1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: sarı kanaryamla yola devam

Default sarı kanaryamla yola devam

fenerbahceyle 2012 yılındayım.....

şampiyonlar ligini 3.kez kazandım. 1 kez uefa kupasını kazandım. 1 kez şampiyonlar ligi çeyrek final 1 kez de uefa da çeyrek final oynadım...2 kez süper kupayı kazandım.2 kez fifa world cup kupasını kazadım. oyuna başladığımdan beri superlig de şampiyonum. fortıs türkiye kupasını 2007 yılı hariç hep müzeme götürdüm..türkiye süper kupasını da sadece 1 kez manisaspora karşı kazanamadım.

oyuna ilk başladığımda sudan çıkmış balık gibiydim,neyi ne yapıcağımı bilmiyordum. ama TURKSPORTAL ailesine üye oldum ve artık managerlik bir oyun değil benim için bir yaşam tarzı oldu.buradan üstadlarıma teşekkür ederim,ufkumu genişlettikleri için. SAVAŞLI OYUNLAR DEVRİ SONA ERDİ...DEVİR MANAGER DEVRİ...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    spider3784

benim için özel bir yerin var vermiş olduğun taktiği hiç denememiştim ve o taktikle önce milanı geçtim ve sonra valencia 'yı 5-1 ile geçtim...

teşekkürler dostum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kariyer konusu için gereken kıstaslar hakkında bir konu açacağım yani Forumdaki diğer kariyer hikayelerini okuyunuz. Kariyer öyle 5-6 yılda şunu şunu yaptım diyerek yazılmıyor. Belli başlı kuralları var.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri