Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Tottenham'la Premier Lig Yolları

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Tottenham'la Premier Lig Yolları

Öncelikle şunu belirteyim. Galatasaray kariyerim yeterli ilgiyi görmedi. Ben de onu yazmayı bırakma kararı aldım. Bu kariyerim de beklediğim ilgiyi görmezse bir daha kariyer paylaşmayı düşünmüyorum. Kimsenin okumadığı konular için ben dakikalarca oyuna ara veriyorum. Paylaşıyorum ama yorum yok, okuyan yok. Bu da insanı üzüyor. Neyse bu son çalışmam.

Ankara'da sıcak bir Temmuz günü yaşanıyordu. Futbolculuktan yeni emekli olan Göktuğ Şahbazoğlu, Ankara'da deniz olmadığından balkondan izleyecek gbirşey bulamıyordu .
    Göktuğ'un futbolculuk kariyeri birçok başarıyla geçmişti. Galatasaray'da futbola başlayıp tam 11 yaşında Florya'ya girmişti. 38 yaşına kadar da bir daha ayrılmamıştı. Ama Özhan Canaydın ona jübile bile yapmamıştı. Kıscası Göktuğ, Bülent Korkmaz'la aynı kaderi paylaşmıştı. Galatasaray'da birçok başarıya imza atan Göktuğ, başka hiçbir kulübe gitmeme kararı alıp emekli olmuştu.
    Neyse; biz sıcak Temmuz gününe dönelim. Göktuğ yanında telefonla oturuyordu. Birden telefon çaldı. Arayan Tottenham Hotspur'un başkanı Daniel Levy idi. Aralarında şu konuşma geçti:
    G: Alo.
    D: Hello, I am Daniel Levy. (Merhaba, ben Daniel Levy).
    G: Oh my god. Daniel, how are you? (Oha Daniel, nasılsın koçum?)
    D: I'm fine thanks, and you? (Ben iyiyim de bu ne samimiyet lan. )
    G: I'm fine too. What is your matter? Why did you phoned me? ( İdare et yahu. Hayırdır, hangi dağda kurt öldü?)
    D: I want you to manage my team. Do you want to work with us? (Ne kurtu, ne dağı lan . Bizim hoca satış koydu, bende seni takımın başında istiyorum. Ne diyorsun?)
    G: I want it so much. Thank you. (Bu iş paraya bakar )
    D: If you want it, you must come to London. (Lan ne paragöz adamsın, tamam gel Londra'ya anlaşırız.)
    G: OK. See you, Daniel. (Uçak parasını hesabıma.... Kapattı telefonu çakal )

1 gün sonra Londra White Hart Lane Stadyumunda:
    G: How much money are you going to give me per week? (Haftada kaç para vereceksin hoca, az verirsen gelmem)
    D: I'm going to give you 25,500 pound per week. (Tamam anlaşıldı. Sen paragöz herifin tekisin. Haftada 25,500 pound konuşur hacı.)
    G: Ok. I accept it. How much money are you going to give for transfer? (Of Of Of. Paraya bak be. Eşek yüküyle para. Kabul ediyorum da, transfere kaç para veriyorsun hacı?)
    D: I'm going to give 14 Million Pound for transfer. (Lan amma masraf çıkarttın bana. Neyse transfer için 14 Milyon pound veriyorum. Kabul mü la?)
    G: Oh, it's very good. O.K. (Kabul hacı. Süper paraymış.)

Göktuğ Şahbazoğlu ile anlaşılmıştı. İşte Türk ve İngiliz basınından haberler:

Göktuğ Şahbazoğlu Tottenham ile anlaştı. Haftada 25,500 pound alacak olan Göktuğ Hoca 14 milyon pound transfer bütçesine sahip.

Göktuğ Şahbazoğlu, Siyah Örümcek Adam köstümü giyip Tottenham'ın başına geçti .

Birazdan transferlerle birlikte buradayız. Tabi yorum yazarsanız.......

Priemier League zordur.Hayırlı olsun.Başarılar Dilerim Tottenham'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Basarilar Dilerim Bu Arada Konusmalar Cok Guzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başarılar..konuşmalar güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

güzel başlangıç transferler de güzel olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Tottenham takımına 7 kişi gelmiş, 6 kişi ise yollanmıştı. İşte gelenler ve gidenler.

Gidenler:

Jermaine Jenas AMRC 4,5 Milyon Pound Middlesbrough

Lee Young-Pyo D/WBRL 2,5 Milyon Pound Rangers

Steed Malbranque AMRC 1 Milyon Pound Arsenal

Paul Robinson GK 3 Milyon Pound FC Bayern

Paul Stalteri D/WBR 1 Milyon Pound Middlesbrough

Teemu Tainio MC 2 Milyon Pound Blackburn
    Toplam 14 Milyon Pound

Gelenler:

Kerlon Moura Souza AM/FC 9,5 Milyon Pound Cruzeiro

Kevin Larsen DL,AML 500.000 Pound Lyn

Andres Guardado WBL, AML 3,1 Milyon Pound Atlas

Luka Modric AMRLC 2 Milyon Dinamo

Anthony Vanden Borre DRC,WB/MR 2,5 Milyon Anderlecht

Carlos Idriss Kameni GK 8,25 Milyon Pound Espanyol

Ben Amos GK 55.000 Pound Manchester United

Birazdan kadro ve diziliş........

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

güzel transfelerr kafasıyla top sektirerek adam geçen kerlonu da almışsın

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

guzel bi kariyer olck gibi geldi.hele baskanla muhabbete bittim

Transferler güzel olmuş başarılar dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transferler Guzel Basarilar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

basarilar.guzel gidior.

omer-faruk-14 Misafir

Yeni kariyerinde başarılar dilerim. Güzel transferler yapmışsın. Bu arada sana bir futbolcu önerim var: Andre Doudin(ST); bedelsiz olarak alıyorssun, tazminatta yok.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

takip edeceğim............

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Yeni kariyerinde başarılar dilerim. Güzel transferler yapmışsın. Bu arada sana bir futbolcu önerim var: Andre Doudin(ST); bedelsiz olarak alıyorssun, tazminatta yok.
    Doudin için tazminat ödeniyor.. 300bin yaklaşık.

güzel başlangıç.kariyerinde başarılar.en sevdiğim takımlardan birisi tottenham.bir çok başarıya imza attık zamanında. white hart lane in yolları taştan..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Öncelikle transfer sezonunun bitimiyle şekillenen kadro ve dizilişim:

Premier Ligde İlk 6 Maçı Oynadık. İşte Sonuçlar:
    1. Maç:

2. Maç:

3. Maç:

4. Maç:

5. Maç:

6. Maç:

Uefa 1. Tur maçları da oynanmıştı.
    1. Maç:

Rövanş Maçı:

Birazdan yeni maçlar detaylarıyla karşınızda olabilir. Tabi hızlı yorum yazarsanız .....

tebrikler iyi bir başlangıç yapmışsın.başarılar.taktiğini beğendiğimi söylemeliyim.tandem sağlam zaten her türlü.kolay gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sağol Husinho. Elimden geleni yapıyorum takım için. DMC olarak Zokora'yı pek beğenmedim. Her an yerini Huddlestone'a bırakabilir . Neyse, anlatmaya devam....
    Kerlon'u getirdikten sonra potansiyelinin kaç olduğunu merak ettim. Açtım Fm Scout programını. Bakın bakalım kaçmış Kerlon'un potansiyeli:

Oyuncuları çok ucuza satmışsın ya.Hele Robinson...

Güzel gidiyorsun da biraz fazla beraberlik almissin Gene de takimin ilerleyen haftalarda daha iyi olacaktir.Transferlerini begendim.

Bu arada konusmalar cok komik

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Kerlon cok süper olacak, güzel gidiyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bilgisayardaki bir hatadan dolayı yukarıda yazdığım 7. maç oynandıktan sonra oyun kapandı. Onun için 7. hafta maçını tekrar oynamak zorunda kaldım. İşte sonuç:

Maç benim adıma kolay geçti. Lennon patlama yaptı. Attıklarım dışında 3-4 pozisyon daha atılabilecek pozisyon vardı. Manchester City 2 pozisyona girdi, ikisinde de Kameni başarılıydı.
    Birazdan yeni maçlarla birlikteyiz........

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Güzel sonuçlar almışsın tebrikler kadron da harika olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

İlerleyen haftalarda daha iyi olursun.Şu ana kadarda güzel gidiyorsun zaten.Transferler çok iyi olmuş.Devamını bekliyoruz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ne yaparsam yapayım olmuyor. İnanılmaz goller yiyorum. Bir hafta defansın biri hata yapıyor. Diğer hafta da öteki devam ettiriyor. Yediğimden fazlasını en az 2 gol atmadan maç kazanamıyorum. İşte 8. hafta maçı:

Maç benim açımdan iyi gidiyordu. 50'de Bebatov'la golü buldum. 60'da Nonda karşılık verdi. 90'da Berbatov'un kafası direkten döndü. Bir penaltım verilmedi. Böylelikle ligdeki 5. beraberliğimi aldım.
    Birazdan UEFA Kupası Grubum ve İlk maç karşınızda olacak......

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Iyi Gidiyosuun Insallah Daha Da Basarili Olursun

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

maclarin genelde gollu gecio

Su an Besiktas tayim.Besiktas bittigi zaman tottenham la kariyer yapicam burda da yayinlicam. Seni dikkatle takip edicem.Sezon ortasinda begenmedigin oyunculari yazarsan sevinirim

dostum dawson un yerine biraz daha hızlı bir defans oyuncusu alabilirsin bence.dawson bazı pozisyonlarda ağır kalabiliyor.defans kurgunu da derin olarak ayarlarsan biraz gol yeme ihtimalin azalabilir.defansın göbeğine anton ferdinand ı önerebilirim.king in yanına.ikili mücadelelerde çok başarılı oluyor.micah richards ve thomas vermaelen de aynı şekilde önerebileceğim oyunculardan.chelsea den psv li alex i alabilirsen o da iyi olur.takımın geri kalanı zaten her türlü götürür.başarılar.iyi gidiyorsun.devamını bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

corluka defansa iyi olur

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri