1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Son dakikalar için ..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default Son dakikalar için ..

Arkadaşlar sitede son dakikalar die bir taktik mevcut malumunuz ben bu taktiğin tam tersini arıorum ... Diyelim dk 80 maç 2-1 öndeyiz bu skor bize tur u getirio yani anlayacağınız gol yememiz gerekio işte ben bana bunu sağlayacak ultradefansif bir taktik arıorum..

Böle bir taktiği kullanan yada elinde olan birisi burda paylaşırsa gerçekten çok hoş olur.. ---Respect---

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arkadaşım ilgin için sağolda ben bu verdiin link teki taktiğin tam tersini arıorum.. Benim son dakikalarda gol YEMEME mi sağlayacak bir taktik çoğu maçta rakip 4 forvet e dönüo gol bulmak için ... onları engellemek için etkili bir taktiğe ihtiyacım var ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

benim taktikleri kullan o zaman. onlarla ii kapanıyorsun
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Senin hakimiyeti kullanıom zaten arada yani böle durumlarda fakat çok büyük takımlara karşı son dakikalarda pek işe yaramadı walla.. Nese sağol ilgilendiğin için ..

Mesaj Yetkileri