hayatımda gördüğüm gercek bir fenerli
hayatımda gördüğüm gercek bir fenerli
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=YhZ1nWZeil8[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gIjax78yb2s[/YOUTUBE]
hem gercek bir fenerli hem gercek bir efsane hem muhtesem bir yorumcu hem muhtesem bi spor adamı gelse artık fb nın basına
14 Ağustos 1962 Nazilli doğumlu Rıdvan Dilmen, kariyerinde futbolculuk, menajerlik ve spor yorumculuğu yapmıştır. Futbolcu olarak, Nazilli Belediyespor, Muğlaspor (1979), Boluspor (1980), Sarıyer Spor Kulübü (1983), Fenerbahçe (1987) gibi kulüplerde forvet oyuncusu olarak oynamıştır.
Birbiri ardına gelen diğer sakatlıklar ve uzun tedavi süreçlerinden sonra 1994-1995 sezonu sonunda futbolu bıraktı ve antrenörlüğe başladı.Antrenör olarak çalıştırdığı takımlar Vanspor (1998-1999), Fenerbahçe (1999-2000), Altay (2000-2001) ve Adanaspor (2001-2002) ‘dur. Antrenörlük kariyerinde her sene farklı takımlarla çalışan Rıdvan Dilmen, antrenörlük hayatına erken veda ederek Spor yazarlığına ve Spor yorumculuğuna başlamıştır.
.
Şeytan'ın Fenerbahçelilik hakkında söyledikleri muhteşem. Fenerbahçeli budur denilebilecek bir kişi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bir maçta Galatasaray'ın o zamanki kalecisi Hayrettin buna saldırmıştı.
Çok iyi bir oyuncuydu. Ama eskide kaldı.
İnş onu bir gün Td olarak görürüz fenerbahçenin başında
Fenerbahçeliler onu unutamaz
Büyük Futbolcuydu... Çok da iyi bir yorumcu... Unutulmazlar arasında bence Rıdavn DilmeN...
Evet futbol zekası yüksek bir oyuncuymuş Rıdvan, şeytan lakabı da oradan geliyor
lakabından nefret eden birisidir , futbolu genç yaşında sakatlıklar yüzünden bırakması
bir futbolcu için en büyük şanssızlık olsa gerek. Ama türk futbolu adına efsane bir oyuncu.
Gol olur... Dediğinde gol olan birisi. Ve Fenerbahçe'mizim efsanelerinden...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Efsane....
Şeytan işte.
Sakatlığım tam geçmeden oynamak istediğim için erken bırakmak zorunda kaldım diyor futbolu. Büyük Fenerbahçeli olduğunu hep söylüyor, o bir efsane.
Ayrıca şu anda Karşıyaka'da sportif danışman görevi yapması da ona olan sevgimi daha da arttırmıştır.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Türk futbolunun efsanelerindendir kendisi.Futbol bilgisi müthistir.
Zamanının Messi'si.Kendisi izleme şansım olmadı ama videolarından izlediğimde bunu gördüm.Topla çok iyi hareket eden.dribling yapan birisiydi.Ayrıca şu an yorumculuk işinide çok iyi yapıyor.
So what?
Saike
efsane..
herkesın bır ulasılmazı vardır benımde rıdvam dılmen(bu arada ben rıdvan dılmenı danone secmelerınde gormustum.yanındakı adamla arkadasımı takıma secmıs benı secmemıstı)bu anıma ragmen hala benım ıcın bır efsane
Gerçek bir Fenerbahçeli diye işaret parmağımızla göstereceğimiz şahsiyet..