bende sıfır tane sakat varmodifier sağolsun ben nedense hilesiz oyun sevmiyorum her oyunda mutlaka hile yapıyorum huyum kurusun
![]()
yaw gs menajeri iken 10-15 tane vardı bende bıraktım gençlerbirliğine geldim![]()
Ben rekoru Valensia dayken kırdım... 14sakat...
arkadaşım benim başıma trabzon sporda gelmişti 8 sakat vardı.bu arada senin skin hangisi..
Gençlere yönelve acilen doktor yada uzman al
![]()
Benim rekor 12 filan
Benim Beşiktaş'la 8 di rekor![]()
benimde rekor 12 -15 arası değısıyordu batuhanın sayesınde![]()
Yeter Bu Sakatlik Isi Yaa
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çözüm şu:
Doktor olarak önce Gianni Nanni'ye teklif götürün. Sakatlık haberinde 2 hafta yazan sakatlığı bile 1 haftada iyileştirir. 2 aylık sakatlıklar 3 haftada biter. O olmazsa Rodolfo Tavana. O da iyidir.
Antreman kategorisinde antrenörlerinize çok fazla iş vermeyin. Onları otomatik görevlendirin ki hepsi belli sayıda program ile ilgilensin.
Oyuncularınza çok fazla dayanıklılık ve aerobik antremanı yaptırmayın.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ben fener ile oynuyorum ve ligin ilk 5 haftasından sonra hiçbir maça tam kadro çıkamadım
everton la sakatliklar yuzunden 3. oldum cok cabuk sakatlaniyorlar hatta bi oyuncu aldim
cabayeadam in ilk maci 2. yarida oyuna surdum adam 7 ile 9 ay arasi sakatlandi
mayina bassa bu kadar uzun surmez tedavsi
bende 7 tane vardı 6sını 11di
bende 30 oyuncu wardı vestel manisada 16 kişiyle maçaçıktım gerisi sakat çok oyuncunuz olsun kadronuzda yoksa basınız çok agrıo
İşe iyi yanından bak ya 11 olsaydı?1 kişi=1kişi![]()
bende 8 cezalı ve 8 sakat oyuncu vardı kupa finali öncesinde
maç için paftan kaleci çıkardım![]()
benim arsenaldeyken 8-9 sakat vardı hepside yıldızdı