1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Domenech kalıyor

Del Piero_10 Misafir

Talking Domenech kalıyor

Fransa Futbol Federasyonu başkanı Jean-Pierre Escalettes, Raymond Domenech’in Fransa Milli Takımı teknik direktörlüğüne devam edeceğini, fakat 2010 Dünya Kupası çalışmaları öncesi birkaç değişikliğin yapılacağını belirtti.

Kabus gibi geçen Euro 2008 macerası sonrası Domenech’in kovularak ya da istifa ederek görevi bırakmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Fransa, C Grubu’nda sadece 1 gol atıp 1 puan toplayabilip, yediği 6 golle turnuvaya ilk turda veda etmişti.

Ülkede Domenech, kadro seçiminden taktik hatalarına kadar, takımın başarısızlığının baş sorumlusu ilan edilmişti. 56 yaşındaki teknik adam David Trezeguet, Mathieu Flamini, Bacary Sagna, Gael Clichy ve Philippe Mexes’i, hepsi kulüplerinde çok iyi bir sezon geçirmiş olmalarına rağmen, 23 kişilik Fransa kadrosuna dahil etmemişti.

Savunma ağırlıklı taktik hatalarıyla da yerden yere vurulan teknik direktörün, defansif bir Romanya karşısına iki ön liberoyla çıkmasına kimse anlam verememişti.

2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Domenech, Fransa Futbol Federasyonu Başkanı’nın yaptığı açıklamayla –beklenmedik şekilde- görevinde kaldı. Başkan Escalettes, Le Parisien’e verdiği röportajda “Değişiklikler yapacağının garantisini veren Domenech görevine devam edecek.” dedi. Domenech’in saha içinde iletişimi daha iyi olan, organizasyonları daha başarılı bir takım yaratması gerekiyor. Tecrübeli hocanın görevine devam edeceği hakkındaki resmi açıklama Perşembe günü yapılacak.

Alan razi,veren razi.Bize bu saatten sonra bisey söylemek düsmez.
    Fransa yönetimi demekki gidisattan memnun,böyle devam ederler umarim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tüh yahu keşke 2010 için Fransa ile aynı grupta olsaydık.En azından 1.ci olarak çıkardık.Bu futbola devam ederlerse umarım katılamazlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fransa federasyonu bizim Domenech'te göremediğimiz bir şey görüyor herhalde.Kendi keyifleri bilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hakikaten gülünecek bi haber olmuş.. Adamlar kendilerini madara etmeye çok meraklılar galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fransa başarıya doymuş demekki

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Yok artık Fransa, gerçekten ilginç bir karar.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

2oo6da Zidane sayesinde geldiler Finale heralde hala o krediyi tüketiyor Domenech neyse Gomis-Anelka-ßenzema v 7 defans ile takılırlar yine 2o1o'da da...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olacak şey değil harbiden Belki uygun bir aday bulurlarsa kovarlar bu karar ciddi alınmış bir karar değilidir umarım

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Bu adamın yerinde olsam kendim istifa ederdim, hatta intihar ederdim fransayı ne hallere getirdi.yüssüzlük sınır tanımıyor malesef...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

2010 da gruplara kalırsak bakarsınız Fransa düşebilir. iyi iyi kalsın bu adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

'yuh' diyorum başka hiç bir şey demiyorum.. Fransizların futbol anlayışı çok değişmiş ya da domenech'in federasyon ile arasında bi bağ var akrabalık vesaire

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Saçmalamışlar, Makalele - Toulalan'ın olacağını biliyordum, turnuva başlamadan yazdım, adamın vizyonu bu kadar, iki tane stoper özellikle önlibero ile oynarsan olacağı odur..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Attıkları 1 gol ve aldıkları 1 puan onları tatmin etmiş olmalı ki devam kararı çıkmış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

oo fransa bu falcıyla devam ederse daha çok turnuvadan madara olup geri döner insan burçlara göre kadro kurarmı yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bu adam anlaşılan rennes nehrine atlamaya değil tatil yapmaya gidecek..benimde arkamda fransa futbol federasyonu olsa ve fazlasıyla yüzsüz olsam ben de devam ederdim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Demek ki hedefleri Euro 2040,Dünya Kupası 2050 falan (:

neremle güleyım bu habere zaten mahalle takımına döndüler işe bak koskoca fransayla dalga geciyoruz
    Last edited by GeNç KaRTaL : 01.Temmuz.2008 at 22:24 Reason: Yazı türkçeye çevrilmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

daha ne bi rakipten kurtuLuyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Fransa demek gidişattan memnun.Bu kadar rezil futbol oynuyorlar ama sorun yok onlar için.2010 Dünya kupası demişinizde ne malum Fransa'nın kupaya katılacağıGruplarında Avusturya, Sırbistan, Romanya var.Bu takımların şansları yanlarında olursa Fransa saf dışı kalır.Umarım öyle olur..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Mesaj Yetkileri