ya kaka yı 100m ye aldım bu normalmi yoksa kzık mı ydim eer kzık ediysem nası normal bir fiayata alabilirim örneği 60 m
ya kaka yı 100m ye aldım bu normalmi yoksa kzık mı ydim eer kzık ediysem nası normal bir fiayata alabilirim örneği 60 m
En az 70e alabilirdin zaten![]()
Hiç bişey anlamadım![]()
80m€ normalde Real veriyo vermiyo MilaN...
Yani 100 iyi almışsın normal...![]()
ronaldinhoyu 150M dolara aldım..
sen 100 M euro ya almıssın galiba...kakayı...hmm pahalı hep bu oyuncular ya...![]()
Transfer paraları için FM Genie Scout kullanın..Oyuncunun profilinde "Sale Value" diye bir şey var..Orada kaç paraya (Sterlin £) alabileceğiniz yazıyo..Ordaki rakamın 2-3 M aşşağısına da kulüp kabul ediyo..Kazık yemezsiniz böylece..
evet genie scout ya da FMM'yi kullanabilirsiniz ne kadara satılacagını ögrenmek için..
Arkadaşlara katılıyorum ama bence o programı kullanınca oyunun zevki kaçıyor. Siz hangi fiyata alınacağını zamanla öğrenseniz daha güzel olur, kanımca![]()
Valla hiç büyük kulüp yönetmediğim için yardımcı olamıcam bence sende bırak
kaka'yı ronaldinho'yu almayı al bir küçük kulüp oynunun tadına var ...
Öyle daha zevkli olur bence![]()
büyük kulup yönettim ama hiç de böyle transfere gerek duymadım çünkü kimse bana o parada transfer teklifinde bulunmadı bence kzzzzzzzzıııkkkk yemişsin gardaş o paraya 20 tane oyuncu alırdım ben![]()
kardeş remen kazık yemişsin...
abi resmen katliam yapmisin kazik yemisin adam sakatlandi mi otur agla ..
o kadar kıymetli futbolcu sakatlandımı hayatında hiç hile yapmamış birinin bile hile yapası gelir![]()
ben 66milyon dolara almıştım.bazı futbolcular üzgün oluyor artık yeni bir takım istiyor yazıyor o zaman alabilirdin
scout şike gibi oluo içime sindiremiom ben
o paralarla kaç tane genç yetenek alınırdı sen paranı sokağa atmışsın, onlar da sana kazık atmışş![]()