ben hazırlık turnuvaları düzenlerim yardımcı anternorume yaptırırım maddi açoıdan kare geçerim vede kondisyonlar da artış olur
ben hazırlık turnuvaları düzenlerim yardımcı anternorume yaptırırım maddi açoıdan kare geçerim vede kondisyonlar da artış olur
Arkadaşlar oyunda yaz aylarında hazırlık turnuvası düzenleyip köşeyi dönen arkadaşlar olduğunu duyuyoruz.. Ben Şekerspor ile oynayıp 10-12 maç yapan toplam 50-60 gol yiyen ama maddi açıdan zenginleşen arkadaşlar tanıyorum
Ancak iş benim oyunumda Galatasaray'a gelince kimse teklifimi kabul etmiyor. Adam Şekerspor'a Barca,Milan,Man UTD ile maç ayarlıyor.. Ben Altay'ı bile çağıramıyorum!
Hazırlık turnuvası tekliflerini neye göre yapayım?
Hangi takımları hangi tarihlerde çağırırsam gelirler?
Bu konudaki görüş ve tüyolarınızı bekkliyorum!
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
ben hazırlık maçlarına önem vermem.yardımcı antrenörüme bulduruyorum takım.onun buldu takımlarla maç yapıyorum.uğraşmam öyle şeylerle.
Bende hic sevmem hazirlik maci hic ugrasmadim kusura bakma
Evet maddi acidan yararli oluyor Buyuk takimlari da cagirabilirsin
Takimlari cagirdikca altta tahmini gelirin yaziyor davet ettigin takimlara belli bir ucret odersen teklifini kabul edeceklerdir
Ornegin real madrid gibi bi takimda bunu yapiyorsan turnuva basina 7/8 milyon dolar elde edebiliyosun
Altayı küçümseme
Türkiyenin en büyük klüplerinden biridir![]()
takımları çağırırken gidip bir hafta sonrasına çağırma üç-dört hafta sonraya çağır ben hiç para vermeden böyle teklif yapıyordum ve genelde kabul ediliyordu
Ertugrul su da cok onemlı adamlar fıxturunu ayarlamıssa senın hazırlık macı teklıfınde onların baska bır fıxturu ıle ya da o maca yakın bır tarıh ıle cakısırsa senın mac teklıfını kabul etmezler yanı hzm.yapmadan rakıplerının bır fıxturune bak
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Büyük takımlarla tur düzenle sana daha faydalı olacaktır ama yenılmemeye calış
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kabul etmeleri icinde 20 k felan para ver
Sağolun.. Fikstürlere ve tarihlere dikkat edeceğim![]()
Hazırlık maçları çok önemlidir
elinden geldiğince maçları iyi takımlarla yapmaya bak
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
BugÜn Auxerre kariyerimde bir tane ayarladım çok şükür
Man UTD, L'pool ve Arsenal'i davet ettim..