1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Galatasaray!!!

Thumbs down Galatasaray!!!

Arkadaşlar bu oyunda galatasaray hücumcu bir takım sakın tek forvetle oynatmayın gs yi bnce. çünkü maçlarınız çok zor geçiyor yada tek farklı bitiyo genelde en az iki forvet arkasındada bir oyun kurucu olmalıdır bnce. tek ön libero tavsiye ediorum kanatlarda hep hücuma kalkmalı yani tam beş ofansif oyuncuyla oynamalısınız!

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Sağol da, bunun için yeni bir konu açmanın ne gereği vardı? Bence sen kendi kullandığın taktiği, taktikler bölümüne yazsan daha iyi olurBeni yanlış anlama sana kızmıyorum zaten öyle de bir hakkım yok

ne alakası war ben oyuna başladığımdan beri tek forvetle oynuyorum hep galibiyet alıyorum daha ilk sezonda şampiyonlar ligi şampiyonu oldum süper lig şampiyonu oldum ve forvettide dönüşümlü olarak özgürcan--ümit--necati idi

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Yorum yapıyoruz, bende yapıyım o zaman. Açıkcası ben de daha Türkiye liginde tek forvetle hiç başarılı olamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla türkiye ligi dışında ben nerde oynadıysam tek forvetle başarı yakalyamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

türkiyeye tek forwte yetiyo çift ise coşturuyıo

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sivaslizoro View Post
    türkiyeye tek forwte yetiyo çift ise coşturuyıo
    evet heleki fenerbahçede solda tuncay amc alex dmc appiah sağda ise m.topuz ileriede kezmanın yanına iyi bir forvet aldıkmı süper

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu bitirdigim sezonun kadrosuydu.

tabi sezon ortası felan yani ben sadece ofansif oyunculara transferlere bakın diye söledim

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Bencede Turkiye liginde ofans oynamazsan isin zor

tek forvet yetiyor ilk sezonumda tek forvet yaptım ümit necati ve özgürcan dönüşümlü olarak kullanıyordum 2. sezonumda ise mista özgürcan ve ronaldo yu dönüşümlü olarak kullanıyorum şuan ligde 1.--uefa da çeyrek finaldeyim... türkiye kupasında ilk maçımda bjk yi yendim 2. bekliyom: tek forvet yeter

Mesaj Yetkileri