Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Galatasaray 2008-2009 formaları

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Default Galatasaray 2008-2009 formaları

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir sitede gördüm eğer bunlarsa benm hiç hoşuma gitmedi.sizin yorumlarınızı da bekliyorum.
    Last edited by guarin14 : 01.Temmuz.2008 at 20:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bugün formalar baloda özel bir koreografi ile tanitilacak.Parcali formayi merak ediyorum (=

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bugün formalar baloda özel bir koreografi ile tanitilacak.Parcali formayi merak ediyorum (=
    saat kaçta?Ee bu formalar ne oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Güzel olmuş formalar

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    saat kaçta?Ee bu formalar ne oluyor
    Saat 19:00 da basladi balo,ilerleyen dakikalarda GSTV gösterir Canli olarak.Ozaman görürsün formalari,tanitima cikacak cünkü.

Bu formalari yönetim bugün parcali ile tanitacak ama iste önceden bazi kisiler tarafindan bu formalar sizdirildi,facebookta falan eklemisler formalarin resimlerini,oradan dagitilmis resimler iste.(=

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beyaz forma çok güzel . Sarı kırmızı parcalı tarafının üstünde sampiyon olunan yıllar yazılıymış sanırım. Turuncu pek bekledigim gibi olmamış. Taraftar cok daha güzellerini tasarlamıştı ama olmadı

Bu arada bu turuncu ve beyaz formanın gercek forma olup olmadığı da muamma. Store'yi arayan bazı taraftarlara yetkililer "evet onlar" derken; bazı yetkililer de "Onlar deneme amaclı yollananlar" demiş.

Bugun görecegiz bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Turuncu forma ve Fenerbahçe'nin turkuaz forması arasında sadece renk farkı var.Tasarımlar aynı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

turuncu çok uyduruk beyazı beğendim ama anlaşılan adidastan kurtulana kadar en iyisi bunlar olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence çok kötü olmuş.Biraz daha iyi tasarım olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence yeni sezon formaları sade ve hoş olmuş ama daha güzel tasarımlar olabilirdi.Kulüpler bu işi taraftarların seçimine bıraksalar iyi olacak aslında.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

turuncu tam anlamıyla berbat olmus kimsede almaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Parçalı !

Beyaz:

Turuncu:

Parcalı sonunda istedigimiz gibi olmuş. Tek kötü tarafı, avea nın cerceve içinde olması. Parcalıyı cok begendim..

Turuncu da tam beklenilen gibi olmasa da yine de fena degil.. Beyaz forma da bence gayet güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

turuncu forma trabzon formasını andırıyor

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Turuncu formada birde ülker yazınca çokonata benzemiş zaten turuncuyu pek fazla giymez bizim turkuaz gibi 2-3 maçta giyerler diye tahmin ediyorum.Parçalı forma çok güzel olmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Parçalı dehşet olmuş. Yıllardır buna hasrettik. Helal olsun yönetime.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Parçalı altına beyaz şort + Metin Oktay ve 2000 UEFA dönemi yazı fontu --> Tadından yenmez.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Parcali ve Beyaz forma favorilerim,2sini de alacagim(=

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bende Store'lara gelir gelmez PARÇALI ve Beyaz formadan alacağım, sabırsızlanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turuncu forma çokta iyi değil.. Parçalı gerçketen çok iyi olmuş
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Thumbs down

arkadaşlar zevkler ve renkler tartişılmaz ama turuncu iğrenç olmuş öbürleride idare eder bizim en güzel formamız bana göre uefa kupasını kazandığımız sene giydigimiz beyaz forma ve siyah ağırlıklı ortası sar-kırmızı olan formaydı resim koymayı bilmiyorum ama o formaları hatırlayanlar bana hak verecektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turuncu formanın iğrenç olduğuna katılıyorum...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by babba View Post
    arkadaşlar zevkler ve renkler tartişılmaz ama turuncu iğrenç olmuş öbürleride idare eder bizim en güzel formamız bana göre uefa kupasını kazandığımız sene giydigimiz beyaz forma ve siyah ağırlıklı ortası sar-kırmızı olan formaydı resim koymayı bilmiyorum ama o formaları hatırlayanlar bana hak verecektir
    haklısın, tartışılmayacak şeyler vardır ancak uzun süredir şeritsiz, uzantısız, eğri büğrü sivri uçlu çizgisiz Parçalı formamız yoktu. bu nedenle bu sefer çok güzel olduğunu düşünüyorum Parçalı'nın..

beyaz'ın dizaynı güzel ve sade bir forma, üç çubuklu forma çok ta kendini belli etmese de ayrı bir havası var bence.

aralarında en vasatı turuncu olmuş [diğerlerine göre], oldukça sade yapılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turuncu rengi nerden çıktı arkadaşlar benim bildiği GS renkleri: Sarı,Kırmızı,Beyaz,Siyah ???
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Turuncu rengi nerden çıktı arkadaşlar benim bildiği GS renkleri: Sarı,Kırmızı,Beyaz,Siyah ???
    Yanlış biliyormuşsun Galatasarayın renkleri sarı ve kırmızı dır siyahta yoktur beyazda ama siyahada beyazada alıştık zamanla şimdi sıra bunda kötüde olsa alışıcaz

ilk 3 forma süper ama 4. kötü olmuş turuncunun üstüne başka şeylerde ekleyebilirlerdi

Last edited by Nedvedmania : 02.Temmuz.2008 at 10:12
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Turuncu kötü olmuş adidas gibi bir firma böyle tasarım yapıyorsa söylenecek fazla birşey yok demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

turuncu forma benim pek hosuma gitmedi
    ama beyaz gercekten hos olmus

birde bildigim kadariyla GS forma ya da amblem renklerinde beyaz su an yok ama ilk kurulan takimin renkleri turk bayragindan esinlenilerek kirmizi-beyaz olarak tasarlanmisti
    sonradan degistirilmis sari -kirmizi olmus
    bir kazadan sonradan sonra siyah renk resmi olmasa da ambleme eklenmistir

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri