1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Bunun çaresi yokmu

Question Bunun çaresi yokmu

Yav oyuna başlıyoruz bi lig seçip orada biraz oyalandıktan sonra 2-3 sezon sonra artık sıkıyo gitmek istiyorum.Ama başka bi takıma gitmek için o ligi oyun başlatırken seçmen lazım ben ingiltere,türkiye,almanya,italya,ispanya seçtim genede fazla seçtim bunun dışında örneğin fransaya gidemiyorum o ligi seçmediğim için çünkü fransız ligini seçmeyince fransız takımlarının menejerleri istifa etmiyo yada kovulmuyo bende iş başvurusu yapamuyorum tabi yani diyeceğim oyun başlayınca ayarlardan falan başka ligler seçemiyomuyuz çünkü 4 lig bile ağır 7-8 lig seçsem oyun çok yavaşlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

seçtiğin ülkere gidebiliyorsun sadece

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyuna başlarken hangi ülkeyi seçtiysen o..Başka ülke takımlarına giremezsin..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

zaten seçmediğin lige gidebilmek olsaydı oyun başında lig seçmenin anlamı olmazdı

o zaman oyun bi işe yaramaz başta çok eğlenceli ama gittikçe sıkıyo yeni kupalar heyecanlar lazım o da yok aynı liglerle olmuo neyse

ewet yaww yawaş yawaş sıkıcı olmaya başlıyor
    bende onu bilmiyordum hiç bir ülke seşmedim bu yüzden sadece türkiyeden bir takım çalıştırabılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konu hakkında çok başlıklar açıldı. Seçmediğin ülkenin takımına gidemezsin. Bir çözümü yok. Konu GMA'ya gider...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Mesaj Yetkileri