Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Siz hangi ligdesiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Thumbs up Siz hangi ligdesiniz?

Genelde FM oynayan arkadaşlar kariyerlerine hep Türkiye ligleri veya avrupadan başlarlar. Peki aranızda bunlardan sıyrılıp hiç bilmediğiniz liglerde başlayanlar oldu mu? Konuyu ben açtım ben başlayayım o zaman. Şu an Avustralya liginde 8 takım var Melbourne takımına başladım ve oyuna başlarken de avustralya, Türkiye ve çin liglerini seçtim favori takımımı da trabzonspor olarak belirledim. bakalım ilerleyen senelerde trabzonspor bana menejerlik taklif edecekler mi? Bu arada avustralya liginde yabancı oyuncu sıralaması yok sadece kadronuzda 24 oyuncu bulundurabiliyorsunuz fazla olursa oyuncu gelemiyor. Yabancı oyuncu transfer olduğunda avustralyada çalışma izni çıkartılıyor. sizin de farklı ülkelere yaptığınız menajerlik yolculugunuzu bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ben Brezilya Ligi'nde Sao Paulo'yu çalıştırıyordum.Arjantin,Portekiz ve Belçika Ligleri açıktı.Sao Paulo'yu Libertadores şampiyonu yapmıştım....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

bende bi ara hong kong ligini oynamıştım ama sıkıldım sonra hiç transfer yapılamıyodu çünkü.....

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Sanırım bu kadarmış kise cevap yazmadığına göre başka yok mu uzakdoğu turuna çıkan veya başka ülkede Türk olarak şansını deneyen?

corinthians

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

abd ligi açmıştım dc. united deydim ama sarmadı beni bir adu yu tanıyordum başka kimseyide tanımayınca sıkıcı oluyor tabi zaten verdiği parayla çerez bile alaman

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

bende çek-norveç-danimarka-belçika-türkiye yi açmıştım ama sarmadı bide güney amerikadan 4-5 lig açtım oda sarmadı.artık türkiye-hollanda-portekiz-almanya-fransa-italya-ingiltere-ispanya yı açıyorum.sadece 1 ve 2 ligleri açıyorum daha zevkli oluyor daha rahat oyuncu buluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by barcelos
    bende çek-norveç-danimarka-belçika-türkiye yi açmıştım ama sarmadı bide güney amerikadan 4-5 lig açtım oda sarmadı.artık türkiye-hollanda-portekiz-almanya-fransa-italya-ingiltere-ispanya yı açıyorum.sadece 1 ve 2 ligleri açıyorum daha zevkli oluyor daha rahat oyuncu buluyorum.
    Kardeş bende senin söylediklerinin aynısı yapıyorum.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

9. Default

İnternacİonal Brezİlya BÜtÇe 6.5 M$
    Takimin Yildizlari:fernandao-porcellİs-wagner
    Beklentİlerrta Siralarda Bİ Yer Edİnme(ama Benİm Beklentİm Şampİyonluk) Bİde Daha Önce Rİver Plate İle Baslamistim

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Her zaman Fener'le oynarım....

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Quote Originally Posted by barcelos
    bu kadar lig seçmişsin oyununda kasılma olmuyor mu?

bencede bı kasılma olması lazım.kasılma olmasa bıle aralarda cok beklıyosun ve cok gereksız haber gelıyo

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

bendede o kadar açık ama hiç kasılmıyo 2008 e gelene kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by umutumut67
    bende bi ara hong kong ligini oynamıştım ama sıkıldım sonra hiç transfer yapılamıyodu çünkü.....
    owen nasıl fenrerbahceye getirdiysen onuda alsaydın

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

yook ya okadar kasılma olmuyor zaten bütün liglerini açmıyorum sadece 1. ve 2. ligleri açıyorum bi türkiyeyi full açıyorum

Quote Originally Posted by anakonda52
    owen nasıl fenrerbahceye getirdiysen onuda alsaydın
    ben galatasaraylıyım feneri almam onu getiren benim komşumdu belirtmiştim daha önce...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

bende japonyadan urawa reds die bı takımLa oynamıstım 11 hafta oynadım lıder gıttım 11 hafta boyunca,bıde sao pauLo ıLe oynadım 5-10 hafta oda sıktı
    ama transfer yapıLmıo,kımse geLmıo,parası az sıkıLdım we bıda hıc bı zmn awrupa lıgLerı dısında lıg secıp oynamadım

bEN Bİ ARA ENDONEZYA LİGİ'Nİ OYNAMIŞTIM

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Şu an Santos u çalıştırıyorum.Uzak doğu beni sarmıyo.Lig sıkıcı, oyuncular sıkıcı...Zaten transfer yapılmıyo.Anca kendi liginizin iyi adamlarını alabilirsiniz.Eh malum onlara iyi olduğu için pahalı kaçıyo biraz onun için zevk vermiyo.Ama oynamayan arkadaşlara Brezilya yı kesinlikle denemelerini tavsiye ederim.Geçen senede Ponte Preta yla Libertadores i almıştım.Bakalım bu sefer nabıcaz

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Bütün liglerde oynadım ama Preimier lig üstüne lig görmedim eğer bu oyunu hakkıyla oynumak istiyosanız PReimier ligi alın biz arkadaşla LAN dan premier lig alıp 2 Lig düşecek ekip aldık ve 1 hafta sadece ihtiyaçlarımızı gidermek için başından kalktık ve gerçekten muhteşemdi.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

ben avrupa seçerim genellikle Real madridi çok sık alırım belki bazende trabzonsporu alırım (şuan ki gibi) ama brezilya ligini merak ediorum arkadaşlar naapiyim ??

Galatasaray dışında bi takımda fazla duramıyorum...

danimarka brondby yi yonettim.geldigimde butcesi 10 mil euroydu simdi 40 mil euro

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ts ve barça başka almam

Hatayspor dayım gevur ülkelerde işim yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

güney afrikada kaizer chiefs (yanlıs yazmıs olabilirim) almıstım bi sene sampiyon yaptım sonra sıkıldım bıraktım oyunu

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

Anlaşılan bütçe darlığı oyuncuların güzel oynayamayışı (zaten maçlarında görüyoruz 6 pas içerisinden vuruşunda top taca kadar gidebiliyor), oyuncularının scoutlarının düşük olması bizim bu liglere olan ilgimizi azaltıyor hatta bazı arkadaşlar da istifa etmek zorunda kalıyor. Bir yönden de sabır meselesi... İlerki günlerde ss koyacağım 1 sezonda $10.000 olan bütçeyi yaklaşık 3MN dolara yükselttim uzakdoğu amcerası güzeldir ama sabır lazım!

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

ben singapur liginden clarsuan diye bir takım aldım 2 sezon oynadım.ilk sezon 12. bitirdim ) ikinci sezon şampiyon oldum çünkü takımın kilidini çözdüm ayrıca takıma gelmiş geçmiş en iyi golcülerden olan romario'yı transfer ettim ama 40 yaşındaydı ...

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Fm 2005 de Sao Paulo yu adlıdm ama 2006 da daha deneme yapmadım..açık ara şampiyon olmuştum....Ama nedense menajerlik puanlarımı 2 3 lerde iki tanesi sadece 20 de olunca gelecek sezona iyi başladığım halde kovuldum.....

kardeş santosu çalıştırmıştım

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri