Merhaba arkadaşlar.
Ben şu anda Galatasaray'ı yönetmekteyim ve ilk sezonumda şampiyon oldum. Burdan aldığım bir taktik sayesinde.
Şimdi sorularıma geçmek istiyorum.
Öncelikle kadrom şu şekilde;
Bu kadroda 2. sezona başlamadan ufak tefek değişiklikler yapacağım. İlk iş olarak Nonda,Carlos Ruiz,Lincoln ve Song'u takımdan göndereceğim. Song zaten başka takımla sözleşme imzaladı.
Şimdi sizden istediğim öneri şu,
Volkan Yaman'ın oynadığı mevkiide herhangi bir sıkıntım yok fakat satılık listesinde olan Marcelo'ya teklif götürdüm ve görüşmelerim sürüyor. %90 ihtimal mutsuz Marcelo'yu transfer edebilirim ve Real Madrid'de sıcak bakıyor.
Eğer Marcelo'yu alırsam Volkan Yaman'ı kesmek zorundayım ama bu adamında performansından oldukça memnunum. Gerçi Volkan'ı Real Betis izliyor şu anda.
İkisinin özelliklerine bakıyorum Marcelo kat kat iyi ve ben Marcelo'yu diğer kayıtlı oyunumda Man UTD de oynatıyordum adam muhteşem.
Tek düşündüğüm nokta Volkan mı Marcelo'mu ?
Lütfen bu konuda yardım edin. Arada kaldım. İkisinin özellikleride aşağıda ve ortalamalına dikkat edin,
ve son bir yardım, Lincoln o kadarda iyi bir performans sergilemedi. 8 tane asist yaptı ve neredeyse her maçta oynattım. Acaba bu adamda bir problem mi var?