.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir sitede gördüm eğer bunlarsa benm hiç hoşuma gitmedi.sizin yorumlarınızı da bekliyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir sitede gördüm eğer bunlarsa benm hiç hoşuma gitmedi.sizin yorumlarınızı da bekliyorum.
Last edited by guarin14 : 01.Temmuz.2008 at 20:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bugün formalar baloda özel bir koreografi ile tanitilacak.Parcali formayi merak ediyorum (=
Güzel olmuş formalar![]()
Saat 19:00 da basladi balo,ilerleyen dakikalarda GSTV gösterir Canli olarak.Ozaman görürsün formalari,tanitima cikacak cünkü.
Bu formalari yönetim bugün parcali ile tanitacak ama iste önceden bazi kisiler tarafindan bu formalar sizdirildi,facebookta falan eklemisler formalarin resimlerini,oradan dagitilmis resimler iste.(=
Beyaz forma çok güzel ama turuncuyu beğenmedim malesef adidas sadece tasarımı değil renkleride iyi kullanamıyor
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Beyaz forma çok güzel . Sarı kırmızı parcalı tarafının üstünde sampiyon olunan yıllar yazılıymış sanırım. Turuncu pek bekledigim gibi olmamış. Taraftar cok daha güzellerini tasarlamıştı ama olmadı
Bu arada bu turuncu ve beyaz formanın gercek forma olup olmadığı da muamma. Store'yi arayan bazı taraftarlara yetkililer "evet onlar" derken; bazı yetkililer de "Onlar deneme amaclı yollananlar" demiş.
Bugun görecegiz bakalım.
Turuncu forma ve Fenerbahçe'nin turkuaz forması arasında sadece renk farkı var.Tasarımlar aynı.
turuncu çok uyduruk beyazı beğendim ama anlaşılan adidastan kurtulana kadar en iyisi bunlar olacak
Bence çok kötü olmuş.Biraz daha iyi tasarım olabilir..
Bence yeni sezon formaları sade ve hoş olmuş ama daha güzel tasarımlar olabilirdi.Kulüpler bu işi taraftarların seçimine bıraksalar iyi olacak aslında.
So what?
Saike
En azından şu turuncuyu hollandanın formasındaki turuncu gibi yapabilirlerdi bu çok koyu kötü bir turuncu olmuş
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
turuncu tam anlamıyla berbat olmus kimsede almaz
Parçalı !
Beyaz:
Turuncu:
Parcalı sonunda istedigimiz gibi olmuş. Tek kötü tarafı, avea nın cerceve içinde olması. Parcalıyı cok begendim..
Turuncu da tam beklenilen gibi olmasa da yine de fena degil.. Beyaz forma da bence gayet güzel.
turuncu forma trabzon formasını andırıyor
Parçalı forma gayet güzel olmuş en çok onu beğendim ama bu avea yazıları her geçen sene dahada büyüyor birde bu sene dışına çerçeve yapmışlar sanki araba plakası gibi duruyor formanın güzelliğini bozuyor
Turuncu formada birde ülker yazınca çokonata benzemişzaten turuncuyu pek fazla giymez bizim turkuaz gibi 2-3 maçta giyerler diye tahmin ediyorum.Parçalı forma çok güzel olmuş...
Parçalı dehşet olmuş. Yıllardır buna hasrettik. Helal olsun yönetime.![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Parçalı altına beyaz şort + Metin Oktay ve 2000 UEFA dönemi yazı fontu --> Tadından yenmez.![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Parcali ve Beyaz forma favorilerim,2sini de alacagim(=
Bende Store'lara gelir gelmez PARÇALI ve Beyaz formadan alacağım, sabırsızlanıyorum.![]()
Turuncu forma çokta iyi değil.. Parçalı gerçketen çok iyi olmuş
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
arkadaşlar zevkler ve renkler tartişılmaz ama turuncu iğrenç olmuş öbürleride idare eder bizim en güzel formamız bana göre uefa kupasını kazandığımız sene giydigimiz beyaz forma ve siyah ağırlıklı ortası sar-kırmızı olan formaydı resim koymayı bilmiyorum ama o formaları hatırlayanlar bana hak verecektir
Turuncu formanın iğrenç olduğuna katılıyorum...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
haklısın, tartışılmayacak şeyler vardır ancak uzun süredir şeritsiz, uzantısız, eğri büğrü sivri uçlu çizgisiz Parçalı formamız yoktu. bu nedenle bu sefer çok güzel olduğunu düşünüyorum Parçalı'nın..
beyaz'ın dizaynı güzel ve sade bir forma, üç çubuklu forma çok ta kendini belli etmese de ayrı bir havası var bence.
aralarında en vasatı turuncu olmuş [diğerlerine göre], oldukça sade yapılmış.
Turuncu rengi nerden çıktı arkadaşlar benim bildiği GS renkleri: Sarı,Kırmızı,Beyaz,Siyah ???
Futbolcu Bilgileri
Last edited by Nedvedmania : 02.Temmuz.2008 at 10:12
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Turuncu kötü olmuş adidas gibi bir firma böyle tasarım yapıyorsa söylenecek fazla birşey yok demektir.
turuncu forma benim pek hosuma gitmedi
ama beyaz gercekten hos olmus
birde bildigim kadariyla GS forma ya da amblem renklerinde beyaz su an yok ama ilk kurulan takimin renkleri turk bayragindan esinlenilerek kirmizi-beyaz olarak tasarlanmisti
sonradan degistirilmis sari -kirmizi olmus
bir kazadan sonradan sonra siyah renk resmi olmasa da ambleme eklenmistir