1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Saha Boyutu

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Default Saha Boyutu

Arkadaşlar Fm 2008'de saha boyutunun çok önemi var mı? Ben tek bir taktikle oynamıyorum o taktiklerimde width ayarları değişik bunun çok önemi olur mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oynayacağın taktiğe göre sahanın büyüklüğü önem arzediyor. Farklı taktiklerin varsa en uygun olanını seçebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Örneğin uzun toplarla oynuyorsan daha büyük saha seçmelisin kısa toplarla oynuyorsan daha küçük.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mesela küçük bir takımsan kendi sahanda büyük takımlara karşı daha iyi alan daraltmak için saha boyutunun küçük olması gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama Avrupa'da oynayan bir takımın varsa saha boyutunu UEFA standartlarına göre ayarlamalısın.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

en önemli husus kanattan mı yoksa derinlemesinemi oynayacağın konusunda kanat ataklarını tercih edeceksen u adamların dripling yapabilemesi geniş sahada daha kolay olacaktır. ama ortadan derinlemesine oynayacaksan dar sahası tercih et tabi diğer arkadaşların söyledikleride doğru özellikle geniş sahada pres zorlaşacağından dikkat edilmeli ayrıca zayıf takım oyuncularının staaminası ve strengti düşük olduğundan ve geniş sahada çabuk yorulacaklarından ya standart yada dar sahayı tercih et
    .

sorduğuna gelirseks ahanın boyutunun önemi oynadığın takııma bağlı real madritte isem dar geniş bir yol bulurum ama sarıyerle oynuyorsam dikkatli olmam gerekir dimi..

Nesil
    2008
    Yer
    fm

saha boyutu yerine bazı maçlarda maçtan önce sahayı ıslatın komutu daha güzel olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Derinlemesine oynamak derken neyi kasteddin? Peki şöyle birşey soracağım saha boyutunu geniş seçtim büyük takımların pres yapması gerekmez mi? Şimdi diyelim kii ben takıma 20 üzerinden 8 cd verdim rakibi kendi sahamda mı karşılamış olurum?

Mesaj Yetkileri