bir gol atar yatar maça

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Portakallar mı? Gök Mavililer mi?

Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenlediği 2008 Avrupu Futbol Şampiyonası'nda C Grubu'nun iki dev ekibi Hollanda ile İtalya karşı karşıya geliyor. İsviçre'nin Bern şehrinde, 30.000 kişi kapasiteli Stade de Suisse'de oynanacak olan karşılaşma, saat 21:45'te başlayacak ve İsveç Futbol Federasyonu'nundan hakem Peter Frojdfeldt tarafından yönetilecek.

Gözler Avrupa'nın ülkeler bazında gözbebeği olmuş bu iki ülkenin karşılaşmasında olacak. Bir yanda Portakallar, bir yada Gök Mavililer... 'Ölüm Grubu' olarak nitelendirilen C Grubu'nda hiçbir takımın puan kaybına tahammülü yok... Kozlar paylaşılacak ve bu maçtan sadece bir kazanan çıkacak...Hollanda'nın İtalya'ya karşı önemli kozu golcü Ruud van Nistelrooy olacak. Hollanda Milli Takımı formasını 61 kez giyen ve 31 gol kaydeden kurt golcü, orta sahadan van der Vaart ve Sneijder'den gelecek destekle gollerini İtalya'ya karşı da devam ettirmek istiyor.

İtalya'da ise Hollanda'ya karşı yükselen formuyla Luca Toni en önemli silah olarak kullanılacak. Gök Mavililer'in formasını 31 kez giyen ve 15 gol kaydeden Luca Toni, takımı Bayern Münih'teki formunu 2008 Avrupa Şampiyonası'nda da sürdürüp, golleriyle takımını kupara taşımak istiyor. Orta sahadaki istikrarı ile de ünlü olan İtalya'da, Andrea Pirlo-Gennaro Gattuso ikilisi rakip ataklara karşı 'siper' olarak kullanılacakken, İtalyanlar özellikle Pirlo'nun duran toplardaki başarılı şutlarına güveniyor.

Karşılaşma öncesi iki takımda da cezalı oyuncu bulunmazken, Marco van Basten'in çalıştırdığı Hollanda'da bazı sakat isimler dikkat çekiyor. Portakallar'da hızlı kanat oyuncusu Arjen Robben ve sağ bek Mario Melchiot, İtalya'ya karşı sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Takımın genç yıldızı Ryan Babel ise EURO 2008 kadrosundan çıkarılmıştı. Hollanda'da bir başka yıldız isim Arsenal forması giyen Robin van Persie ise kondisyon olarak maça hazır değil ve görev alamayuacak. İtalya'da ise savunmadan Christian Panucci'nin sakatlığı teknik direktör Roberto Donadoni'yi düşündürüyor. Gök Mavililer'de savunmanın bir diğer ismi ve kaptan Fabio Cannavaro ise sakatlandığı için birkaç gün önce turnuva kadrosundan çıkarılmıştı.

MUHTEMEL 11'LER

HOLLANDA (4-2-3-1)

1- Edwin van der Sar
    2- Andre Ooijer
    3- John Heitinga
    4- Joris Mathijsen
    5- Giovanni van Bronckhorst
    10- Wesley Sneijder
    6- Demy de Zeeuw
    23- Rafael van der Vaart
    8- Orlando Engelaar
    18- Dirk Kuyt
    9- Ruud van Nistelrooy

İTALYA (4-4-2)

1- Gianluigi Buffon
    2- Christian Panucci
    6- Andrea Barzagli
    23- Marco Materazzi
    19- Gianluca Zambrotta
    8- Gennaro Gattuso
    10- Daniele De Rossi
    21- Andrea Pirlo
    16- Mauro Camoranesi
    9- Luca Toni
    11- Antonio Di Natale

STAD: Stade de Suisse
    HAKEM: Peter Frojdfeldt (İsveç Futbol Fedrasyonu)
    SAAT: 21.45
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Italyanin kadrosu bastan asagiya kalite.Hollandanin defansinda sorunlar var ve ileride cok önemli 3 futbolcusundan eksik cikacak maca.Mutlaka onlar icin bir dezavantaj olur bu.Favorim Italya.

2-1 biter mac.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

30 yıldır Hollanda yenemiyormuş İtalya'yı. Çok çekişmeli bir maç olacaktır fakat İtalya bir adım önde.Portakallarında ne yapacağı belli olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Portakallar her zaman bana sempatik gelmiştir bu yüzden mantığımı değil kalbimi dinleyerek Hollanda kazanır diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hollanda'nın defansı pek iyi değil gibi, ama genede hücum güçleriyle bu açığı kapatıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçta az gollü giderse izlemeyecem bidaha maç:P ama bu kez gollü geçecek kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Umarım bu maç zevkli,heyacanlı geçer.Yoksa bay gelecek artık..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Hele Şükür Bol pozisyonlu,Tempolu,Heycanlı bir Maç İzliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hollanda daha atak İtalya yine klasik şekilde 3'lü ortasaha dizilişiyle sahada Di Natale-Camoranesi-Toni ileride oynayan oyuncular olarak gözüküyo, Hollanda tek forvet ama VanderVaart-Sneijder gibi oyuncular Nilsterrooy'u destekliyolar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hollanda attı. İyi oynayan, saldıran Hollanda golü buldu .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yalnız pozisyon acık ofsayt
    Last edited by PesimiSTyLa : 09.Haziran.2008 at 23:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ofsayt ama gol goldür..

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri