Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: Kayserispor Kariyeri

Default Kayserispor Kariyeri

Bugün Elhadji maxi update'yi kurdum. Yeni kariyerime de Türkiye Türkcell Süper Ligi'nden başlamaya karar verdim. Çünkü Burak abinin güncellemesinden faydalanmış olmak istedim. TSL'de fazla uğraşmadım takım bulmak için. 2-3 takım vardı kafamda. Ankaraspor, Gençlerbirliği ve Kayserispor idi bu takımlar. İçlerinde en ağır basanı yani Sarı-Kırmızılıları seçtim. Kadrosuyla da beni cezbetmişti Kayserispor...

Takım Hakkında Bilgiler:

Yazdığına göre, Gençlerbirliği imiş Kayseri'nin rakibi. Bu nereden kaynaklanıyor ki? Aynı sıralar için mücadele ettiklerinden mi acaba?...

Sırada:
    Transfer bütçesi, kullanacağım taktik ve hazırlık programı

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Başarılar Ertuğrul.Bence başarı sağlamak istiyorsan yabancılarla yollarını ayırmalısın.

Başarılar Dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Burak abimin yaması ile zaten alınacak ilk takım Kayserispordur

Çok fazla inceleme yapılan ve düzenlenen bir takım Kayseri bu yamada.Oldukçe gerçekçi oldu takım zaten.

Başarılar dilerim Ertuğrul umarım başarılı olursun...

Bu arada G.Birliği konusuna da gelince.Eskiden beri süre gelen 3-4 büyüklerin yanına en çok yaklaşan takım olan G.Birliği'nin yerini şimdi Kayseri aldı da ondan galiba...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Takım İnter-Toto'da da mücadele edeceğinden ötürü hazırlık maçlarından birkaçını iptal ettim. Birkaçı da otomatik olarak iptal oldu. Sezon öncesinde sadece 2 hazırlık maçı oynayabildi takım.

Sezon öcnesi gelişen oalyları(Maçları) burada yazıp bitireceğim. İntertoto maçlarının ve hazırlık maçarının ekran görüntülerini almayı unuttuğum için sadece akılda kaldığı kadarıyla yazıyorum. İleride alıp eklerim resimleri.

Gelelim konuya. İlk maç İntertoto'da..

Rakip: Marsaxlokk (Ora nere lan! dediğinizi duyar gibi oluyorum. Ben de bilmiyorum Malta'nın bir takımı)

Zayıf rakip karşısında fazla kasmya gerek yok diye düşünerek ve de sakatlanmasınlar diye Gökhan-Mehmet-Bülent-Fatih-İlhan gibi isimleri oyuna sürmedim.

Masaxlokk 1 şut bile çekemedi. 2-0 kazandığımız maçta Özgürcan yıldızlaştı. Diğer gol Ragıp'tan geldi.

Rövanş: Bu sefer hazırlık maçı olsun bari diyerekten Gökhan Ünal'a şans verdim. Bu maçtan da 2-0 galip ayrıldık. İlk golü yaklaşık 25 metreden kendi kalelerine attılar Diğer gol Kral'dan geldi.

Bu iki maçın arasında Dumbarton takımıyla bir hazırlık maçı yaptık. Yedeklerim 4 atmayı başardı! Ama ilk golü onlar bulmuştu. Maç 1-4 sonuçlanırken bütün goller ilk yarıda geldi.

Böylece İntertoto'da tur atamıştık. Ama o da ne??
    Sıradaki rakip: Newcastle UTD!..

Bu eşleşmenin üstüne kara haber doktorlardan geldi:

Şok Şok Şok! Mehmet Topuz 2 Ay Yok!..

Sezon açılışına ve 3-4 maça yetişemeyecek. Sağ kanatta Bülent-Uğur(Tayfun) oynayacaklar demek oluyor bu.

Sırada
    Birkaç transfer ve Newcastle maçları

Kolay gelsin Ertuğrul.. Şimdiden başarılar, takip edeceğim..

Nesil
    2006
    Yer
    -

Başarılar... Elhadji maxi update ile Kayseri'nin transfer bütçesi iyimiş

Evet iyi..

Transfer Bütçesi:

Kayseri yönetiminden ek bütçe talebinde de bulunarak bu kadar paray sahip oldum. Bu parayla neler yapılmaz ki! Emin olun Galatasaray'dan aldığım 13,5 Milyon ile bu kadar zevkli bir oyun ve takım kuracağımı zannetmiyorum.

"Bu kadar parayı aldınız. Sizden bunu bekleriz." dedi yönetim ve taraftar:

"Avrupa kupalarına katılın. Ligi iyi bir yerde bitirin"

İnşallah yüzlerini kara çıkartmayacağım!

Colin Kazım-Richards Kayseri'de!
    Ben de hemen transfer girişimlerine başladım. İlk transfer CKR oldu. Kazım için Sheffield'a tamı tamına 425bin papel saydım. Değer mi? Bilemiyorm zaman gösterecek. Kazım'ın mukavelesi 4 yıllık.

Gurbetçi Hamit de tamam!

18 yaşındaki Hamit Yıldız, Hollanda'nın Volendam takımından getirildi. Hollanda ve Türk vatandaşlığı bulunuyor. Bence geleceği parlak.
    O da Kazım'dan 2 gün sonra imzaladı sözleşmeyi. Bonservisi için sadece 10Bin Euro ödendi. 5 yıllık anlaşma sağlandı.

Jose Sosa ve Faruk Bayar...
    Bu iki genç isim aynı saatarde Hamit transferinin ertesi günü sözleşmeleri imzaladılar. İkisi de 5 yıllık mukavele yaparkençok mutlu olduklarını dile getirdiler. Estudianes'e 900bin G.Antepsor'a ise 1.1 Milyon Euro ödendi.

Transferlerimiz sürecek!

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

transfer olarak jose sosa dışındakileri beğenemedim valla ben sen bu takıma iyi bir kelcei dc ve ml alsan ek olarak yeter ilk sezon birde leoyu yollayıp iyi bir santrafor alabilirsin mesela ekvatordan aguistin delgado

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    transfer olarak jose sosa dışındakileri beğenemedim valla ben sen bu takıma iyi bir kelcei dc ve ml alsan ek olarak yeter ilk sezon birde leoyu yollayıp iyi bir santrafor alabilirsin mesela ekvatordan aguistin delgado
    Sosa dışındakiler derken kazım-hamit-faruk..

Faruk'un iyi iş yapacağını düşünüyorum. Çünkü yedek olacak
    Transfer bombam SOL BEK veya ORTA SAHA olacak.

Hamit de daha genç fazla kişi tanımıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Başarılar yeni kariyer yeni heyecan....

Nesil
    2006
    Yer
    -

Sosa moda olmuş herkes alıyor valla

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ertuğrul başarılar diliyorum. Kayserispor iyi seçim olmuş. Sol beke Sivasspor' dan Hayrettin' i almanı tavsiye ediyorum. Yedeğe de Kasımpaşa' dan Alpaslan Kartal' ı ya da Diyarbakırspor' dan Ersin Güreler' i alabilirsin. Faruk' un yedeği olur bunlar. Forvete Erhan Küçük' ü almalısın Kasımaşa' dan. Defansa alternatif olarak Kocaeli' den Mehmet Kahriman olabilir. Yasir Elmacı' yı alabilirsin Sivas' tan. Şimdilik bu kadar yeter kadroyu derinleştirmen için.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Başarılar...
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

omer-faruk-14 Misafir

Yeni bir kariyer daha! Başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Basarilar Dilerim Biliyorsun Bende Kayseriyi Yonetiyorum Takima Bir Dc Sart Diye Dusunuyorum Ben Biliyorsun Garayi Aldim Bence Oraya Ve Orta Sahanin Ortasina Takviye Sart Basarilar Dilerim Yeni Kariyerinde.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Sosa moda olmuş herkez alıyor valla
    Jose Sosa'yı kim sevmez
    Sadece profiline baksan hayran olursun 20 yaşındaki bu gence..

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Ertuğrul başarılar diliyorum. Kayserispor iyi seçim olmuş. Sol beke Sivasspor' dan Hayrettin' i almanı tavsiye ediyorum. Yedeğe de Kasımpaşa' dan Alpaslan Kartal' ı ya da Diyarbakırspor' dan Ersin Güreler' i alabilirsin. Faruk' un yedeği olur bunlar. Forvete Erhan Küçük' ü almalısın Kasımaşa' dan. Defansa alternatif olarak Kocaeli' den Mehmet Kahriman olabilir. Yasir Elmacı' yı alabilirsin Sivas' tan. Şimdilik bu kadar yeter kadroyu derinleştirmen için.
    Teşekkür ederim Burak abi. Bu önerilerin doğrulturunda Faruk'u ilk 11'e koyup yedekleri senin önerdiğin oyunculardan yapacağım. Ama Leo İglesias'ı göndermek için de bir sol bek kattım takıma. Takas önerdiler çünkü. O yüzden bu isimlerden birini alacağım. Defans için de 1 isimle anlaştım. Genç Hamit de var. Ama bunlardan biri de gelse fena olmaz. O zaman şimdilik hedef bir orta saha...

Hücuma Nijeryalı Edu!
    Tam adı: Chinedu Obasi Ogbuke
    Norveç'in Lyn takımında forma giyen Nijeryalı genç Hücumcu artık Kayserispor'da. Genç isim 4 yıllık sözleşmeye imzasını attı. Bu transfer ile birlikte Kayserispor'un kasasından şu ana kadar yaklaşık 4 Milyon Euro çıkmış oldu. Edu'nun bonsevisi ise 1.7 Milyon Euro. Şu ana kadar gelenler içinde en pahalı transfer Nijeryalı oyuncu oldu. Hem forvette, hem ofansif orta sahada, hem de sağ açıkta oynayabilen Edu'nun forma savaşında en büyük rakibi Kazım olacak.

Edu'nun transfer edildiği gün de kaleci Tevfik Altıok 60Bin Euro bonservis bedeli karşılığında Bursaspor'a trasnfer oldu.

Bu transferlerin ardından Newcastle maçları geldi çattı!...
    Mehmet Topuz'un eksikkliğin hissedeceğimiz maçlardı bunlar.

İlk Maç deplasmanda idi. Kapandık ve kontralarla gol aradık. Newcastle'da Emre,Parker,Duff,N'zogbia ve Martins sakattı. Ama Shay Given hepsine bedeldi sanki. Hiçbir şutumuz çizgiyi geçemedi. Maç sonunda -kapanıp kontra oynamamaıza rağmen- onlardan daha fazla pozisyona girsiğimiz ortadaydı.
    Maçın adamı Aydın Toscalı oldu. 0-0 lık skorla Türkiye'ye döndük. Ama bu skor bizi tatmin edememişti. İşimiz zordu, Mehmet ve Bülent yoktu...

Rövanşta acımadan geçrsin turu..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar Ertuğrul. Portekiz kariyeri bitiverdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Başarılar Ertuğrul.İnşallah turu de geçersin.Transferler de fena değil.

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Rövanşta acımadan geçrsin turu..
    Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Başarılar Ertuğrul. Portekiz kariyeri bitiverdi.
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Başarılar Ertuğrul.İnşallah turu de geçersin.Transferler de fena değil.
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Diğer maçta Martins-Duff-Parker-Emre iyileşiyor

Ayrıca transferlerimiz daha bitmedi. Çok önemli bir MC-DMC ile anlaşmak üzereyiz.
    Sol Bek bombası Nuno Valente idi. Everton ile anlaştım. Kontratta benim verebileceğimden (Yıllık) 50bin euro daha fazla istedi. Ben de imzalama bedelini artırdım, primleri artırdım. Sonra kontratı beğenmedi ama görüşmeler sürsün dedi. Bu sefer de yakın gelecekte Kayserispor'da oynamayacağını belirtti. Nuno ile görüşmeler bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sana guveniyoruz Ertugrul
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Hadi ya.Üzüldüm ktü olmuş Valente olayıOlsun kendi kaybeder Kayseri'ye gelmemekle

Bir an çok heyecanlandım Valente geliyor diye
    31-32 yaşındaki bu adam rakibin sağ kanadının korkulu rüyası olur demiştim. Ama artık Faruk birşeyler yapsın

Birazdan bir turnuva maçım var. Ondan sonra yazacağım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İntertoto'ya veda...
    Newcastle Türkiye'ye bütün yıldızlarıyla geliyordu. İlk yarıda Kazım'ın sektirdiği top Martins'te kaldı. O da ceza alaına girip skoru 1-0 yaptı.
    İlk yarının son dakikası 45+1'de soldan korneri kullandık Sosa ile. Gökhan Ünal ile durum eşittlendi. İlk yarıyı berabere kapattık ama Newcastle fırtına gibiydi.

İkinciğ yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı iki takım da. Onlar Emre'yi soktu. Ben de Edu'yu oyuna aldım.
    Sol kanattan getirdikleri top Sibierski ile buluştu ve bitime 15-16 dk kala tekarar öne geçti İngiliz temsilcisi. 2 gol lazımdı bize..
    Soldan Fatih Ceylan getirdi ve ortaladı. Sonradan oyuna aldığım İlhan Parlak skoru eşitledi, bitime 5-6 dakika kala. Bundan sonraki ataklar sonuçsuzdu. Deplasman golü kuralı ile elenmişti Kayseri..

Totodan elendik ama önümüzdeki sezon iyi bir yerde bitirip tekrar Avrupa'ya gicedeğiz! Buna inanıyoruz.

Transfer Devam Ediyor!...
    Leo İglesias Bursa'ya..Doledo Serbest.
    Bursaspor satılık listesine koyduğum İglesias için 600bin Euro + Veli Acar teklifinde bulundu. Ben de kabul ettim kontenjan açmak için. Leo takıma veda ederken "Yeni bir forvet mi alınacak?" sorusu akılları karıştırdı.

Veli'nin de gelişiyle sol bekte Faruk&Veli ikilisi yer aldı. Buraya bir oyuncu daha getieceğim. Çünkü Faruk'u sol açıkta da oynatabilirim gerekirse.

Kayseri Transferde Hız Kesmedi!

Defansın ortasındaki açığı Arjantinli Ezequiel Garay ile kapattı Ertuğrul Hoca. Garay sözleşmeyi imzalarken "Hedefleri olan bir kulübe geldim. İlk 4 içerisinde yer alıp önümüzdeki sezonda Avrupa'da mücadele vermek istiyoruz." şeklinde konuştu.
    Garay'ın bonservisi için kulübüne 2 Milyon Euro verildi. Garay 5 yıllık mukavele yaptı.

Daha önce de belirttiğim gibi Transfer Bombasını orta sahanın ortasına patlatacağım. Sezonun başlamasına az kaldı. Ligde kullanacağım taktikleri de burada göstereceğim.
    Bizi izlemeye devam edin..

Garay transferi iyi olmuş.İntertoto'ya veda etmene üzüldüm.Başarılar.

Türkiye Super Kupası Beşiktaş'ın:

Türkcell Süper Lig Başladı!.....

1.Hafta Mücadelesi:

Kayserispor - Konyaspor

89 ' da yediğimiz golle yıkıldık. Gökhan Ünal süper oynadı.

Maç Sonrası:

Muhabir: Hocam ilk maçta sahanızda kazanamadnız. Ne söyleyeceksiniz?
    Ertuğrul Topcu: Hiç.
    M: Nasıl hiç?
    E.T: Ne söyleyebilirim ki? 89'da yedik.
    M: Onu biz de biliyoz. Başka şeyler anlatın.
    E.T: Transfer yapacaz birkaç güne kadar. Ön libero bakınıyorum. Bildiğin var mı?
    M: HönK? Olmaz mı. Makelele'yi alın zaten adam Antalya'da.
    E.T: Yok ben Flamini'yi getiriyom.
    M: (Haddi leyn) Nasıl gelecekmiş Flamini?
    E.T: Uçaklaaaa.. Toplantım bitti. Haydi naş ben ağlamazkeeen..

Taraftara verdiğimiz bomba transfer sözünü tutmak için arayışlar sürüyor. Laf olsun diye almaktansa gereken yere alalım dedik ve bir ön libero bakınıyoruz şu an.

2.Haftada rakip: Ankaraspor...

Başarılar dilerim.

hehe konuşma harika olmuş.. İlk maç kötü olmuş ya beraberlik kendi sahanda ama toparlarsın. Bu arada şu ön liberoyu getir artık.. bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basarılar .

başarılar...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri