Ewet Super Lig Kariyeri Olan Ve Suan Bulundugu Yeri Hic Haketmeyen 2. Lig B Kategorisi Takimlarindan Efsaneyi Super Lige Cikarmak Icin Ugrasacagim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
takimi tahmin edebilecekmisin bakalim 13 sene super ligde bulunup fakat sanssiz bir sekilde dusup yonetim hatalari nedeniyle super lige cikamayan takim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kimse tahmin etmedi ben yaziyim bari
4 buyukler korkulu ruyasi super ligdeki kucuk istanbul firtasi sariyer takiminin baskani tekimi tekrar super lige tasiyacak genc bir teknik adam araken kendisi sariyerli olan teknik direktor berkan kaya yi akimin basina getirdi ve onun manajerlik yeteneklerine guvendigini ve efsaneyi geri getireceklerini siyledi.
teknik direktor BERKAN KAYA ise
ILK BASIN ACIKLAMASINDA
ilk hedefimiz lig ave oradan da super lige cikmak eski gunlerdeki gibi sariyerimizi 4 buyuklerin korkulu ruyasini tekrar arenaya cikartacagiz
genc bir kadroya shibiz bu gencleri alacagimiz tecrubeli oyuncularla kaynastirip guzel bir kadro kurmak istiyoruz.
yonetimden transfer butcesinin olumsuz olacagi dusundumden transferleri bonservisi biten oyunculari transfer edecegiz
biraz sonra basliyorum lutfen biraz yorum yazalim TRANSFERLERIMIZ AZ SONRA YAYINLAYACAGIM