1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Aranan kan: Cisse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Aranan kan: Cisse

Aranan kan: Cisse
    Yeni transfer Cisse, gösterdiği performans ile Avusturya kampının yükselen yıldızlarından biri oldu

Beşiktaş'ın yeni ön liberosu Cisse, Avusturya kampının ilk iki günündeki yükselen yıldızı oldu. Giunti ve Tayfur'dan sonra ön libero sıkıntısını bir türlü aşamayan, Kleberson'dan da verim alamayan siyah beyazlıların, aradığı ismin Cisse olduğu net bir şekilde ortaya çıktı. Cisse'yi, 5 maddede değerlendirdik:

SEMPATİK: Uzun boyu ve iri yapısına rağmen çok sempatik ve de sakin. Gazetecilerle ve teknik kadroyla şimdiden çok pozitif bir iletişim kurdu.

BASİT OYNUYOR: İdman yapmayı seviyor. Disiplinden taviz vermiyor. Orta sahada topu ayağında iyi saklıyor. Top kaybetme oranı çok düşük. Basit oynuyor.

TOP ÇALMA USTASI: Son iki idmanda çift kalelerde 8 top birden çaldı. Uzun boy ve ayağının avantajını iyi kullanıyor.

DERİNLEMESİNE OYNUYOR: Topu aldığında yanlara ve geriye oynamak yerine sürekli ileri oynamayı düşünüyor. Derinlemesine pasları ve hamleleri Ertuğrul Sağlam'ın yüzünü güldürdü.

SORUMLULUK SAHİBİ: Yeni olmasına rağmen tempolu geçen idmanda çok iyi çalışan İbrahim Akın ilerden geriye yardıma gelmeyince, takım arkadaşına müdahale etti. Hatasını gören İbrahim Akın, Cisse'ye "Haklısın. Özür dilerim" dedi. Orta sahanın yükünü sırtlamaya hazırlanan Cisse'nin aldığı bu sorumluluk büyük takdir topladı.

Kaynak: Sabah

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşallah yararlı olur.

Tam bir görev adamı... Takımımıza çok fatdalı olucağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben inanıyorum Cisse bize yararlı olacak.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha sahada göremedik ama bende yararlı olacağını düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

imza töreninde 16 numaralı forma ile poz vermişti cisse fakat sonra 18 numarayı giyeceği söylendi..
    16 / bursa
    taraftardan gelen baskıdan dolayı değiştiği yönünde bi haber okudum doğru mudur acep ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bence konuya gerek yoktu Zaten oyuncu degerlendirmeleri besıktas alanında yapılabilir Biz hep orda tartısıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok çok yararlı olacak Kim bilir seneye Avrupaya geri döner büyük paralara

Mesaj Yetkileri