Merhabalar TSI..Yeni bir maceraya yelken açtım.Malum tek başına ortak kariyer kesmiyor insanı.İspanya ortak kariyere devam edeceğim gibi,burada da kariyer yazacağım.Beni bilen bilir.Kariyerlerim uzun olmuştur.O yüzden meraklanmayalım.Gayet uzun,soluklu olan bu maceramı burada sizlerle paylaşacağım.Bu arada bu maceramın takipçilerine benden süprizlerde olacak.Sizi yeni maceramla başbaşa bırakıyorum.
----------------------------------------------------------------------------

18.06.2006-Bahçeşehir-İstanbul

Annesi:Oğlum,uzun yıllar Almanya'daki antrenörlük okulunda okudun.Çokta başarılıydın orada.Tutturdun ben dönecem memleketime diye.Döndün bak.Ne oldu?İşsizlik senide vurdu oğlum.İş bulamıyorsun.
Mert:Sorma Anne.En çokta işsiz bir menejer olmak koyuyor bana.İşsizlik canıma tak etti artık.
Annesi:Oğlum burası Türkiye.Ülkemizde geçim şartları çok zor malesef.Bak babanla bana.Yıllardır emekli maaşımızla aynı evimizde kiralık olarak kıtı kıtına oturuyoruz.
Mert:Değişecek anne.Makus talihimizi yeneceğim.
Annesi:Boşver oğlum takma kafana.Gel otur sofrayada kahvaltımızı yapalım.

Annesi ile yaptığı konuşma çok Mert'i etkilemiştir.
-----------------------------------------------------------------

18.06.2006-Taksim-İstanbul

Mert:
(Kendi kendine konuşarak)Aa şu karşıdaki kuzen Serkan değil mi yahu?Evet bu o.Serkaan.
Serkan:Vaay kuzen.Naber yahu uzun zaman oldu görüşmeyeli.Ne yapıyorsun burada?
Mert:Sorma yahu.İşsizlik canıma tak etti.İşsiz bir menejer olmak canımı sıkıyor be kuzen.
Serkan:Abi sıkma canını.Sana bir müjde vereceğim.Stadı buralara yakın olan bir takım varmış burada neydi ya adını unuttum?
Mert:Beşiktaş?Galatasaray?
Serkan:Yok be 2.ligde takım.He hatırladım adını.Kasımpaşaspor.Menejer arıyorlarmış.Aldığım duyumlara göre Rıdvan Dilmen,Werner Lorant gibi tecrübeli menejerlere teklif götürmüşler,fakat olumsuz yanıt almışlar.Gidip bir görüşelim şimdi istersen he.
Mert:Heyecanlandırdın beni kuzen.Hadi koş gidelim.
Serkan:Dur dur yavaş koşma yetişemiyorum.
----------------------------------------------------------------------
Bundan sonrakinde...
Başkanla yapılan görüşme ve daha fazlası....