1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: İki genç menajer Anadolu'yu Fethediyor! [Ortak Kariyer]

Default İki genç menajer Anadolu'yu Fethediyor! [Ortak Kariyer]

Öncelikle selam, biz uzun zamandır FM oynayan 2 menajeriz. En sonunda biz de modaya uyalım ve ortak kariyer açalım dedik ve oyun başladık. Eğer bizi yorumlarınızla devam etmeye teşvik ederseniz biz de kariyerimizi yazmaya devam edeceğiz. Şu an lig başlayalı 4 maç oldu ve ikimiz de memnunuz.

LordBlack91 yani Alican Dikici Bursapor'u, ben ise Antalyaspor'u alarak göreve geldik. İlk olarak kadrolarımızı inceledik ve bir iki ufak transfer çalışmasına başladık. Hazırlık maçlarımızı iptal ederek öncelikle takımlarımızın kuvvetlerini ölçmek istedik ve bir maç yaptık. İşte aradaki güç farkı ve sonuç:

Bir dahaki mesajda kulüplerin transferlerini tanıtacağız...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bursaspor'un Transferleri

Bayram Bektaş

Transfer dönemine hızlı giren Bursaspor, bonservisi elinde olan Bayram Bektaş ile sözleşme imzaladı. Bir dönem Beşiktaş forması giymiş olan Bayram Bektaş, Bursaspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu ve kulübün hakettiği yerlere gelmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

İlhan Mansız

Bursaspor, Bayram Bektaş'tan sonra yine bonservisi elinde olan bir dönemin meşhur golcüsü İlhan Mansız'ı renklerine bağladı. İlhan Mansız'ın uzun sakatlık döneminden sonra neler yapacağı ise Bursa halkı ve otoriteler tarafından merak ediliyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Antalyaspor'un Transferleri

Bülent Bilgen

Teknik Direktör'ün verdiği rapor doğrultusunda harekete geçen Antalyaspor yönetimi, menajerin oynatacağı sisteme uygun bir oyuncu arayışlarına başladı. Sıkı pazarlıklar sonrasında Kocaelispor'un defansif ortasaha oyuncusu Bülent Bilgen Antalyaspor ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı ve takımın en çok transfere ihtiyaç duyduğu bölgedeki eksikliği giderdi.

Bülent Üçüncü

Antalyaspor Bülent Bilgen'den sonra da bonservisi elinde olan Bülent Üçüncü'yü takıma katarak transferi tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kariyerinizde başarılar...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Basarilar artik ikinizden birisi sampiyon olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kariyerde başarılar Bursaspor konusunda her türlü yardımı sağlarım

Genç takımdaki oyuncuları özellikle Sercan Yıldırım, Fatih Kurutuluş, Nazmi Demir, Ceyhun Demircan gibi oyuncuları taktiğine ve takımına monte etmeye çalışırsan iyi olur.

Bayram Bektaş umarım takıma faydalı olur. İlhan Mansız da ilk sezon için iyi bir transfer olmuş ama ileriki sezonlar için kaliteli alternatifleri değerlendirmelisin.

Avupa'da başarının hayal olmadığını göstermenizi bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

basarilar.bursa daha sansli bence

Nesil
    2007
    Yer
    Kahramanmaraş

başarılar arkadaşlar.kırmızı beyaz antalya diorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar..Bursaspor daha önde bitirir ligi.

Sivasspor: 0
    Bursaspor: 1

Ligin ilk haftasında Sivasspor'a konuk olan Bursaspor, son derece zorlu bir maçtan sonra maçı kazanmayı başardı. Sivas'ın 16 şutu gol getirmedi.

Antalyaspor: 0
    Sakaryaspor: 1

Sezonun ilk maçında Antalyaspor evinde Sakaryaspor'u ağırladı. Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçen maçta Sakaryaspor bulduğu az sayıdaki pozisyonlardan birini değerlendirmeyi başardı ve maçı kazandı. Maçın kırılma noktası ise duraklama anlarında Ahmet Dursun'un karşı karşıya kaçırdığı pozisyondu.

---------------------------------------------------------------------------

Bursaspor: 0
    Galatasaray: 0

Bursaspor 2. maçında Galatasaray'ı Bursa'ya konuk etti. Misafir takımın üstünlüğünde geçen mücadelede Bursaspor rakibinden 1 puan koparmayı başardı.

Denizlispor: 2
    Antalyaspor: 2

Lige kötü başlayan Antalyaspor Denizli deplasmanında 1 puanla dönmeyi başardı. İki takımın karşılıklı golleri sonucunda eşitlik bozulmadı ve maç 2-2 bitti.

İkinizede Başarılar.

3. HAFTA

Gaziantepspor: 1
    Bursaspor: 1

Lige iyi başlayan Bursaspor Antep'te geriye düşmesine rağmen Pancu'nun golüyle skoru eşitleyip evine 1 puanla dönmeyi başardı. Maçın yıldızı ise bal yapamayan arı misalindeki Kaba Diawara'ydı.

Antalyaspor: 1
    Çaykur Rizespor: 0

Sezona kötü başlayan Antalya ilk 3 puanını almak istemekteydi. Maça fırtına gibi başlayan Antalya Rize kalesini abluka altına aldı fakat ilk yarı golü bulamadı. 2. yarıda da forvetlerinin beceriksizliğinden ötürü gol bulamayan Antalya'nın ihtiyacına forvetlere sinirlenip "Eeh yeter be! Siz atamayacaksınız de biz mi atacağız?" diyen Jaroslaw Bieniuk yetişti ve Antalyaspor'a ilk 3 puanı getirdi.

4. HAFTA

Bursaspor: 2
    Antalyaspor: 3

İki dost menajerin ilk resmi maçı ligin 4. haftasındaydı. İki takımın da halinden pek memnun olduğu söylenemezdi ve menajerler galibiyet istiyordu. Maç başladığı gibi bol pozisyonlu bir mücadele olacağı anlaşılmıştı. Antalyaspor'un kullandığı kornerde Ahmet Dursun takımını öne geçiriyor, ardından Sumulikoski eşitli sağlıyordu. 10 dakika sonra Frasineanu'nun mükemmel golüyle Bursaspor öne geçiyordu fakat yine bir korner sonrasında Ali Bilgin karambolde topa dokunuyor ve skora dengeyi getiriyordu. Dakikalar 37'yi gösterirken ön direkte topla buluşan Ahmet Dursun fırsatçılığını konuşturuyor ve maçın skorunu ilan ediyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor beraberlik serisi yapmış..

5. HAFTA

Trabzonspor: 1
    Bursaspor: 2

Antalysapor mağlubiyetinden sonra moralini bozmayan Bursaspor Trabzon'a galibiyet parolasıylı gitmişti. Maça hızlı başladılar ve Sinan'la öne geçtiler. Ama 2. yarının başlarında Ziya Hoca'nın fırçasıyla kendine gelen Trabzonspor takımı Bursa kalesini ablukaya aldı fakat sadece 1 gol atabildi. 60. dakikadan sonra kontrolü ele geçiren Bursa aradığı golü 90. dakikada buldu ve evine mutlu döndü.

Antalyaspor:0
    Beşiktaş: 2

Üstüste aldığı 2 galibiyetle moral bulan Antalyaspor 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı ağırladı. İlk dakikalarda Antalya pozisyon bulmasına rağmen skoru lehine çeviremedi ve Beşiktaş ilk atağında golü buldu. Geri kalan dakikalarda da Antalya gol aramasına rağmen Beşiktaş kalecisi Runje rakip forvetlere geçit vermedi ve 90. dakikada bir duran topta Nobre kafayla skoru 2-0'a taşıdı.

5. HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU

Başarılar Dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bursa ii yenmis trabzonu tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bursaSpor biraz daha iyi.....ikinizede başarılar.........

ben heralde kariyer resimlerimi koysaydim sayfalar yetmezdi
    ilk olarak etimesgut sekerspor 2.lig b den lig a ve superlig de sampiyon 3 sezonda 4 sezon basaridan sikildim istifa ettim.
    ikinci takimim ayni oyunda eskisehir efsane es es superlige cikardim hemen lig a da kume dusuyordu playoflarla super lig ama orada fazla kalmadim.
    uc kalmama sebebim besiktasin kume dusme potasinda olmasi onu kurtarmam lazimdi zorda olsa kurtardim sonra 3 sezon ust uste sampiyon oldum ve istifa ettim cunku artik kendi baslarinin caresine bakmalari lazimdi
    dort ve devam eden bucaspor lig b den lig a ya lig a dan superlig 3 macta 4 puan transfer butcesi 60 k dir ama besiktas alp yapisi sagolsun nede olsa 4 senem gecti ve btm gencleri biliyorum bu sene bucayi ligte tutup istifa edecegin sirada gebze spor var

Mesaj Yetkileri