arkadaşlar siz hiç fatih terim in fener veya bşk gittiğini gördünüzmü veya oguz çetin in gs gittiğini...
arkadaşlar siz hiç fatih terim in fener veya bşk gittiğini gördünüzmü veya oguz çetin in gs gittiğini...
hayir.bana hic denk gelmedi
hayır hiç görmedim
bana denk geldi
oğuzun gs ye geldiğini gördüm kardeşim..
f.terim bende real madridde![]()
Hiç görmedim![]()
Bende Fatih Terim Real Madrid'i çalıştırıyor
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Hayır hiç görmedim...
Bende bir ara Gaziantep'i çalıştırıyordu yıl 2010 falandı...
Terim şu an Werder Bremen'de...![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bende Liverpool'da ve CL aldı![]()
(/s)
bende besiktasa gelmisti bi yil 2009 du yanlis hatirlamiyorsam
Senol güneş fenerbahceye gordum sora bjk oguz cetın baskada yok....
Bende Fatih Hoca sürekli yer değiştiriyor valla.![]()
2007-2008 sezonunda benim milli takımın başına geçmemle, Fatih Hoca'da Tottenham'la imzalayarak 2 yıl boyunca orada kaldı. Sonrasında Galatasaray'la imzalayan Fatih Hoca, GS'ye ruh getirdi. Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne kadar GS'yi getiren Fatih Hoca, Roma'yı eleyerek yarı finale yükseldi. Roma t.d.ünün görevine bu maçtan sonra son verildi(Ligde de berbatlardı.) Sonrasında Fatih Hoca, çok garip bir şekilde Çeyrek Finalde elediği Roma'nın başına geçti. Roma'da sadece yarım sezon kalan Fatih Hoca, TSL'nin yükselen yıldızı Maltepespor'la imzaladı. Bu sırada Manchester Utd. den artık emekli olan Ferguson'un yerine aday aranırken, daha Maltepe'de 1 ayını doldurmamış olan Terim'e teklif götürüldü ve Terim Manchester Utd. ile imzaladı. Ligde hiçbir başarı gösteremese de Manchester United takımıyla UEFA kaldıran Fatih Terim'in son durağı AC Milan. Artık nereye gider bilemiyorum. Ben ise bu kariyerde Chelsea takımını yönetiyorum. Fakat Fatih Hoca'yı da hep takip ederim.
Bu arada boş konuşmayalım.İşte SS;
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
maltepe de bi ay çalışıp satışı koymuş
maltepe den manchester a hikayeye bak bea![]()
Yok hiç görmedim.Benim oyunda GS'ye geliyor ve gitmiyor.
![]()
Ben görmüştüm bir kere.Fener'e gitmişti Fatih Terim.Ama oldu baya.Eski oyunlarımdaydı.
Bende fatıh terım bi ara liverpool a gitti ama oguz cetin nerdeyse tüm avrupayı dolastı eski ooyunda:d
ben oyuna iki menejerle girip birini Türkiye ye birini Gs ye alıp hemen Fatih Terim i Galatasaray a Baş Ant. yapıyorum.
bende de fener lincoln ile ilgilendi ama schelka satmadı
ama bana da satmadı![]()
oğuz Çeten Bjk'ye gitmişti bende..
hiç rastlamadım
bende fatih terim fulham(yanlis yazmis olabilirim) a gitti ama ordan kovdularen son napti bilmiom oguz cetin besiktasta senol gunes gs de
Maltepespor, oyunda çok iyi bir takım. Ben oyuna Türkiye teknik direktörü olarak girdim. Orada başarı aldım. Sonra bir baktımki İlçesinde oturduğum takımım Maltepe TÜRK TELEKOM LİG A'ya çıkmış. Bir kulüp yöneteyim diyerekten onu aldım. İlk senemde 1.olduk, Türkiye Kupası'nı aldık ve TSL'ye çıktık. Milli Takımda birçok genç araştırması yapmıştım. 20-21 yaşında ve takımlarında Genç Statüsünde oynayan Türkler ve yabancılardan birçok transfer yaptım. Sonraları onlar baya bir ünlü oldular.Maltepe ile UEFA'yı kaldırdıktan sonra onlar kapışıldılar, Maltepe'de zengin oldu. O zaman ben İngiltere'deydim.
Ve artık TSL'nin 5.büyükleriydiler. Bende Premier Lige gittim. Blackburn'de 1 sezon kaldım. Şimdi Chelsea'deyim(2.sezonum.) Böyle ilginç bir kariyer işte.
Fatih Hoca'da Maltepe'yi ondan seçmişti, fakat ManU'yu da reddetmedi. O gittikten sonra yerine Ancelotti geldi Maltepe'ye.
Ve TSL'de 2.şampiyonluklarını aldılar.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bülent Korkmaz ın Fb'ye geldiğini gördüm...
benim de bir önceki oyunumda bülent fb ye gitti şimdiki oyunumda da nedense benden nefret ediyor
Şenol Güneş GS'ye geldi...