Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Oyundaki En Büyük Hata

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Oyundaki En Büyük Hata

Arkadaşlar sizce oyundaki en büyük hata nedir?Ben bazı oyuncuların güçlerinin düşük ve yüksek olmasının en büyük hata olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Nasıl yani? Hatayı anlayamadım. Bence oyundaki en büyük hata uzaktan goller. 50 metreden vuruyor adam top muzun ötesinde bir yörünge izleyerek kaleye giriyor. Nasıl iş bu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şöyle yani .Mesela gerçek hayatta çok kötü oyuncuların güçleri iyi yapmışlar,çok iyi oyuncuların ise kötü yapmışlar.Örneğin:Torres.İnşallah seneye düzelir.

bence abartı derecedeki sakatlıklar...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

ilk aklıma gelen ikili averaj.

Oyundaki en büyük hata bana göre,

Hangi takım olursa olsun, büyük veya küçük farketmiyor, son dakikalara önde girdiğiniz taktirde 20 dakika boyunca inanılmaz atak yiyorsunuz ve taktiksel anlamda değişiklik yapmadığınız sürece %85 gol yiyorsunuz.

Bu benim başıma hep geliyor ve saçma bir hata olarak buluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post

Hangi takım olursa olsun, büyük veya küçük farketmiyor, son dakikalara önde girdiğiniz taktirde 20 dakika boyunca inanılmaz atak yiyorsunuz ve taktiksel anlamda değişiklik yapmadığınız sürece %85 gol yiyorsunuz.

Bak bunu unutmuşum Haklısın Eray abi.Ben Man City yönetiyorum mesela, son 15 dakika 1-0 önde giriyorum, ya 2-1 oluyor ya da 1-1 kaybediyorum.Mutlaka atak oluyor.Ama onlar önde girdiği dakikalarda ben 20 dakika atak yapamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

sakatlık ve k.kartlar en sinir oldugum bunlar

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Bence de son dakikalar tam bir fiyasko oluyor. 3 gol yediğimi bilirim son 10 dakikada.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar ben bi kaçtane sıralayım

1-) Bence sanal oyuncuların güçleri abartılmış

2-)Türkiye ligleri ve türk oyuncularının değerleri çok düşük. Bir anadolu takımına bakın bir oyuncunun en fazla değeri kaç milyon dolar.(Bi kaç And. takımı hariç V. Manisa gibi).

3-)Birde sakatlık olayları çok saçma bazen 2-3 tane oyuncum bi maçta sakatlanabiliyo Gittiğim tüm takımlarda bakıyorum saktlar listesine benim takım tavan yapmış walla rekorum 8 sakat oyuncu daha egale edemedim inş. başaracam onu.

Walla aklıma gelmio daha ama çok eksik var buna rağmen tartışmasız lider.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ben oyunda ceza sahası içinde çift vuruş yapıldığını hiç görmedim, gören var mı?

omer-faruk-14 Misafir

Bence oyundaki en büyük hata Emre abinin de dediği gibi ikili averaj, normalde ilk olarak +averaja bakmaları gerkirken, iki takım arasında oynana maçlara bakıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

mevki hataları..............

Bence oyunun en büyük hatası oyuncuların takımları küçümsemesi.Örneğin ben fenerbahçede maaş bütçesini editörden yükselttim.kaka teklif yapıyorum milan kabul ediyo.sözleşme öneriyorum.. Haftalık 64 trilyon maaş..maç başına 2.2 trilyon.gol primi 6 trilyon. kazanma primi 14 trilyon. Ve imzalama bedeli 180 trilyon öneriyorum yinede kaale almadı diyo. çok saçma bence gerçekte fener kakaya bu parayı verse adam milanı değil brazilyayı bile bırakır.

kalecilker topu dikiyor diktiği gibi rakip oyuncuya gidiyor ve alehime pozisyonlar oluyor.bu sorun gitse çok iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Quote Originally Posted by cumhur1907 View Post
    kalecilker topu dikiyor diktiği gibi rakip oyuncuya gidiyor ve alehime pozisyonlar oluyor.bu sorun gitse çok iyi olur
    dediğin problem kalecin ve top dağıtımı ile alakalı defender collect yap kalecinin dağıtımını birz daha faydalı olur

bence en büyük sorun takım konuşmalarının bi maçı çok büyük derecede etkileyebiliyo olması bu kadar etkili olmamalı bence..

benim bi tesbitim var arkadaşlar. örnegin beckham'ın uzun şut ortalaması 20. ilerleyen yıllarda futbola başlayan bazı (!) genç oyunucularında 20. oyuncular analarından beckham'ın ayak meleksiylemi doğuyor. yada carlos' yada Adriano. Bunun için FM orantılıları CM gibi 100 üzerinden yapmalı diye düşünüyorum.
    İyi geceler. Taha M. ÇOLAK

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Bence bu gol sizce ofsayt miydi veya penalti varmiydi yokmuydu seklindeki sorulara gicik oluyorum kardesim biz nerden bileim oyuncular yusyuvarlak nerden anlayalim ki bence bu ozellik sacma olmus

Türkiye'de özellikle BJK ve GS'de altyapı yabancı oyuncu kaynıyor.

Benim yabancı antrenörlerle çalıştığımdan da olabilir belki...

bence en büyük hatalardan biri kalecilerin yürümemesi...
    örneğin aut atışları,ofsayt sonrası serbest vuruşlarda falan kaleciler diplerindeki topu almıyor diğer takımın forveti 25-30 metre yürüyüp topu kaleciye fırlatıyor ve eğer kalecinin uzağına düşerse bir daha gidip topu alıyor ve kaleciye atıyor,bu olay top kalecinin tam önüne gelinceye kadar sürüp gidiyor... bence en büyük saçmalık bu...

Mesela ben Barca`yim. Deco her 4-5 macta bir ceza aliyor ama Deco normalde hic sert bir oyuncu degil. Oynattigim yer de yanlis degil neden boyle anlamadim...

velezden lucas castroman ı alın hermaç yumruk atıp kırmızı yiyo.
    çok farklı bi adam 1 maç bile kırmızısız bitremiyo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post

Niye gercektede böyle olmuyormu ? Aynen dedigin gibi atak yiyor takımlar...

oyundaki en buyuk hata baska bi arkadasin da dedigi gibi sanal oyuncularin abartili iyi olmasi
    mesela
    http://img129.imageshack.us/my.php?i...emresmica9.jpg
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by elemanyus View Post
    bence en büyük hatalardan biri kalecilerin yürümemesi...
    örneğin aut atışları,ofsayt sonrası serbest vuruşlarda falan kaleciler diplerindeki topu almıyor diğer takımın forveti 25-30 metre yürüyüp topu kaleciye fırlatıyor ve eğer kalecinin uzağına düşerse bir daha gidip topu alıyor ve kaleciye atıyor,bu olay top kalecinin tam önüne gelinceye kadar sürüp gidiyor... bence en büyük saçmalık bu...
    hakkaten bu tam bi komedi
    fm gibi gitgide simulasyonlasan bi oyunda olmamakli bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bencede perseus katiliyorum bu kadar gittikce ün ü yayilan bir oyunda bunlar olmamali

Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post
    benim bi tesbitim var arkadaşlar. örnegin beckham'ın uzun şut ortalaması 20. ilerleyen yıllarda futbola başlayan bazı (!) genç oyunucularında 20. oyuncular analarından beckham'ın ayak meleksiylemi doğuyor. yada carlos' yada Adriano. Bunun için FM orantılıları CM gibi 100 üzerinden yapmalı diye düşünüyorum.
    İyi geceler. Taha M. ÇOLAK
    zaten 100 üzerinden ama biz 20 ye endksli halini görüyoruz.. Hani antrentmanda 20 iken bile hafif yükselme gözüküo ya bunun nedeni işte.. inanmayan modifier ı indirip baksın..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bence en büyük hata.. serkan gediğin bitiriciliğinin rooney den ii olması

en büyük hata kartlar ve sakatlıklar olmuş...adam kırmızı kart gördü die uyarıyosun başkanda haksız yere para cezası verme die beni uyarıyo saçma olmuşş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FaLconi View Post
    zaten 100 üzerinden ama biz 20 ye endksli halini görüyoruz.. Hani antrentmanda 20 iken bile hafif yükselme gözüküo ya bunun nedeni işte.. inanmayan modifier ı indirip baksın..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bence en büyük hata.. serkan gediğin bitiriciliğinin rooney den ii olması
    Sence Serkan gedik'le Roney'in Ca'sı aynı mı?

arkadaşlar son dakikalarda önde olup da gol yemek istemiyorsanız takımınızın mentalitesini defansif, line ise deep yapın ve ve time vastingi often ayarına getirin. Gol atmak istediğinizde ise sıralama attaking, push up ve rarely olarak düzenlensin. Bu durumda rakip takıma baskı kurarsınız, tabi bu arada kontra ataktan gol de yiyebilirsiniz. Ama oyunda asıl önemli olan takımın psikolojisini iyi analiz edip maç öncesi ve devre arası komutlarını iyi seçmek. bunları iyi yaparsanız sizden bir iki kumaş iyi takımları bile iyi bir futbolla yenebilirsiniz

valla bence oyundaki en büyük eksiklik oyunun sadece maçların etrafında geçmesi
    bence oyun biraz daha gelişebilir maçlar dışında da oyun biraz daha sosyalleşebilir
    o şekilde bi fm daha zevkli olacaktır diye düşünüyorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri