1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: FM'de atılmış Yüzyılın Golü!!

Talking FM'de atılmış Yüzyılın Golü!!

Evet arkadaşlar hayatımda gördüğüm en ilginç gol eminim sizde böyle bir gol görmemişsinizdir.

Dünyanın En salak kalecisi ve Dünyanın en salak golü:
    http://rapidshare.de/files/24309952/...aleci.pkm.html

(kendi kalesine olana bakıcaksınız)

yorumlarınızı bekliyorum

Lİnk Bozuk KardeŞ İndİrİlmİyo

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Yaw Şunu Bikaç Resime Bölüp Atsaydın YA

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

ya arkadas bende fm yok suan akrabadayım ama bı golumu anlatıyım super cupa fınal macı son atak

savunma tarafımda dede ye fal yapılıyor ceza sahamın kosesınden sora atısı kalecım volkan babacan kulanıyor ve top dırek rakıp kalaye gıdıyor anelka topa vuramıyor ve saolsun mılanın kalecısı dıda topu ıcreıye alıyor ve one gecıyorum ama uzatma budurkı bıtıcek dıye sevınırken bıtmıyor ve s..ak umıt ozatın atagı kalkması ıle orta bonbos olur ve bu sefer dıdanın attıgı topu sheva alıcakken volkan topa deyer ve sakatlanır sora sheva alır golu atar ısın kısacası 3 4 dakıkaya 2 ılgınc gol
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

Smile

Quote Originally Posted by turgut
    ya arkadas bende fm yok suan akrabadayım ama bı golumu anlatıyım super cupa fınal macı son atak

savunma tarafımda dede ye fal yapılıyor ceza sahamın kosesınden sora atısı kalecım volkan babacan kulanıyor ve top dırek rakıp kalaye gıdıyor anelka topa vuramıyor ve saolsun mılanın kalecısı dıda topu ıcreıye alıyor ve one gecıyorum ama uzatma budurkı bıtıcek dıye sevınırken bıtmıyor ve s..ak umıt ozatın atagı kalkması ıle orta bonbos olur ve bu sefer dıdanın attıgı topu sheva alıcakken volkan topa deyer ve sakatlanır sora sheva alır golu atar ısın kısacası 3 4 dakıkaya 2 ılgınc gol
    enteresan

Nesil
    2006
    Yer
    internet...

ya resim koysan daha ii olurdu ya

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

abı suan ben evde deılım ve fm oynamyamıyorum delırcem yanı onun ıcın resım koyamadım arkadaslar kusura bakmayın
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by turgut

hayır bu o diil tamamen kendi yapımımım link çalışıyo bakmanızı tavsiye ederim.Resim koysam golü anlıyabilicekmisiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

sen koy biz anlarız

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Evet Bi Koyuver ANLARIZ

buyrun ss

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

ss den hiç bi şey belli olmuyoki

yaw topu kim çaldı

kaleci kendi kalesine vuruyo zahmet edip izlerseni görürsünüz 45 kb bişi zaten.

jeneriklik bir gool.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by CeZa_06
    yaw topu kim çaldı
    alemsin yaa

top galiba kalecide
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Oha böyle golü de FM'de ilk defa gördüm

Nesil
    2005
    Yer
    izmir

bu ne bee...zuhaahah
    futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]

kaleci satmış

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bu ne biçim gol yaw...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

BEn İndiRemeDim

buna benzer bir golude ben yasamıstım.aynı pozısyonda kalecinin ayagimi ne kaydı..top içeri girdi..hemde kaleciyi rahatsiz edecek hiç bir oyuncu yoktu..herkez obur yari sahadaydi...defans kaleciye geri pas verdi..oda tuttu soyle bi 5-6 saniye..sonra birden topu ayagindan kacırdı ıcerı aldı....kaydetmiştim bende..ama format atinca silindi gol

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

ya ben radip den indirdimde real player de çalıştırmıyo media playerdede nerde çalıştırcam??

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Talking

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon
    ya ben radip den indirdimde real player de çalıştırmıyo media playerdede nerde çalıştırcam??
    NE media sı yaw sen onu fmde hemen ana menüde girince maç izleden çalıştıracaksın....Alemsin heee

Nesil
    2006
    Yer
    BalıKesiR

abi dünyanın en salak kalecisi bunuda ilk defa görüyom zuhahaha

bendeeeee ilk

Mesaj Yetkileri