Abi kaç yabancı var sende öle yaa.
kadro güzel bu s.aguero kompany maxı rodrıquez defoe gibi yıldızları 3 sene içinde fenere nasıl getirdin hile yoksa büyük başarı...bence alexin yerine daha genc bir oyuncu alabilirsiz cardenas şiddetle tavsiye edilir...
Vallahi iyi kadro kurmuşsun ben kupaları toplayamamak için ortada neden göremiyorum![]()
ben bundan daha cüzi ve kücük maliyetli kadrolarla s.ligini seriye bağladım senin bu kadroyla çok rahat s.ligini kaldırman gerek.
benim dikkatimi çeken husus orda 12 tane yabancı varulusoy sınırlamayı mı kaldırdı?
değisik kokular alıyorum bu kadrodan
![]()
Hilesiz mi kurdun bu kadroyu hem o kadar çok yabancı nasıl oluyor?Hile yoksa kadron güzel başarı için müsait belki alexi gönderip bir dmc alabilirsin defansa yardım için
sayabildiğim kadarıyla 14 yabancı var. nasıl becerdin anlayamadım ?
Bu yabancılar ne boyleKadronun 4/3 'ü yabancı
kardeş daha yabancı sınırı kalkmadı naaptın sen böyle
bence kendine bi kaleci bul ama yabancı olsun![]()
Abi sana helal olsun hilesiz getırdıysen bence bu iş'te bi iş var ama neyse bu arada 4-4-2 taktıgı bir seneden sora yenemıosun baska taktık bul....
Düpedüz hile. Olsun bu da sana göre bir zevk. Tuncay'ı sola çek, Aguero you ileri al. Luis Bao Morte ile Defoe yi yolla. Defoe'nin yer,ine hava toplarını alacak bir isim al. Bana sorarsan en makullaeri; Zigiç, Theraru(Steaua Bükreş), Alexandre Pato(Bu hava topu alıyomu bilmiyorum ama çok iş yapar
)
kardeş 14 tane yabancın var nasıl oluyo bu iş. Bizede öğret.
Ben 14 yabancı ile bırak Cl. yi Dünya kupasını alırım![]()
![]()
![]()
Ok. anladım kardeş. Ama kadron iyi. 14 tane yabancınla alırsın bence CL'yi.
yabancıyı bırak okadar adama paramı yeter kimi sattın ??????:...
parada editörden gelmiştir
bu iste garanti hile var bu oyuncularin turk statusune gecmesi imkansiz daha 2009 yilindasin.ben 2011 yilindayim appiah yeni oldu kezman daha olmadi bile
Arkadaşlar tabiki yabancı oyuncuları türk yaptım save game editörden...ama böylesi daha iyi bence gerçek hayattada kalkmalı yabancı sınırı türkiyede oynamayı çok seviyorum ama yabancu sınırı olduğu için soğuyorum.bende böyle bir yöntem buldum istediğim oyuncuyu türk yapıyorum.... ufak bir hatırlatma yapayım türkiye milli takımının kadrosu benim kadromla aynı. sayemde fatih hoca dünya kupasında final oynayacak ispanya ile
editör kokusu varr kariyerde editörr kokusu varrrr ,fm de can sıkar bunlar fmde can sıkar
boyle cl almisim ne zevki var??
of be bi ton hile ardindan cl yi bile alama
madem senin icin sorundeil ac kapa yap
ama herangi bi tat alamazsin bence
hilede ne demek hemde babası. En basitinden TUNCAY öle yıllarca fenerde kalmıyo. İlk sene bırakmazsan serbest transferden gidiyo.
yaw hile yapmışsın bari tam yap boa morte yerine messi ,alex yerine fabregası al, kaleye ustari (eminim takoz volkan sana çok çektiriyordur) agüeroyu orta saha orta oynatmanı anlayamadım mikeli ortaya çekip sola tuncayı agüeroyuda forvete koymanı tavsiye ederim.
abi yokluğu bilmeden varlığın bir önemi yok yani zorlanmadan zevkini çıkarmadan clyi alsam ne yazar bu kadar kolay olmayacakki oyunun zevkini alasın...
arkadaşlar daha okun aşağısı var dikkat edersiniz allah bilir oradan ne ronaldinholar eto lar çıkacak da göstermemiş