ya arkadaslar bana yardim edin antremana gelmeyen oyuncuya ne tür ceza werecegiz hiçbirini kabul etmiyorlar cezanin haksiz oldugunu düşünüyorlar
ya arkadaslar bana yardim edin antremana gelmeyen oyuncuya ne tür ceza werecegiz hiçbirini kabul etmiyorlar cezanin haksiz oldugunu düşünüyorlar
ben 2 hafta maaş kesintisi yapıyorum kabul ediyor valla
uyarı ver sonra bidaha yaparsa 2 hafta ver akıllanır ama takımda otoritenin sağlam olması lazım
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
profesyonellik dışı hareketler
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Zaten antremana gelmeyen oyuncu senin sevmeyen oyuncudur bu yüzden seni hiç bir zaman haklı bulmaz en iyisi klupten gönder ve diğer oyuncuları kötü etkilemesini engelle...
profesyönellik dışı hareket
1-uyarı ver
2-yine uyarı ver
3- baktın yine gelmiyo ver 2 hafta ceza ver aklı başına gelsin
Bazen sorunlu yıldız oyuncular da antremana gelmemezlik yapabiliyorlar. Hiç acıma mutsuz olur takımın havası bozulur felan diye hiç düşünme direk bas 2 hafta maaş kesintisini
bene antremana gelmeyince biletini keserim oyuncunun kim olursa olsun.ben takımda üzgün adam görmem
Oyuncuyu göndermek kolay olanı kazanmak zor olanı hemen biltini kesmektense ceza verip onu yeniden kazanmayı tercih ederim
profesyonellik dışı uyarı ver
sonra gene yaparsa 1 hafta kes
profosyolllike aykırı ceza ver kabul ediyolar
antremana gelmeyen oyuncular genelde 11 de oynatmadığın oyuncular oluyor profesyonellik dışı haraketten uyarı ver eğer dediğim gibi yedekse yolla gitsin...