Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Sizce FM Genie Scout u kullanmak hile midir?

Default Sizce FM Genie Scout u kullanmak hile midir?

Fm genie yi kullanmak hilemidir?Ben bu soru kendi açımdan cevap verecek olursam bence hiledir.Çünkü diğer takımların araştıramayacağı kadar yıldız futbolcuyu araştırıyorsunuz ve bütün özelliklerini görebiliyorsunuz.Ben böyle düşünüyorum acaba siz nasıl düşünüyorsunuz.Çünkü insan huzursuz oluyor.Bir futbolcuyu genie den görüp aldığı zaman kendini hile yapmış gibi hissediyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

tam olarak hile deil ama butun oyuncu ozelliklerini gormek de tabi birazcik torpil oluyor... ben gene de kullaniyorum alistim zaten... bi de su da var oyuncunun potansiyelini gorme yetenegi yuksek bi scout da oyunda fm scout gorevini gorur zaten... ben oyundaki scoutlari kullanmak istiyorum daha gercek gibi oluyor dersen o senin tercihin...

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Yarım hile bence çünkü oyuna direk etkisi yok ama Noz'un da dediği gibi torpil oluyor... Yarım hilede kararlıyım
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bi bakıma öle gençyıldızları nasıl bulabiliriz yoksa.. pot abilitylerine bakıp alıorz çünkü

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yugi ve Noz arkadaşıma katılıyorum.Zira hileye de girer ama bence değil..
    (/s)

Bence hile değil.Çünkü bazı takımlar bazen çok iyi potansiyelli transfer yapabiliyorlar.Onlar böyle transfer yapınca bende hırslanıp Genie Scout programını açıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bence hiledir.

%100 hiledir hiç bir emek sarf etmeden oyuncu buluyosunuz scoutların hiç bir özelliği kalmıyo....

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de bir hiledir.Oyunu kendi özellikleri ile oynamak en iyisi.

10. Default

tabii ki hiledir arkadaşlar. ne anladık oyundan o zaman.

11. Default

hileyle hiçbir alakası yok bence.Çünkü hiçbirşeyi kesinleştirmiyor.Ben mesela hep küçük takımlarda oynayan genç yetenekleri buluyorum onları kendi emeğimle yetiştiriyorum.Bunu şöyle düşünebilirsiniz;bir scout u bir bölgeye yolluyosunuz belirli özelliklere göre futbolcu aratıyosunuz.TEK FARK OYUNDAKİ SCOUTLAR GİBİ UZUN SÜREDE DEĞİL DE KISA SÜREDE BULUYOR...onun için hileyle bi alakası yok

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bencede hiLedir.Kendin araştırıp buLmak varken hazıra konmak bir nevi de oLsa hiLeye girer bence.Ama kuLLanmıyoruzda değiL hani
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bundan daha büyük hile yok.. Önemli olan program kullanmadan, yetenekleri bulabilmek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence hiledir. Mesela ben Çaykur Rİzespor'um takımın bilgisi az çok fazla oyuncu araştıramıyorum ama scouttan süper adamlar araştırabiliyorum ama bu hiledir.. gözlemcilerine araştırtacaksın..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bencede hiLedir.Kendin araştırıp buLmak varken hazıra konmak bir nevi de oLsa hiLeye girer bence.Ama kuLLanmıyoruzda değiL hani
    DuYGuLaRıMa TeRCüMaN oLdUn...

Bencede hiledir bende kullanıyorum ama oyuncu almak için değil oradan kendi özelliklerimi ve oyuncularımın max. verime ulaşabilirliğini denetliyorum.Yani bence transfer için kullanmadıktan sonra hile değil aksine yararlı bir program çünki scout sizin özelliklerinizi bulamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

tam hile degil herkes yapıyo bende yapıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben oyuncu aldıktan sonra potansiyeline bakıyorum.

%100 hile değildir ama %100 temiz de değildir. ben fm genie kullanarak ilk sezonda yaptığım akıllı transferlerle Konyasporla şampiyon oldum.ilk sezonda.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

gözlemncielr aracılığıyla yıldız oyuncu bulmak daha zevkli diyebilirim ama kesin hiledir diyemem...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bnce hıle deıldırçcunku buyuk kluplerde gozlemcıler sız ıstemeden her mac oncesı rapor verıo,yeteneklı oyuncu fln buluo.sızde kendınız yapıosunuz oyuncu bulmaı

sdce gozlemcilere gerek kalmiyor bir hileligi yok

hıle degıl ama kolaylık oldugu kesındır

24. Default

bencede hile degil ancak oyunun atmasyon yönu transfer ler adamin bonservisinin 5 kati para verioruz gelmio kabul etmio takimi olcak is mi? 200 bin dolarlik adama 1.9mılyon dolar oduyorum yine gelmio onun icin bence genei hile degil ben scout larlada aratıom cunku uyum saglamıo bazen transferler onlar hem uyumlu hemde ıse yarar oyuncu ucuz fıyata buluo geneı de uyum dıye bısey yok ve geneı de 1 mılyondolar gozuken futbolcu oyunda 3 mılyon dolar olarak gozukuo

mesela oyuncu platformu var forumda o da hile o zaman..biyerde aynı şey..

Kesinlikle hiledir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Hileden de öte..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hiledir elbet oyuncuların içini görmek gibi birşey.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Bence de hiledir...

işte diyorum ya o zaman mesela ben size dedimki oyunda ustari diye bi kaleci var ileride dünyanın en iyisi oluyor diye,veya sen bunu kendin tecrübe ettin ve bir sonraki yeni oyununda hemen o kaleciyi aldın.işte o zamanda hilenin dibine vurmuş olursunuz.sonuçta bu bir oyun ben Fm genise scoutu kullanınca hile yaptım diye emin olamam.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri