1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Şike mi? Oyun Hatası mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Default Şike mi? Oyun Hatası mı?

Arkadaşlaar Galatasaray 73 Puanla 1. idi ve Rakibi Kolaydı. , Fenerbahçe ise 72 Puanla 2. idi ve GS'nin Rakibinden Daha Zordu , GS Kesin Şampiyon Diyordum . GS Şampiyon Olmustur Diye Hiç Puan Tablosuna Bakmamıştım. Haberlerde FB'nin Teknikdirektörü Roma ' yla Anlaştıgını Gördüm. Bana Biraz İlginç Geldi Hiçbir Başarısı Olmayan Birisinin Neden Roma Takımı Alsın , Puan Talosuna Baktım ki FB Şampiyon Olmuş. FB'nin Maçına Baktım 2-1 yenmiş (Hiçbir Tuhaflık Yok) Sonra GS'nin Maçına Baktım 2-2 Bitmiş ama GS 6 Kişi Oynamıs , Yedek Falan Yok , Golü Atanlardan Birisinin iİsmi Yok ve Oynayan Futbolcuları İlk Defa Görmüştüm...
    Oyun Hatası Gibi Geliyor Ama Bu Hata da Tam Şampiyonluk Maçına Mı Bulmuş ...

SS :

Lig Tablosu

GS Maçı

nasıl 6 kişi çıkmış ya bi kere altı kişi kalınca hükmen malup olursun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

oyun hatası olabilir. Bazen xml de felan hata oluyo mesela bir menajer oyuncu ile ilgileniyor basın şöyle yazıyor.

<%person#3> menajer xxx oyuncu ile ilgileniyor.Ama altı kişi nasıl oluyor üstelik isimleride hiç duyulmamaış onu bilmiyorum. Büyük ihtimal Oyun hatası. Zaten maça en az 7 oyuncu ile çıkabiliyorsun yoksa 3-0 yenik sayılıyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun hatası gibi gözüküyor...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

tamamen oyun hatasi bende birkac kez olmusdu...

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Ya abi bu oyun hatası galıba bu arada sen hangı takımsın cok merak ettimde ??

evet yaw senin takım ney eğer GS ise takımın oyun hatası değil senin hatan sanırım 2 menajer kullanıyon oyunda bende çok oldu böyle 2 menajer kullanıyordum birini ayarlarken diğeri hemen maça giriyordu kadro ayarsız vs vs

çok ilginç bişeyy bence kesinlikle oyun hatası

yine iyi 6 kişi yenilmemiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun hatası ama Yalan olmuş Gs

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ben iki menajer kullanıyordum. Birini ayarladım. Diğeri maça girmiş ama yedek oyuncuyu bırak kaleci bile yok. 22 gol yedim. Uruguay milli takımı ile ama gruptan çıktım.

İlahi adalet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oyun hatası bendede bi keresinde anelkaya 248m euro bon servis bedeliyle transfer etmek istediler
    hemde aldılar 248 m bana geldi ama işin ilginci transfere para harcayan takım evertondu.onu silkelesende çıkmaz o kadar para

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bencede oyun hatası kesinlikle....

Mesaj Yetkileri