1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: fm.exe hatasii İlGiLİrSeNiZ sevinirim

Default fm.exe hatasii İlGiLİrSeNiZ sevinirim

oyunda dunya kupasi sirasindaa belli bir yarih içinde fm.exe hatasi almaktayim bu hatada :
    C:\DOCUME~1\burak\LOCALS~1\Temp\WER7f44.dir00\fm.e xe.mdmp
    C:\DOCUME~1\burak\LOCALS~1\Temp\WER7f44.dir00\appc ompat.txt
    bu dosyalarin gereklii oldugunu soyluyor oyunu tekrar yukledim tekrar ayni hata ile karşilaştim bana geniş bilgi werirseniz sevinirim

S-B-Z Misafir

başlatta regedit yazıp fm ile ilgili ne var ne yok hepsini sil ve oyunu tekrar kur.

ya kusura bakmaa ama biras daha acik bilgi weririmisin tam olarak komutlari werirsen sewinirim

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

işin yoksa bi format at pcye

Quote Originally Posted by miharbi
    işin yoksa bi format at pcye
    bilgi için tşk ederimde de onu yapmam gereken son sey olarak dusunuyorum cunku pcde bircok gereklii bilgi we program war eger ki yapacak baska bi durum kalmassa format atmayi dusunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Sarı Güllerin İçinde Olduğu Lacivert Gökyüzünden

Quote Originally Posted by sheiten
    bilgi için tşk ederimde de onu yapmam gereken son sey olarak dusunuyorum cunku pcde bircok gereklii bilgi we program war eger ki yapacak baska bi durum kalmassa format atmayi dusunuyorum
    programlar ile ilgili fikrim yok ama bilgilerinin yedeğini alıp saklayabilirsin

onceliklee fenerbahceli olman beni sevindirdii

ya şimdii ben bu bilgilerii yedeklemem için onlarca cd lasim ve format atinca d surucusunede atacam onun için bole demiştim

Default türkçeleştirme

arkadaşlar fm 2006 türkçe yamasını pc me yükledim,ama oyun hala ingilizce(açıklamayı okumama rağmen)yardım edebilirseniz sevinirim

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by kuzeydenizli
    arkadaşlar fm 2006 türkçe yamasını pc me yükledim,ama oyun hala ingilizce(açıklamayı okumama rağmen)yardım edebilirseniz sevinirim
    arkadaşım bu konuyla ne alakası var bu yazdığının.onun için bi bölüm var burda oraya bakarsan cevabını bulursun.

arkadaşım ilk olarak başlat menüsüne girip çalıştır yazan yeri tıkla.çıkan pencerede regedit yaz ve çalıştıra bas.burası kayıt dosyalarının tutulduğu yerdir.orada ister F3 e bas ister yukarıdfaki seceneklerden bul'u seç ve komut olarak fm2006 ve sports interactive yazarak ayrı ayrı arama yaptır.çıkan tüm dosyaları sil ve oyunu tekrar yükle.hatta imkanın varsa başka bi cd'den yükle.kolay gelsin.
    ve orada bu dediklerimle ilgili sakın yanlış bi şey yapma.!

tşk ederiim bi yapiim sonraa buraya tekrar sonucu soyleriim

yoq yaa olmadii buldugum herseyi sildiim bide ayni cd den yukledim amaa daha once oyun oldukca saglikliydi we cok gusel oynuordum baska bilgisi olan yoqmuu illa ki format mi atjas

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Kardeşim ben senin sorununu en başta anladım kesinlikle FORMATT.

S-B-Z Misafir

eğer hepsini sildiysen bi problem olmaması lazım.bence format atma önemli belgelerini saklaman zor olacaksa şayet.bu problemin başka bi çözümü varsa bilen biri mutlaka çıkar.

tamam bende burada bekleyecegiim

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bişey sorucam arkadaşım alınma gücenme oyunun kaçakmı yani kopyamı sadece merak ettim ?

S-B-Z Misafir

korsansa burada yardım bulman biraz zor o açıdan yani

Oyunun orjinali alırsın sorun kalmaz!!!

efet cd kopyaa ama normalinde calişiordu sonradan bole bi hata ile karşilastiim

Turksportal fm'nin türkiye resmi sitesi burda böyle konulara yer yok konu silinecektir.

Quote Originally Posted by SISQO-GS
    S.a KardeŞlerİm AldiĞim Cd De Bİ Hata Var Oyunu Nerdne İndİrebİlİrİm Bİlgİnİz War Mi?
    illegal paylaşım yasak

efet cd kopyaa ama normalinde calişiordu sonradan bole bi hata ile karşilastiim
    orjinal oyun alırsan sorunu kökten çözersin

En İyiSi FORMatLa

Kardeş format at bilgisayarına eğer vaktin varsa

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

arkadaşım başlat çalıştırdan regedit yazıp üste bul diyim fm2006 yaz çıkan tüm dosyaları sil yeniden kur artık sorun kalmaz bence formatada gerek yok

Mesaj Yetkileri