1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Figo Kadro Durumu

Default Figo Kadro Durumu

arkadaşlar LUIS FIGO nun sözleşmesi bitti ve bedava bana gelebilir.
    sözleşme önermeye girdim.

yedek olarak imza attırmak istedim kabul etti. haftada 57.000$ istedi. kulüp ise en fazla 10.000$ verebiliriz diyo. bu yüzden kabul etmiyo

anahtar oyuncu olarak imza attırmak istedim. bu sefer figo herhangi bi maaş talep etmedi. kulüp ise 47.000$verebiliriz diyo.

neden böyle ya??? çok saçma

kulübün iyi bi klüp değil demekki adamın maaşını karşılamıyo saten bikere gelmek istemeyince hiç gelmiyolar

seçtiğim takım gerçekte bugüne kadar avrupada 1 uefa bi de süper kupa aldı.türkiye liginin en iyi takımı. bilin bakalım kim??

yanlış anladın sen beni. adama yedek olarak kontrat imzalatınca imzalıyo. anahtar oyuncu olarak imzalatınca imzalamıyo.

GALATASARAY UN büyüklüğünden galiba vaay bee figo galatasaray ın anahtar oyuncu olamayacığını biliyo ki yedek oyuncu olarak imzalamak istiyo kontratı

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Sacma oyun hatası bu arada o zaman'lar avrupada in cin top oynuyodu galatasaray onları yendi :

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

galatasaray o kadar maaş veremiyor demek ki her takımın belli bir bütçesi var ona uygun oyuncular alman lazım

şimdi geliyo figo klübü serbest bıraktı akıllandı çocuk. 7.000 $ istiyo yedek olarak. alsam mı ya

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

alma onun yerine bu oyunda cok daha güzel adamlar var
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Adam nostalji yapmak istiyor belki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cihan_gs View Post
    şimdi geliyo figo klübü serbest bıraktı akıllandı çocuk. 7.000 $ istiyo yedek olarak. alsam mı ya
    7 Bin Dolar nedir ki? Al hemen. Bu arada oyunculara haftalık değil, YILLIK vermeni tavsiye ederim. Daha gerçekci ve daha ucuza mal olabiliyor.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

bana da chelsea de böle oluordu klose ve podoskiyi bu yüzden alamadım bunun nedeni kayıbının çok olması bütçenin altında kazanç kayıp var orası eminim kırmızıdr ve zarardsındır

ben galatasarayım.figo haftalık 4.500$ istiyo istesem geliyo ama almicam.

bu arada 2. senede eskişehirspor süper ligde ve devre arası transferde 3 yıldız getirdi ya. lig çok kaliteli oldu.

mark luliano
    j. hasselbaink
    kily gonzalez

Mesaj Yetkileri