1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Carlos'un İmzasında "UEFA" Gafı...

Nesil
    2006

Default Carlos'un İmzasında "UEFA" Gafı...

F.Bahçe Brezilyalı ünlü futbolcu Roberto Carlos'a 3 yıllık imza attırdığı törende ilginç bir olay yaşandı. Roberto Carlos'un sözlerini çeviren menajerin hatasını gözlerden kaçmadı.

Aziz Yıldırım'ın ardından söz alan ve transferi hakkında konuşan Roberto Carlos, "F.Bahçe'de hedefim UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kupa kaldırmak" ifadeleri kullanırken, tercümanın hatasıyla bu sözler basına ve taraftarlara "UEFA Kupası'nın kaldırmak istiyorum" olarak çevrildi. Bu küçük hata özellikle taraftarlar arasında tepkiye yol açtı. Özellikla bazı haber ajanslarında bu ifadenin UEFA Kupası olarak yer alması dikkat çekti.

inanırmısınız bunu ben bile fark ettim, imza törenini izlerken "Carlos şampiyonlar ligi dedi tercuman ise UEFA kupası dedi.

alıntıdır:www.zekirdek.com

evet bende duydum onu

Bu arada alıntı yaparken hep sonuna zekirdeğin adresini yazmassan iyi olur çünkü forum siteside var uyarı alabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

biz uefayada rağzıyız Carlos sen merak etme

Belkide gerçekden sadece uefayı istiyodur

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çeviri hatası olduğu sonradan söylendi ayrıca konu açılacak kadar da futbol değeri yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Çeviri hatası olduğu sonradan söylendi ayrıca konu açılacak kadar da futbol değeri yok.
    ayrıca konu zaten FB transfer haberlerinde mevcut

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konuya gerek yoktu..
    @Bende gerçekten farettim yani.Ama fazla büyültülmemesi gerek.Herkes hata yapabilir.Adam heyecanlanmıştır.

Mesaj Yetkileri