Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Nba live 07 türkçe spiker (1.3 gb)

Default Nba live 07 türkçe spiker (1.3 gb)

EWET SONUNDA OLDU ARKADAŞLAR ACAİP OLDU.İLK YAPTIGIM ÇALIŞMA BU.AMA MÜTİŞ Bİ ÇALIŞMA .SPİKER 1.3 GB MALESF AMA EN AZ BU KADAR OLABİLİYORDU.BENDE BÖLE YAPTIM.YALNIZ SPİKER KAAN KURALDIR NADİR MURAT KOSOVADA WAR. YAPMANIZ GEREKEN ŞEY KLASÖRÜ NBA 2007 AUDİO İÇİNE KOPYALAYIP ÇIKAN SORUYA EVET DEMEK

hikaye

--------------------------------------------------------------------------------
    ++++++++++++++++

Indirelim Indirmesinede Link Kirik Sanirim Yeniden Ekliyebilirmisin

teşekkürler söylediğin için en kısa sürede yenisini sunacağım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar türkçe sipiker link i düzelttim artık rahatça indirebilirsiniz

+++++

4. Default

Kardes umarım iyi bi calısmadır, dile kolay 1.3 GB ?

Eminim güzel bir çalışmadır... Ama çokmuş boyutu...

saol kardes
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tbl 07 Yamasi Super Olmus Oynamayan Lar Varsa Tavsiye Ederim Harika

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

nasıl yaptın?
    ingilizcen var mı, sallamadın değil mi söylenenleri değiştirirken??..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

mrb dosyayi azmettim ve yukledim tam 5 saatimi aldi yuklemek herneryse simdi bu zipli dosyayi audio klasorunun icine aticaksin diyosun direk audio nun icine mi aticam yoksa onunda icinde 3 klasor daha var onlardan birinin icinemi aticam

sadece audio nun içine at ben öle yaptım oldu bazı arkadaşlar böyle de dedi ama audioo klasörünün işçine olmazsa yine yardım ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    çalıştıran yok mu hiç yamayı

audio klasorunun icine attim ama olmadi acaba oyun icinden bi ayarmi yapmamiz lazim yardim edersen sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

arkadaslar zipli dosyadan çıkartıp atcagınız

arkadasim okadarini biliyorum tabiki zipli dosyadan cikarip attim ama olmadi audionun icinde speech klasoru var acaba orayami atmaliyim yardim edermisiniz spiker hala ingilizce konusuyo

audi dosyası nerde oluyo yaw

kobe yardim edermisin cevap bekliyorum senden neden turkce spiker calismadi dedigin gibi audio nun icine attim cikan dosyayi bu arada oraya atarken herhangi bi soru cikmadi karsima direk atti zaten audionun icine

arkadaşlar şu an yazılılarım çok fazla vakit bulduğum da yardım edicem özür diliyorum...

kobe senin yazililar daha ne kadar surer anlasilan yardim edecegin konu baya uzun surecek gibi gorunuyo beklemekten baska caremiz yok burdan diger arkadaslarada seslenmek istiyorum turkce spikeri calistiran biri oldumu yardimlarinizi bekliyorum

ya kardes bunda bı hata var 221 mb tan sorasını ındırmıo bu nıe bole

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Uuuu denizde kum bende kota demek isterdim ama malesef öyle degil o yüzden birdahaki ay indiricem şimdiden saol

anaykh sorununu bir tüelü anlayamadım eğer audio nun içine attığında da olmamışsa bi hata var demektir.diğer dosyalara da denemeni öneririm

kobe sen dedin ya dosyayi indirdikten sonra rarli dosyanin icindekini oldugu gibi audio nun icine at sonra karsina bi soru gelicek ve evet diyeceksin bende evet demem icin herhangi bisey cikmadi mesela.
    direk audionun icine sorunsuz bi sekilde attim dosyayi acaba audionun icindede klasorler varya onlardan birinin icinemi atmam gerekiyo

tekrar ındırmeyı demıcektım ama lınk kırılmıs duzeltebılırmısın??

ya beyler cıdden bu ısten anlıyan kımse yokmu yardım eden bırı cıkmadı ya kobe dosyayı attı ve cekıldı kenara sorunumu soyleyınce cozumde bulamadı ugrasmadı desem yerıdır denıldıgı gıbı dosyayı audıo nun ıcıne atıyorum ama degısen hıc bısey yok

Dostum Rar Li Dosyayi Ac Icindekiler Cikarip Audinin Icine At Ozmn Olur

olmuyo arkadasım rarlı dosyanın ıcınde bı klasor var bende o klasoru audıo nun ıcıne attım ama tık yok kac kez tekrarladım ama hala aynı yanıtları alıyorum

bu tip yalancılık ve sahtekarlıklara itibar etmemek ve prim vermemek gerekir. bu tip mesajların amacının da ne olduğunu hiçbir zaman anlamamışımdır.

zira arkadaşın bahsettiği gibi kaan kural ve murat kosova'nın seslerini oyuna aktarmak için o iki ismi bulup saatler hatta günler boyunca mikrofonun başına geçirip her bir ses dosyası için tek tek edit yaparak orijinalinin süresi ne kadarsa onları saniyesi saniyesine denk getirip konuşturmak gerekir ki böyle büyük bir proje yapılmış olsaydı hazırlık aşamasında duymamamız imkansız olurdu.

ki görüldüğü kadarıyla arkadaş oltayı atıp kaçmış. o yüzden boşuna indirmeyin

ozaman bu bı sahtekarlıga gırıyo ve ısın ıcınde buyuk bı ard nıyet goruyorum ben karsımdakı ınsana guvenıyorum ve 1.3 gb lık dosyayı ındırıyorum hıc usenmeden saatlerce ve karsılastıgım duruma bakarmısınız belkı ımkansız bı ıstek gıbı algılanabılır ama geregının yapılmasını ıstıyorum lutfen gonderen bellı gonderılen bu dosyaya ve gonderene ıtıbar edıp dosyayı ındırenler belli
    umarım gereken yapılır tesekkurler

Angry

cıdden olmadı bende yaptım ama olmadı yazık sana be bu kadar adamı kandırmaya utanmıosun bıde o kdr bekledık ne umutla yazık sana be sahtekar

abieski paket nerdeyse oraya atcaz

arkadaşlar benim hakımda böle düşünüosanız size bişe demiyorum dosya bende olduğu gibi çalışıo ne yapmak istiosanız yapın ben hakımla yaptım o kadar.tek ben yaptım da diyemem kuzenimle yaptık.ingilizceside var ama dosya bende çalışıo size önerim içinde ki dosyaları bi de audio nun içinde ki diğer klasörleri atmayı deneyin

yok kardes olmuo iste yapamıoz bı turlu

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri