1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Ertuğral Afrika'nın en iyisi

Default Ertuğral Afrika'nın en iyisi

G.Afrika’da Ajax Cape Town Takımı’nı çalıştıran Muhsin Ertuğral, ‘Yılın En iyi Antrenörü’ seçildi. Güney Afrika’da Ajax Cape Town Takımı’nı çalıştıran Türk teknik adam Muhsin Ertuğral, ‘Yılın En iyi Antrenörü’ seçildi.

Ajax, ligi 47 puanla dördüncü sırada bitirip, büyük bir başarıya daha imza attı. Lig şampiyonu Sundowns ile Absa Cup Finali’nde karşılaşan Ertuğral’ın ekibi, rakibini 2-0 yenerek bu kupayı müzesine götürdü. Tecrübeli teknik adam, Kırmızı-Beyazlı futbolseverler tarafından da büyük bir saygı görüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Evet bu hoca yıllardır Afrıka' da çok başarılı oluyor. Nedense bizim takımlarımız layık görmüyor kendne.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Ben ilk defa duydumm,vay bee Afrika'da da adımız var yaniii,helal olsun Ertuğral hocaya,başarılarını devamını dilerimm..
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

seneye belki iki üç süper afrikalı ile beraber gençlerbirliğine falan gelsin.ilhan cavcav ın da işine gelir

Ben de ismini ilk defa duydum

bende ilk defa duydum.Tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ajax'ın pilot takımı.

ismini ilk defa duydum helal olsun

Yıllardır Afrika'da Muhsin hoca bir ara Kaizer Chiefs ve Zaire milli takımını çalıştırmıştı ve her zaman başarılı olmuştur. Kendisini Türkiye'de de görmek isteriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben biliyordum geçen yaz görmüştüm bir yazıda.Başarılı bir teknik adama benziyor

11. Default

Muhsin hoca Afrika Kıtasının en iyi ve en büyük takımlardan Kaizer Chiefs'in başına geçti...

Mesaj Yetkileri