Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kadroma Hangi Mevkiye Takviye Yapmalıyım ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Defans

20 80.00%
  • Ortasaha

3 12.00%
  • Forvet

2 8.00%
1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: 2010 FC BAYERN Kadrom Hakkında yorumlar ve işinize yarıyacak Onemli oyuncular ...

Default 2010 FC BAYERN Kadrom Hakkında yorumlar ve işinize yarıyacak Onemli oyuncular ...

Fc Bayernle 2010 yılındayım kadromla 5 kez lig 3 kez şampiyonlar ligi 2 kez de süper cupayı aldım Kadrom hakkında yorumlarınızı Önerilerinizi bekliyorum ayrıca işinize yarıyabilecek oyuncularıda bulabilirsiniz ( ***lara dikkat)

Kaleci: Michael Rensing***, Tim Wiese, S. Frey

Defans: Philip Lahm ***, Giorgio Chiellini ***, Lucio, Björn Schlicke, Joao Leonardo, Jan Mauersberg, Andreas Görlitz

Ortasaha: Olive Kapo ***, Sebastian Deisler, Cristiano Ronaldo, Wesley Sneijder, Michael Ballack***, Mardin Demichelis, Leo Messi, Bastian Schweinsteiger***,

Forvet: Santa Cruz, Carlos Tevez, Claudio Pizzaro, Stefano Chuka Okaka***(Çok genç ve süper), Quincy Owusu Abeiye, Ricardo, B. Semler

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

bence defansına yap çünkü ortasaha we forvetin yeterince iyi=)

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Orta saha çok hoşuma gitti ama bi DMC alınabilir

Nesil
    2006

defans ın daki oyuncular pek ii değil ve bazılarının isimlerini duymadım bence kaliteli 2 3 oyuncu al almadığın kupa kalmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bence de defansa al ama çok çok paran varsa bi tane de forvete alman yararlı olabilir ...... bu arada kaleci şıkkını eklememişsin ....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sen en iyisi defansa takviye yap.ben de sana bi adam tavsiye edeyimlivier desch.....(anderlecht) .adını tam yazamadım.kusura bakma.Ve iki tane daha mexes ve rafinha(schalke)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

deschahct mı ne öle bişi ondan bahsediyorsun dimi ....

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bencede defans ve ben kale diom ve okaka manyak oynar ya

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by Camelot
    Fc Bayernle 2010 yılındayım kadromla 5 kez lig 3 kez şampiyonlar ligi 2 kez de süper cupayı aldım Kadrom hakkında yorumlarınızı Önerilerinizi bekliyorum ayrıca işinize yarıyabilecek oyuncularıda bulabilirsiniz ( ***lara dikkat)

Kaleci: Michael Rensing***, Tim Wiese, S. Frey

Defans: Philip Lahm ***, Giorgio Chiellini ***, Lucio, Björn Schlicke, Joao Leonardo, Jan Mauersberg, Andreas Görlitz

Ortasaha: Olive Kapo ***, Sebastian Deisler, Cristiano Ronaldo, Wesley Sneijder, Michael Ballack***, Mardin Demichelis, Leo Messi, Bastian Schweinsteiger***,

Forvet: Santa Cruz, Carlos Tevez, Claudio Pizzaro, Stefano Chuka Okaka***(Çok genç ve süper), Quincy Owusu Abeiye, Ricardo, B. Semler

bence öncelikle defansına leandro gioda'yı transfer et.......eğer hala paran kalırsa forvetine mutlaka lukas podolskiyi al....

kale, orta saha ve forwette sorun yok... hatta baya bi forwet var.. bence tek tevez bile yeter... defansa.. bi takviye yapmalısın bence...

Kapo çok isabetli bi seçim..Harika bir futbolcu.Tabii Messi ve Schweinsteiger unutulmamalı...Ben olsam Nuri şahin ve Ugur Yıldırımıda eklerdim : ))
    kısacasu geleceğin takımı olmus

Quote Originally Posted by demirhanbey1984
    bence öncelikle defansına leandro gioda'yı transfer et.......eğer hala paran kalırsa forvetine mutlaka lukas podolskiyi al....
    aynen katılıyorm...

defans a kesinlikle takviye yap...
    SI-GAMES'e Anlat Derdini

bende defansa takviye yapılmaı gerektiğini düşünüyorum...

defansa van den borre yi düşünebilirsin bence....

16. Default

Defans diorum bende

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence defansif ortasaha alsan daha iyi olur ozaman hiç tutulmazsın çünkü kadron güzel

Mesaj Yetkileri