1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Delgado’dan Açıklamalar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Delgado’dan Açıklamalar

Matias Emilio Delgado, Beşiktaş'ın kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Delgado, "Bu sezonun her açıdan daha iyi ve verimli geçeceğine inanıyorum" dedi. "Benim ve Takımımız açısından oldukça faydalı bir kamp geçiriyoruz" diyerek sözlerine başlayan Delgado, "Hem kaldığımız otel hem de çalıştığımız sahalar gerçekten çok güzel. Ben kişisel olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu sezonun her açıdan daha iyi ve verimli geçeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kamp döneminin ilk maçı olan FC Hall karşılaşmasını kazanarak, moralli bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Delgado, 3. ligden bir takım bile olsa, farklı bir şekilde galip gelmenin moral açısından önemli olduğunu belirtti.

"Taktik olarak 4-4-2 oynadığımız zaman, doğal olarak orta sahada oynuyorum" diyen Arjantinli yıldızımız, "Benim saha içerisinde oyuncu karakteri olarak, takıma en fazla katkı sağlayabileceğim mevki forvet arkası. Daha geride oynayabilecek ve defansif yönü çok kuvvetli arkadaşlarımız var. Şu bir gerçek ki, hem ben hem de Ricardinho, defansif oyuncular değiliz. Ben, elbette Ricardinho ile birlikte oynamak isterim. Ama bu konuda karar doğal olarak hocamızındır" diye konuştu.

Yeni transferimiz Cisse'nin tecrübesi ve fizik üstünlüğü sayesinde bu sezon Takımımız'a çok büyük katkılar yapacağının altını çizen Delgado, sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Geçen sezon için konuşursak, ben buraya büyük umutlarla transfer edildim. Fakat 10 numara pozisyonu için alınmama rağmen, hem değişik pozisyonlarda oynatılmam hem de yaşadığım sakatlıklar dolayısıyla, Takımımız'a gerekli katkıyı yapamadım. Bu sene kendi pozisyonumda oynamam durumunda daha başarılı bir performans sergileyeceğime fazlasıyla inanıyorum. Bu yıl rakiplerimiz de bizim gibi iyi oyuncuları kadrolarına dahil ettiler. Bu sene çok zevkli ve çekişmeli bir lig geçecek ve inanıyorum ki, biz hepsini geçip şampiyon olan takım olacağız."
    Sık sık gündeme gelen "uçak korkusu olduğu" şeklindeki haberlerin kesinlikle doğru olmadığını da açıklayan Delgado, "Uçak korkum olsa, 13-14 saat süren Arjantin - Türkiye yolculuğunu nasıl geçirebilirim" diyerek sözlerini tamamladı.
    FM Gazetesi

Delgado güzel açıklamalar yapmış... Umarım sakatlık problemi fazla olmaz v takımda yer alır... AMC oynamak istiyor ama Ricopaşa da var bakalım Ertuğrul Sağlam Hocamız nsl bir taktik kurcak...Cisse konusunda bnde katılıyorum Delgado ya...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ricardinho veya Delgado dönüşümlü olarak kullanılcak sanırım.Seneye bu 2 oyuncuya da büyük iş düşcek

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

delgado yu severim..adam bi kere arjantinli..bu sezon çok faydalı olacaktır

Niye????

O zmn kapatsınlar Klübün kapısını gitsin herkeS... Ne demek bişey yapamaz nerden biliyosuN...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Niye????

O zmn kapatsınlar Klübün kapısını gitsin herkeS... Ne demek bişey yapamaz nerden biliyosuN...
    fıratcan dur..sinirlenme..herkes kendi fikrini söylesin..sen bu takımın iyi olacağına inan..bence delgado bu takımı sırtlar

Doğru söylüyosun Mahmut Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    seneye bjk bu kadroyla bişey yapamaz
    Allah Allah nerden biliyosun ? Bi yerden duyum falanmı aldın ? Söyle ona göre bizde hazırlıklı olalım.Bu takım Tigana ile 2. olduysa Turkıye kupasını aldıysa Ertugrul Hoca ile hayli hayli bişeyler yapar.

Neyse konu Delgado

Delgado'ya bu sene cok güveniyorum cok iyi işler yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bazı mesajları kaale bile almadığımı belirtmek istiyorum

Ben bu sezon Delgado'dan çok umutluyum.İnşallah sakatlıklar felan olmazsa gerçek Delgado'yu izleriz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşın kadrosu diğer rakiplere göre zayıf olsada herşey kadro ile olmuyor futbolda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul__.. Karizma:World Class

KLASİK konuşma
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

delgado ricardinho'dan daha yetenekli bir oyuncudur, delgado oynarsa takima cok sey verir..

bence bu sene bjk daha ii olcak,daha akılcı bir politika izlendi transferde,bir mevkiye 4-5 adam yerine doğru yerlere gerekli adamlar alındı,ilk defa kanatları işleyecek kartalın,bide delgado oynarsa tamamdır,delgado hem genç hem yetenekli,bnce ricoyla beraber pek oynayamazlarda aralarındn bnm tercihim delgado olur,üstelik çok yakışıklıhehe

Mesaj Yetkileri