1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: fm 06 da hangi takımı alayım?

Default fm 06 da hangi takımı alayım?

arkadaşlar ben fm 06 ya yeni başladım ve takımları pek bilmiyorum.italya liginden romayı aldım oyuncu sınırlaması yok diye ama her sene bir yabancı transfer edebiliyormusuz.yeniden başlayacağım ve lyon u almayı düşünüyorum.
    sizin önerebilceğiniz bir takım varmı?
    (ispanya ligi hariç )

bide fm 06 da fm 05 teki gibi oyuncuları klüplere öneremiyosun galiba.sadece ilgilenen varsa onlara önerebiliyosun.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

takım konusunda bişey diyemem senin bilceen iş. kulüplere öner diyosun. bütün kulüplere öneriyo. teklif yapan olursa geliyo. tek tek şu hayır dedi bu hayır dedi demiyo

saol kardeş bunu bilmiyodum. bu arada ukraydanadan Shaktar Donetsk i aldım.ve bütcesi 42 mn.yabancı problemi pek yok.oyuncularının çoğu kaliteli zaten.bilmeyenler için diyorum.tavsiye ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Kahramanmaraş

hoca nerden buldun hangi siteden yazda bende indiriyim

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

shaktar ın kalitesini cm4 den biliyom ben fb ydim. uefa finalinde bana 4-0 çakmışlardı olexiy belik i hatırlıyorum agahowa felan vardı ... en süperi darjo srna.. takıma takviye gerekiyosa söle ne gerekiyosa yaparız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lyon güzel bir kariyer olur aslında.Sana Palermoyuda öneririm ben

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

bugün sevilla kariyerine başladım. çok süper sarıyo. iki resmi maç yaptım. barca yı 2-0 , osasuna yı 5-0 yendim ..sevilla yı tawsiye ederim

Quote Originally Posted by mami_LEE View Post
    shaktar ın kalitesini cm4 den biliyom ben fb ydim. uefa finalinde bana 4-0 çakmışlardı olexiy belik i hatırlıyorum agahowa felan vardı ... en süperi darjo srna.. takıma takviye gerekiyosa söle ne gerekiyosa yaparız
    şu anda ilk 11 taş gibi ama iyi yedek yok.ya biraz oyuncu teklifinde bulundum ama ligin kalitesi yüzünden gelmiyorlar.brezilyadan falan oyuncu bakıyorum.fransa ispanya italya ingiltere türkiye vs liglerden oyuncu gelmiyo.ama cavenaghiyi alıyorum sözleşme teklifini düşünüyo su anda.

takım iyi aslında 42 mn bütçesi var ve 11 mn a kadar imzalama miktarıda veriyorlar.bakalım ne olacak.biraz devam edeyim haberdar ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

hangi mevkilerde sıkıntı olduğunu sölersen daha iyi yardımcı olabiliriz

Nesil
    2007
    Yer
    DERĞ*NCE KOCAELĞ*

Benım sana önerim tabikide Hollanda Ligi olacak Mükemmel bi lig bence orada basla ...
    Ajax PSV Feyenord Valla ne bile bak kafana göre istediginlede basla !!!

daha önce ajaxta iki kere çalıştım fm 05 te.orayı tercih etmemin sebebide yabancı sınırlaması olmadığındandır.farklı birşey olsun istiyorum.shaktar donsekt de başladım ama lige başlamadan vazgeçtim çünki orada istediğin kadar yabancı oyuncu alabiliyosun ama maç kadrosunda 12 tane yabancı bulunabiliyomus.baktım ukraynalı fazla iyi oyuncuda yok vazgeçtim.
    şimdi ingilterenin porshmunt takımını seçiyorum başlıcam.stadı biraz küçük 20.000 falan ama parası iyi 65 mn var kasada.bu parayla güzel kadro kurulur diye düşünüyorum.
    hayırlısı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    portsmounth da böyle bir kadro yaptım.ingiltere liginde iş görürmü acaba?

ben size pablo vitti y le palermoyu öneriyorum boca juiorsu sectim 15 macta 1 beraberlik gerisi galibiyet vitti 19 palermo 13 gol attı lar bence vitti her zaman her takımda güzel oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

darijo srna ortasahanın kanatlarında daha iyi oynuyor.. bütçen warsa wayne bridge yi almaya çalış sol back e o da olmazsa. nicky shorey war reading de o da çok güzel bi sol back

Mesaj Yetkileri