Oftaş alır ama beraberlik olursa şaşırmamak lazım
Oftaş alır ama beraberlik olursa şaşırmamak lazım
OFTAŞ'ı TSYD kupasında seyrettim.Bence hafife alınmaması gereken bir takım...
Trabzon alır.
evet bencede Oftaş alır ama trabzonda küçümsenecek bir takım değil yani 1-0 çifte şans diyorum...
Oftaş yener.
evimizde gibi oynayacagız..maça ilgi yogun olacak gibi bilet fiyatları açıklandı..inşallah Ankara'dan galibiyetle döneceğiz..
Oftaş, Gençlerbirliği'nin eski hali gibi. Büyük takımlara kök söktürecekler. Yaş ortalaması 22,istekli ve azimli bir takım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
başarılar trabzonum.. alırız bu macı ankarayı doldururtaraftarımız
Trabzonspor un kazanması çok zor Avrupa da elenmesi Sivaspor u zar zor yenmesi sahasında ki o maçta iptal oldu... G.Birliği Oftaş gibi hırslı istekli kendilerini ispatlama düşüncesinde bir takımı kendi evinde yenmek zor... Bence maç berabere biticektir...
alacagız maçı..
Trabzonspor kazanacaktır![]()
I'm back...
maç bu akşam yahu..şimdi geldi aklımasaat 21.45 ayagı geç saatte
Beraberlik büyük ihtimal...
Ayrıca neden gençlerbirliği oftaş - TRABZONSPOR şeklinde yazdın?![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
inş.G.Oftaş alır..
iddaa oynadımm...p
büyük ihtimalle berabere biter ancak kazanan olursa o da trabzonspor olur
Bakalım bu maçı çok merak ediyorum hem Oftaş'ı izleyeceğim hem de Trabzon'u.. Oftaş kazanır gibi geliyo..
Trabzon 1-0 önde....
Tahmin oyununda beraberlik demiştim![]()
2-0 Gökdeniz
gitti iddaa..![]()
2-0 bitti...ilk 20 dk üstün tara bizdik birde gol pozisyonuna girdik Ceyhun'la olmadı...20 dk sonra Oftaş oyuna ortak oldu ve akrşılıklı pozisyonlar yakalandı..ilk yarının son dk'sında umut ve gökdeniz aynı pozisyonda %100'lük gol kaçırdılar..
2.yarıya golle başladık ve oyunu iyi sogguttuk..90.dk peanltı kazandık Gökdeniz penaltıyı kaçırmasına ragmen topu takip etti ve 2.gole imza attı..haklı bir galibiyet aldıgımızı düşünüyorum..Oftaş'ta bu ligde kalıcı olur gibime geliyor.
Kazanacağımızı biliyordum ve kazandık...
Tüh yaa.Tahmin oyununda beraberlik vermiştim.
Eğer geçen hafta olay çıkmasaydı Trabzon 2/2 yapmış olacaktı.
golu attıktan sonra rahat oynadık .. kazandık kazanmaya devam![]()
Geçen hafta Trabzon'a oynamıştım tahmin oyununda.Olay çıktı ve puan alamadım.Bu hafta da OFTAŞ'a vermiştim.Gene olmadı.Bu Trabzon beni çok yakıyor![]()
Önemli bir galibiyet aldı Trabzonspor...
Tahminde yanıldık..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Banko Trabzon DeiLdi
TahminciLer'i v İddaacıLar'ı Yaktı Trabzon