1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Samir Nasri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Samir Nasri

Samir Nasri

Samir Nasri (26 Haziran 1987).Cezayir asıllı Fransız futbolcu.Yaşam stili ve futbol stili bakımından vatandaşı ve dünyanın en iyi futbolcularından birisi olan Zinedine Zidane'ın veliahtı olarak gösterilmektedir.Zidane'da Cezayir doğumlu ancak Fransa vatandaşlığını seçmiştir. Nasri kariyerine Olympique Marseille takımında devam etmektedir.Ve bu takımın alt yapısında yetişmiştir.Ve kısa sürede Fransa Millî Futbol Takımı'na yükselmiştir.20 yaşında olmasına rağmen 7 maça çıkmıştır.Ve de 2 golü vardır.Bu iki golü Fas ve Gürcistan Millî Futbol Takımı'na atmıştır. 2008 yılında Arsenal'a transfer oldu ve buraya gelmesinin sebebini Arsen Wenger olarak söyledi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bakalım Zidane kadar iyi olabilecek mi ? O kadar olacağını sanmıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Arsenale gitti ben çok iyi şeyler bekliyorum Samir Nasriden inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz,tabikide her genç bir yetenek futbol idolleriyle kıyaslanıyor ama günümüz futbolu Zidanelar çıkaramaz bölge görev oyuncusu her iki yönü oynayan MCler oldu artık.Şu anda Zidanevari bir futbolcu sadece Diegoyu görüyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bence nasri n.h yeni zidan olur bence çok iyi bir futbolcu olacak umarım olurda ama zidane bambaşka.

wenger aldığı için zaten mutlaka bir yerlere gelecektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yeni Zidane yakıştırmasının kendisi üzerinde baskı yarattığını açıklamıştı. Kendine has çok şık çalımları var. Kumaşı çok kaliteli özellikle Wenger'in himayesinde Dünya futboluna önümüzdeki yıllarda damga vurabilir. Cezayir asıllı Müslüman olması nedeniyle sempati duyduğum oyunculardandır.

Last edited by TR.CaPTaiN : 27.Temmuz.2008 at 02:45
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Oyun yönünden bir kere Zidane ile alakası yok.Ama yetenekli bir oyuncu olduğu da aşikar

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Zidane'le kıyaslanamaz. Ama çok teknik bir futbolcu. Arsenalda iyi iler yapacağı kesin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zidane la alakası bile yok Ama wengerin eline geçtiğine göre önemli bi futbolcu olacağı kesin..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

yeni zidane'nin yön degiştirmesi oLan bir oLay bu,mevkiLeri v o mevkideki görevLeri tamamen zıt oLain iki oyuncu zidane iLe nasri...
    eger birisi yeni zidane oLacaksa b kişi GOURCUFFtur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok yetenekli bir oyuncu ama Zidane'la kıyaslamak tamamen yanlış bence.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İzlemekten zevk aldığım bir futbolcu..

Mesaj Yetkileri