Beşiktaş banko alır
Beşiktaş banko alır
Tayyibin takımın yerin dibine sokarız inşallah . Şu süper ligdeki en nefret ettiğim takım kasımpaşa oldu.
Zurich macindan yorgun donecegiz, Kasimpasa cok istahli olacak, bazilarinin dusundugu gibi kolay olmayacak, fakat galip geliriz herhalde.
Avrupa kupasi maclari tamamlanana kadar kilitli.
Konu tekrar acilmistir
Kasımpaşa İsim Olarak Liqe Hiç Yakısmayan Bi Takım Performans Olarakta Ole Olcak Gıbıme GeLio
Bjk 3 GoL Avantaj Verip Yine Yener
KoLay oLur ve iyi oLur umarım.Rövanş öncesi moraLe çok ihtiyacımız var.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yorgun Beşiktaş kasımpaşayla berabere kalır bence
Arkadaşlar kadromuz alternatifli kadro olduğu için yorgunluğun Kasımpaşa karşısında bahane olmaması lazım.
Şöyle farklı bir galibyet istiyorum.
ÖzeLLikLe bu maçta DeLgado dan çok şeyLer bekLiyorum yine.Bobo da goLLerine devam eder umarım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş umud veriyo bence kazanacaktır bu maçı da.
Geçen hafta Fenerbahçe içinde aynı sözler konuşuluyordu herhalde..Ama sonuç tam tersi çıktı hiç bir zaman rakip küçümsenmemeli ama Beşiktaş Geçen hafta Fenerbahçenin düştüğü hataya düşmez ve Maçı kazanır diyorum...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yorgunluk denilen faktörün Beşiktaş'ı etkileyeceğini sanmıyorum.Beşiktaş kazanır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Besiktas'ın artık bu tempoya alısması lazım..Yorgunluk artık bahane degil..Kasımpasa çok istekli oynayacak ama Besiktas'ın bu mactanda kesin 3 puanla donucegini soliyebilirim
Olimpiyat Stadi'nda Besiktas taraftari - Kasimpasa taraftari diye bir ayrim olacak mi, yoksa karisik mi oturulacak? Bir de kale arkasi olmayan tribunler hangi blokta kaliyor? Hani Dogu, Bati, Kuzey, Guney diye yollardan gidiliyor ya Olimpiyat'a, o baglamda sordum.
edit : Tamam yahu, gerek yok, sitesi varmis stadin.![]()
Zorlanmayacağımızı düşünüyorum ama futbol bu.
Kasımpaşa'yı izleyemedim ama bence Konya maçında oynadığımız futbola göre 5 atmamız lazım.Benim mantığım bu yönde.
FM Gazetesi
uzun bi aradan sonra farklı bi galibiyet bekliyorum Beşiktaş'ımdan
en son a.sebatspor u 6-0 yenmiştik.....
BoBo yok maçta ama yinede yeneriz bence Delgado gol atar...
Besiktas`in gol yükünü sirtlayan Bobo bu macta yok.Bu Besiktas icin cok büyük bir kayip.Yerine Nobre oynayacak ve onun ne kadar basarili olabilecegi tartisma konusu.Ama yinede Bjk tecrübe,kalite farkiyla Kasimpasa karsisinda puan kaybetmeez! Zorlanabilir ama maci kazanir.
kasımpaşayı bu kadar hafife almanızın nedenini anlayamıyorum. ben takımıma güveniyorum.mac k.paşada olsaydı cok daha rahat konusurdum.fakat olimpiyatta...
beraberlik yada k.pasa diorum vermeyiz bu macı![]()
Beşiktaş RAHAT Alır...
bobo yok kazanmamız çok zor
Bobo'suz da Kasımpaşa'yı yenemeyeceksek bırakalım gidelim hiç uğraşmayalım yani.
Beşiktaş rahat alır..
Beşiktaş ilk yarıda zorlanır,ikinci yarı işi bitirir
Skor tahmini : 1-0
Offf...Bobo ve yozgatlı yok.Sinir oldum.Neden beşiktaşda bukadar sakatlık oluyor anlamıyorum ben.Zaten ortalıkta forvet yok.Heralde Burak ve Nobre oynar.
FM Gazetesi
Beşiktaş zorlanmaz diye düşünüyorum 2 'de 2 yapar