Arkadaşlar sizce oyundaki en büyük hata nedir?Ben bazı oyuncuların güçlerinin düşük ve yüksek olmasının en büyük hata olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar sizce oyundaki en büyük hata nedir?Ben bazı oyuncuların güçlerinin düşük ve yüksek olmasının en büyük hata olduğunu düşünüyorum.
Nasıl yani? Hatayı anlayamadım. Bence oyundaki en büyük hata uzaktan goller. 50 metreden vuruyor adam top muzun ötesinde bir yörünge izleyerek kaleye giriyor. Nasıl iş bu?
Şöyle yani.Mesela gerçek hayatta çok kötü oyuncuların güçleri iyi yapmışlar,çok iyi oyuncuların ise kötü yapmışlar.Örneğin:Torres.İnşallah seneye düzelir.
bence abartı derecedeki sakatlıklar...
ilk aklıma gelen ikili averaj.
Oyundaki en büyük hata bana göre,
Hangi takım olursa olsun, büyük veya küçük farketmiyor, son dakikalara önde girdiğiniz taktirde 20 dakika boyunca inanılmaz atak yiyorsunuz ve taktiksel anlamda değişiklik yapmadığınız sürece %85 gol yiyorsunuz.
Bu benim başıma hep geliyor ve saçma bir hata olarak buluyorum.
sakatlık ve k.kartlar en sinir oldugum bunlar
Bence de son dakikalar tam bir fiyasko oluyor. 3 gol yediğimi bilirim son 10 dakikada.
Arkadaşlar ben bi kaçtane sıralayım
1-) Bence sanal oyuncuların güçleri abartılmış
2-)Türkiye ligleri ve türk oyuncularının değerleri çok düşük. Bir anadolu takımına bakın bir oyuncunun en fazla değeri kaç milyon dolar.(Bi kaç And. takımı hariç V. Manisa gibi).
3-)Birde sakatlık olayları çok saçma bazen 2-3 tane oyuncum bi maçta sakatlanabiliyo Gittiğim tüm takımlarda bakıyorum saktlar listesine benim takım tavan yapmış walla rekorum 8 sakat oyuncu daha egale edemedim inş. başaracam onu.
Walla aklıma gelmio daha ama çok eksik var buna rağmen tartışmasız lider.
ben oyunda ceza sahası içinde çift vuruş yapıldığını hiç görmedim, gören var mı?
Bence oyundaki en büyük hata Emre abinin de dediği gibi ikili averaj, normalde ilk olarak +averaja bakmaları gerkirken, iki takım arasında oynana maçlara bakıyorlar.
mevki hataları..............
Bence oyunun en büyük hatası oyuncuların takımları küçümsemesi.Örneğin ben fenerbahçede maaş bütçesini editörden yükselttim.kaka teklif yapıyorum milan kabul ediyo.sözleşme öneriyorum.. Haftalık 64 trilyon maaş..maç başına 2.2 trilyon.gol primi 6 trilyon. kazanma primi 14 trilyon. Ve imzalama bedeli 180 trilyon öneriyorum yinede kaale almadı diyo. çok saçma bence gerçekte fener kakaya bu parayı verse adam milanı değil brazilyayı bile bırakır.![]()
kalecilker topu dikiyor diktiği gibi rakip oyuncuya gidiyor ve alehime pozisyonlar oluyor.bu sorun gitse çok iyi olur
benim bi tesbitim var arkadaşlar. örnegin beckham'ın uzun şut ortalaması 20. ilerleyen yıllarda futbola başlayan bazı (!) genç oyunucularında 20. oyuncular analarından beckham'ın ayak meleksiylemi doğuyor. yada carlos' yada Adriano. Bunun için FM orantılıları CM gibi 100 üzerinden yapmalı diye düşünüyorum.
İyi geceler. Taha M. ÇOLAK
Bence bu gol sizce ofsayt miydi veya penalti varmiydi yokmuydu seklindeki sorulara gicik oluyorum kardesim biz nerden bileim oyuncular yusyuvarlak nerden anlayalim ki bence bu ozellik sacma olmus
Türkiye'de özellikle BJK ve GS'de altyapı yabancı oyuncu kaynıyor.
Benim yabancı antrenörlerle çalıştığımdan da olabilir belki...![]()
bence en büyük hatalardan biri kalecilerin yürümemesi...
örneğin aut atışları,ofsayt sonrası serbest vuruşlarda falan kaleciler diplerindeki topu almıyor diğer takımın forveti 25-30 metre yürüyüp topu kaleciye fırlatıyor ve eğer kalecinin uzağına düşerse bir daha gidip topu alıyor ve kaleciye atıyor,bu olay top kalecinin tam önüne gelinceye kadar sürüp gidiyor...bence en büyük saçmalık bu...
Mesela ben Barca`yim. Deco her 4-5 macta bir ceza aliyor ama Deco normalde hic sert bir oyuncu degil. Oynattigim yer de yanlis degil neden boyle anlamadim...
velezden lucas castroman ı alın hermaç yumruk atıp kırmızı yiyo.
çok farklı bi adam 1 maç bile kırmızısız bitremiyo.
oyundaki en buyuk hata baska bi arkadasin da dedigi gibi sanal oyuncularin abartili iyi olmasi
mesela
http://img129.imageshack.us/my.php?i...emresmica9.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hakkaten bu tam bi komedi
fm gibi gitgide simulasyonlasan bi oyunda olmamakli bunlar
bencede perseus katiliyorum bu kadar gittikce ün ü yayilan bir oyunda bunlar olmamali
zaten 100 üzerinden ama biz 20 ye endksli halini görüyoruz.. Hani antrentmanda 20 iken bile hafif yükselme gözüküo ya bunun nedeni işte.. inanmayan modifier ı indirip baksın..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bence en büyük hata.. serkan gediğin bitiriciliğinin rooney den ii olması![]()
en büyük hata kartlar ve sakatlıklar olmuş...adam kırmızı kart gördü die uyarıyosun başkanda haksız yere para cezası verme die beni uyarıyo saçma olmuşş
arkadaşlar son dakikalarda önde olup da gol yemek istemiyorsanız takımınızın mentalitesini defansif, line ise deep yapın ve ve time vastingi often ayarına getirin. Gol atmak istediğinizde ise sıralama attaking, push up ve rarely olarak düzenlensin. Bu durumda rakip takıma baskı kurarsınız, tabi bu arada kontra ataktan gol de yiyebilirsiniz. Ama oyunda asıl önemli olan takımın psikolojisini iyi analiz edip maç öncesi ve devre arası komutlarını iyi seçmek. bunları iyi yaparsanız sizden bir iki kumaş iyi takımları bile iyi bir futbolla yenebilirsiniz
valla bence oyundaki en büyük eksiklik oyunun sadece maçların etrafında geçmesi
bence oyun biraz daha gelişebilir maçlar dışında da oyun biraz daha sosyalleşebilir
o şekilde bi fm daha zevkli olacaktır diye düşünüyorum